FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 24 jan 2023, 13:19

Nemanja Ljubisavljević, defanzivac koji se ove zime dovodio u vezu s transferom u Fudbalski klub Sarajevo, definitivno ne dolazi u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Donedavni stoper litvanskog Žalgirisa do juna 2025. godine potpisao je saradnju s novosadskom Vojvodinom i karijeru će nastaviti na stadionu Karađorđe.

Ljubisavljević je ranije nastupao za Jagodinu, Radnički Niš, Dinamo Vranje i hrvatsku Goricu.

Iz Vojvodine su saopćili da će se stoper koji se podjednako dobro služi i lijevom i desnom nogom večeras priključiti novim saigračima na pripremama u Antalyji.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 24 jan 2023, 13:27

Lucas je napisao/la:
24 jan 2023, 08:06
Butmirska škola rođo moj :rol: :rol: :rol:

slika
E ja to ovako gledam....mozda grijesim ....al ja bi to tako uradio...

Lik nece da ode bez para.... gurni info kroz neke novine i imas medijski linc koji ce pravit pritisak na njega da ode bez para....
Aad se racuna na Horde ili simpatizere da ga prozivaju na ulici i da ga prozivaju medijski.....super taktika iskreno.... znaju oni to na svojoj kozi kako je.....i Ajla i Hadjija il Varesanovic ....td....

Al zasto se to ne uradi isto kad je u pitanju neko iz kancelarije a ni oni ne odu bez para 10000% .....ovo mi je krajnje licemjerno.....

Ja se smijem kladit da je ova info stigla direktno iz kluba.... moj grijeh ako grijesim.....al predobro je da bi bilo slicajno...

Sto druge info nisu iscurile...kolika je plata ovim novim....koliko para se dalo za otkupe ugovora itd.....kako je ovo iscurilo ....

Opet ponavljam nisam za ovaj bojkot nikako....jer je u pogresnom trenutku.... i sto mi je sad naj smijesnije bojkotujes clanstvo u klubu a pozivas na clanstvo u grupi....ko je lud o dje....ko da se navija za grupu ne za klub ....

Meni je ovo trenutno sa bojkotom nidje veze eto....
Sve je na stetu kluba....ionako smo kao grupa rastrkani... bruka ne bude 3000 ljudi na tekmi....treba radit na tome da se ujedine svi navijaci vrate na tribine, ne jos vece raskole radit...

Nezz evo to je moje misljenje .... ja mislim da treba tjerat ako se neko treba tjerat kao i dosad....ne na stetu kluba....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 jan 2023, 13:28

Zukanovic je napisao/la:
24 jan 2023, 13:19
Nemanja Ljubisavljević, defanzivac koji se ove zime dovodio u vezu s transferom u Fudbalski klub Sarajevo, definitivno ne dolazi u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Donedavni stoper litvanskog Žalgirisa do juna 2025. godine potpisao je saradnju s novosadskom Vojvodinom i karijeru će nastaviti na stadionu Karađorđe.

Ljubisavljević je ranije nastupao za Jagodinu, Radnički Niš, Dinamo Vranje i hrvatsku Goricu.

Iz Vojvodine su saopćili da će se stoper koji se podjednako dobro služi i lijevom i desnom nogom večeras priključiti novim saigračima na pripremama u Antalyji.
Nije neka steta nemamo vise mogucnosti sa strancima. Vukotic ili Pavlovic zadnje nade za stopera. Ako udjemo sa trakom i martinovicem i alisahom kao back up opcijom onda nas nema nigdje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jan 2023, 13:29

Zukanovic je napisao/la:

Pretpostavljam da se odustalo radi mjesta stranaca. Znači da se traži domaća opcija očigledno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jan 2023, 13:35

FK SARAJEVO do 2014
Sloboda
Celik
Zeljo
Borac (dodik svaki put godinu prije izbora)
Sb

Su klubovi kojim vladaju- li navijaci.

FK SARAJEVO imalo 3,6 m km 2014 (danas je to recimo 5-6 m km)

Trenirali u ilijasu vogosci hrasnici (klubbkoji je tad 68 godina ima i naj trofenije klub iz bosne za vrijeme yuge)

Najboljeg igraca Said Huseinovic pridali za 50 k km

Najboljeg omladinskog igraca dzemu b prodali za 250 k€ i pelaka za 100 k€,za 19 godina vladavine simpatizera.

Zeljo 12 godina jedan kup i u zadnjih 4 godine jednom evropu igrali

Sb 15 godina 2 kupa ista stvar ko sa cmarevima

Sloboda da nije Azmir zelio silno u politiku SDA sloboda bi bila strijeljana sad je dug 7 m km

Celik bankrotirao 10 godina bez pl bh

Velez isto bankrotirao 7 gidina druga liga dugova

Hz nemogu nesmiju iNETREBAJU STAVLJATI SVOJU VAZNOST IZNAD KLUBA I VLASNIKA POSEBNO VLASNIKA KOJI BAS TROSI LOVU I DOVODI IGRACE BOLI GLAVA SVAKI PRELAZNI ROK KOJE RADI ADMINISTRACIJU I PLACA STRUJU NIJE BITNO TRENER IMA POSAO AKO IMA REZULTAT..

Mi bi htjeli da MIRVIC ULAZE PARE A DA MI HZ NJEMU NAREDJUJEMO, kad smo vodili klub radili smo losije id mirvica pravili dug sve veci i veci i sve teze i teze dolazili do licenci posebno za euro takmicenje

Cimirot
Mihojevic
Mujakic
Kovacevic
Pidro
Saban
Suarez
Catakovic

Za 8 godina

Djokanovic
Sahinovic

Su vec odiigrali mnogi utakmica i ako nastave ovako uz to naravno da su zdravi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2023, 13:39

Zukanovic je napisao/la:

Odlično, konačno su skontali 'problem' sa brojem stranaca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 24 jan 2023, 13:44

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jan 2023, 13:29
Zukanovic je napisao/la:

Pretpostavljam da se odustalo radi mjesta stranaca. Znači da se traži domaća opcija očigledno.
Pametno, al je baš tanak izbor za stopera sa našim papirima sada.
Pavlović traži previše, a pitanje je kakav je motiv njegov trenutno i koliko mu se igra uopšte, Vukotiće teško da puste ovi jer se bore za ulazak u prvu ligu a redovan je, Šimunović je propao skroz, i Mihojević koji ne igra u Turskoj ali koliko je realno njegovo dovođenje sad sa aspekta plate stvarno ne znam, definitivno nam je baš potreban taj stoper da igra uz Martinovića, pa se može pregurati sa Trakom i Ališahom kao izmjenama do ljeta

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 13:47

keli je napisao/la:
24 jan 2023, 13:28
Zukanovic je napisao/la:

Nije neka steta nemamo vise mogucnosti sa strancima. Vukotic ili Pavlovic zadnje nade za stopera. Ako udjemo sa trakom i martinovicem i alisahom kao back up opcijom onda nas nema nigdje.
Nesto vjerujem da cemo gledati vrlo dobrog Traku u nastavku. :bih:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 24 jan 2023, 13:49

MortemHz je napisao/la:
24 jan 2023, 13:39
Zukanovic je napisao/la:

Pročitali na forumu :D :D :D

A za Suljketa, mislim da je neko prije par dana napisao ovu informaciju za Suljića na forumu, i vjerujem da je to i izvor strašnim novinarima. Ja npr. ne volim Suljića ne lično, nego kao igrača jer ne volim njegovu igru ali svejedno nije uredu što su stavili ovakav naslov. Prvo jer mislim da nije istina, drugo nije zaslužio jer traži svoje, treće bespotrebno stavljaju zvono na momka. Lako je praznih džepova mlatiti kako bi svi halalili klubu pare, a realnost je drugačija. Nije Suljić Edin Džeko pa da ima milione, nego šta će. Nije on kriv što traži svoje, nego onaj ko mu je dao ugovor do februara 2025.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 jan 2023, 13:51

I on ratuje protiv uprave?ASMIR SULJIC JEDAN JE OD NAS :bih:
Ja qurca i kapitena :rol: Ali nek je,igracu od 30 godina ugovor do 2025.Da je korektno nije,ali sto bi se odrekao sigurni para kad su mu vec omogucili.Sjecam se dobro njegove izjave kad se tek vratio,u smislu "Meni pare uopste nisu bile bitne,da jesu ne bi se ni vratio.Vratio sam se iz ljubavi jer je srce presudilo"

@Zukanovic I nije neka steta realno.Sigurno ok stoper ali mi prostora za strance vise nemamo,mada bi volio prije da su njega doveli nego Martinovica ili nekog bas mocnog stopera tu ali eto.I Kyeremeh isto samo ako je nesto bas vanserijski,a ovako krilo nam uopste ne treba jedne sekunde,pretrpani smo.Daj kakvog domaceg stopera,veznog i da mi lagano privedemo ovaj rok
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 jan 2023, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 13:55

kenoHZ je napisao/la:
24 jan 2023, 13:49
MortemHz je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:

A za Suljketa, mislim da je neko prije par dana napisao ovu informaciju za Suljića na forumu, i vjerujem da je to i izvor strašnim novinarima. Ja npr. ne volim Suljića ne lično, nego kao igrača jer ne volim njegovu igru ali svejedno nije uredu što su stavili ovakav naslov. Prvo jer mislim da nije istina, drugo nije zaslužio jer traži svoje, treće bespotrebno stavljaju zvono na momka. Lako je praznih džepova mlatiti kako bi svi halalili klubu pare, a realnost je drugačija. Nije Suljić Edin Džeko pa da ima milione, nego šta će. Nije on kriv što traži svoje, nego onaj ko mu je dao ugovor do februara 2025.

vala situacija sa suljicem bezveze totalno. Prvo krenuvsi od njega, pao je pod pritiskom.. nije bio los kad se tek vratio. Trebao je da bude svjestan kluba u kojem je, grada, navijaca, i kao neko ko je bio u sarajevu prije 10 godina pa evo ponovo, da bude primjer ostalima.

Pa evo opet dodjosmo do uprave, gdje nisu mogli naci pravo rjesenje i dogovor na obostrano zadovoljstvo i za slucaj suljic. najlakse je ovako ratova medijski. 100 posto da ga se uzme na zub u javnost. Zao mi je sto nije ustrajao... nema on jos mnogo karijere pred sobom.. neko ga je lose posavjetovao svakako...
- 1 9 4 6 -

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 jan 2023, 14:06

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 jan 2023, 13:55
kenoHZ je napisao/la:
24 jan 2023, 13:49
MortemHz je napisao/la:

vala situacija sa suljicem bezveze totalno. Prvo krenuvsi od njega, pao je pod pritiskom.. nije bio los kad se tek vratio. Trebao je da bude svjestan kluba u kojem je, grada, navijaca, i kao neko ko je bio u sarajevu prije 10 godina pa evo ponovo, da bude primjer ostalima.

Pa evo opet dodjosmo do uprave, gdje nisu mogli naci pravo rjesenje i dogovor na obostrano zadovoljstvo i za slucaj suljic. najlakse je ovako ratova medijski. 100 posto da ga se uzme na zub u javnost. Zao mi je sto nije ustrajao... nema on jos mnogo karijere pred sobom.. neko ga je lose posavjetovao svakako...
Slazem se s tobom, ali lose procjene se jednostavno desavaju svima. Najjednostavnije je da sjednu i "prebiju" taj dug i nek on ide dalje. (Nama se ne isplati drzati ga a da ne igra a ni samom igracu se ne isplati ne igrati).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jan 2023, 14:07

Pavlovic nam je svakako bolja opcija. E sad nam ostaje da se nadamo narednih 7 dana.
You are someone else I am still right here

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 jan 2023, 14:10

DBR1987 je napisao/la:
24 jan 2023, 13:27
Lucas je napisao/la:

slika

Lik nece da ode bez para.... gurni info kroz neke novine i imas medijski linc koji ce pravit pritisak na njega da ode bez para....
Aad se racuna na Horde ili simpatizere da ga prozivaju na ulici i da ga prozivaju medijski.....super taktika iskreno.... znaju oni to na svojoj kozi kako je.....i Ajla i Hadjija il Varesanovic ....td....

Al zasto se to ne uradi isto kad je u pitanju neko iz kancelarije a ni oni ne odu bez para 10000% .....ovo mi je krajnje licemjerno.....

Ja se smijem kladit da je ova info stigla direktno iz kluba.... moj grijeh ako grijesim.....al predobro je da bi bilo slicajno...

Sto druge info nisu iscurile...kolika je plata ovim novim....koliko para se dalo za otkupe ugovora itd.....kako je ovo iscurilo ....

Opet ponavljam nisam za ovaj bojkot nikako....jer je u pogresnom trenutku.... i sto mi je sad naj smijesnije bojkotujes clanstvo u klubu a pozivas na clanstvo u grupi....ko je lud o dje....ko da se navija za grupu ne za klub ....

Sve je na stetu kluba....ionako smo kao grupa rastrkani... bruka ne bude 3000 ljudi na tekmi....treba radit na tome da se ujedine svi navijaci vrate na tribine, ne jos vece raskole radit...

Nezz evo to je moje misljenje .... ja mislim da treba tjerat ako se neko treba tjerat kao i dosad....ne na stetu kluba....
Cuj one SDA price "rasipate nas i razjedinjujete, ukinute svog predstavnika za vlast da ujedinimo Bosnjake", a oni nece da ukinu svog. :rol: :rol: :rol:
Ili, u ovom slucaju, sto se ostale dvije tribine ne ujedine uz Horde pa da niko ne ode na utakmicu? Hajmo pokazat snagu, ne odlazit na tekme, nego da se svi uclanimo u grupu? Da na stadionu budu samo zastitari i gostujuci navijaci. Sto bi Horde popustile i stale uz neke random ljude sa istoka i zapada koji dodju na stadion 3-4 puta godisnje, ono kad je lijepo vrijeme i kad nema ni daska vjetra. Kako je lahko bilo izbojkotovat Grbavicu 2017., ili pola gostovanja ove sezone na koja se nije islo radi toga sto Savez ne tretira sve gradove isto. Gdje su tad bili veliki navijaci da se ujedine i odu sami u Trebinje da bodre svoje Sarajevo?

Jos jedan sa referencom na Horde u nicku koji pljuje po hordama. Interesantno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jan 2023, 14:13

fera je napisao/la:
24 jan 2023, 14:07
Pavlovic nam je svakako bolja opcija. E sad nam ostaje da se nadamo narednih 7 dana.
Po meni bolja opcija samo jer naše papire ima. Ostalo sve ide na stranu Nemanje. Ovaj ima 33 god, a uslove koji traži su žara..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:14

napoleon72 je napisao/la:
24 jan 2023, 14:10
DBR1987 je napisao/la:
24 jan 2023, 13:27
Lucas je napisao/la:

slika

Cuj one SDA price "rasipate nas i razjedinjujete, ukinute svog predstavnika za vlast da ujedinimo Bosnjake", a oni nece da ukinu svog. :rol: :rol: :rol:
Ili, u ovom slucaju, sto se ostale dvije tribine ne ujedine uz Horde pa da niko ne ode na utakmicu? Hajmo pokazat snagu, ne odlazit na tekme, nego da se svi uclanimo u grupu? Da na stadionu budu samo zastitari i gostujuci navijaci. Sto bi Horde popustile i stale uz neke random ljude sa istoka i zapada koji dodju na stadion 3-4 puta godisnje, ono kad je lijepo vrijeme i kad nema ni daska vjetra. Kako je lahko bilo izbojkotovat Grbavicu 2017., ili pola gostovanja ove sezone na koja se nije islo radi toga sto Savez ne tretira sve gradove isto. Gdje su tad bili veliki navijaci da se ujedine i odu sami u Trebinje da bodre svoje Sarajevo?

Jos jedan sa referencom na Horde u nicku koji pljuje po hordama. Interesantno.

ne razumijem te nekad, sta je tvoj cilj? Znam da su se Horde ocitovale, ne mogu se sad pepelom posuti to je jasno ko dan. Moraju odrzati imidz grupe i neka istraju... ali sta je tvoje rjesenje? Pitao sam te vec jednom nisi mi odgovorio. Sta da danas mirzu otjeramo - koga bi to ti doveo za trenera? Ne mogu da shvatim odredjenje forumase, koji bi da nesto djeluju a nemaju plan sta nakon toga?

Ok- Horde bojkutuju i neka bojkotuju, slazemo se svi?

hoces ti meni reci da nije bilo ugradjivanja u ugovore igraca i prije mirvica i ajle? Jel to sve bilo preposteno u nasem klubu do 2022?
Da nije bilo afera seata? I mi sad zagrizli sto kaze neko od forumasa, lik ce sjesti u avion i reci ja sam sve pokusao nije islo..

pa se mi vadimo narednih 10-15 godina iz govana u koja svjesno idemo izgleda sa zeljom.. ne kontam te
- 1 9 4 6 -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2023, 14:16

24 jan 2023, 14:13
fera je napisao/la:
Po meni bolja opcija samo jer naše papire ima. Ostalo sve ide na stranu Nemanje. Ovaj ima 33 god, a uslove koji traži su žara..
Sve je na strani Pavlovića osim godina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 jan 2023, 14:17

Ugasit cemo se ako ode influenser 🤣
Bolan klub na virslama opstao. Losa vam je mantra, da idemo u kanton ako ode influenser...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:19

MortemHz je napisao/la:
24 jan 2023, 14:16
24 jan 2023, 14:13
fera je napisao/la:
Sve je na strani Pavlovića osim godina.
ma za te igrace, profi od 32+ godine, sto traze kule vile i gradove. Izvoli jarane max ugovor na godinu dana. I to direktno vezano za rezultate, lupam.. primljene golovi, clean shetovi i tako. Pa kad tvrdis da si ti taj van dajk nece ti biti problem dokazati a i naplatiti. To su godine, jedno lose zagrijavanje i odose krizni ligamenti.
Anicic - da Bog da se oporavio sto prije - opstao na terenu jedan minut i tridesetsedam sekundi
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:22

NazorUso je napisao/la:
24 jan 2023, 14:17
Ugasit cemo se ako ode influenser 🤣
Bolan klub na virslama opstao. Losa vam je mantra, da idemo u kanton ako ode influenser...
inace posjedujes lanac trgovina koji posluje uspjesno i jedan si od najmenadzera BiH :bih:

hajde mi reci kad je Nam zavrnuo pipu sta je bilo? jel nam sjecanje seze unazad 2 kola i 2 mjeseca?
Brate realno da ne bi hedije krste, hebibovica ahmetovica. koje smo uredno popljuvali ne bi imali igraca za prijaviti utakmicu?

Ovdje vazda neke cheguvara, ilegalci, drzavni udari, new ere itd.. jel vam problem ispratiti ekipu,podrzati , klub kojeg volite pola sezone, koja je vec sad haman u qurcu?
- 1 9 4 6 -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”