FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam sta se Mirvic toliko zamjerio HZ pa odbija svaki kontakt i zaposljava Varesanovica. Bas je klub do tad imao dobru podrsku i niko Mirvica nije prozivao. Nismo otisli u evropu kroz prvenstvo, izgubili u finalu, nastavili gubiti u ovoj sezoni od svih ekipa sa dna, ispali od Celika, potucali se po Zenici....bez obzira na sve bila podrska mozda i veca nego proslim upravama i proslim sezonama, pozivalo se na uclanjenje, pozivalo na utakmice, kacile parole po mostovima, grad isaran sa grafitima "dolazak na Kosevo je obaveza" i sl.
Hoće da bude kao MamićTatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:23Ja ne znam sta se Mirvic toliko zamjerio HZ pa odbija svaki kontakt i zaposljava Varesanovica. Bas je klub do tad imao dobru podrsku i niko Mirvica nije prozivao. Nismo otisli u evropu kroz prvenstvo, izgubili u finalu, nastavili gubiti u ovoj sezoni od svih ekipa sa dna, ispali od Celika, potucali se po Zenici....bez obzira na sve bila podrska mozda i veca nego proslim upravama i proslim sezonama, pozivalo se na uclanjenje, pozivalo na utakmice, kacile parole po mostovima, grad isaran sa grafitima "dolazak na Kosevo je obaveza" i sl.
1946
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
mirviću kujo jajaro
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
ako po sezoni horde naprace "max" 20 milja pa hajde i 30 000 kazne, ulaznicama pokriju pola, dakle 15000,, 10 sezona bakljada stane u to sto suljic trazi hahahahah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
neka baklji i nije to problem. Ja sam samo spomenuo da je Mirvic zamolio da se pirotehnika ne koristi a Odmah nakon toga na iducoj tekmi se ipak koristila a Mirvic ni A nije rekao.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Malo Mirvic,malo celavi,malo Aylic i eto 170 .000 pa nek opet zaposli kakvog sposobnog SD i direktoricu i podrzava ih.
Samo nek uzimaju igraci svaku marku koju mogu.
Samo nek uzimaju igraci svaku marku koju mogu.
Mi neznamo kako da volim klub i kako da uzivamo u istom i kako da budemo od najvece pomoci klubu da bude sto bolji..
Moze ovde pricat sta god hoce, al pretezno bilo sta da se uradi za klub nabija se nanos.
Pozivamo na uclanjenje, saramo zidove trosimo svoje pare za gostovanje tucemo se sa policijom bla bla..To isto koda zeni kazes ja te ozenio a ti bi da koristis moju hranu i vodu..
Covjek je kikso sa vasovskim dudicem najvjerovatnije i cickom al sve ostalo je radio sto bi ija obicni navijac FK SARAJEVA (koji pratim klub 30 godina) osim cicka
Kaze tip skoro smo 2 godine bez evrope
Klub prije 2 godine bankrotirao
Prosle godine izgubili evropu kroz penale u 90 minuta smo zasluzili da pobjedimo tabelarno smo takodje bili blizu. Covjek je dosao u klub nekad oko 12-13 kola
Doveo dudica koji je dero prve 3 utakmice koji je 4-5 utakmica podbacio i u 4-5 utakmica bio daleko bolji protivnik gdje u 2 utakmice izgubio 4 boda u zadnjoj sekundi (sloboda cmar)
Hz = Duduk **** ga koga je doveo ispo od celika mrtvog
Mi smo i prije jedva pobjedjivali te prve utakmice
Doso Cicak **** mater sebi tuko navijaca.. HZ su se znale tuc medju sobno jedan dio hz bjezo na zapad itd desava se ne opravdavam sudija 12 igrac SARAJEVA BLA BLA BLA..
Kaze skoro smo 2 godine bez evrope..
4 boda od cmareva gdje imamo tekmu kuci protiv isti. Nekazem da 4 mjesto donosi evropu al realno gledajuci jacinu zrinjski je jaci od zelje veleza kao i borac i sb koji su tu negdje..(netreba bjezatbod cinjenice da zrinjski odustaje od kupa i namjerno ispada), al sa ovom ekipom i utakmicom manje od borca koji nam bjezi 8 bodova (gdje vec sad imamo bolji medjusobni omjer) kako to moze bit upitno posebno igrace koje smo doveli..
Mi smo jedino od ozbiljni klubova izgubili od zrinjskog koji nas je karao kvalitetom prem i tad mogu reci da im je sudija pomogao bar 5 % jer smo imali 0:1
Borac zeljo sb velez niko nas nije uzeo i mozes reci da je sb mozda u blagoj prednosti radi remija al svi znamo dasmo ih nadigrali ko nikad do tad
Moze ovde pricat sta god hoce, al pretezno bilo sta da se uradi za klub nabija se nanos.
Pozivamo na uclanjenje, saramo zidove trosimo svoje pare za gostovanje tucemo se sa policijom bla bla..To isto koda zeni kazes ja te ozenio a ti bi da koristis moju hranu i vodu..
Covjek je kikso sa vasovskim dudicem najvjerovatnije i cickom al sve ostalo je radio sto bi ija obicni navijac FK SARAJEVA (koji pratim klub 30 godina) osim cicka
Prosle godine izgubili evropu kroz penale u 90 minuta smo zasluzili da pobjedimo tabelarno smo takodje bili blizu. Covjek je dosao u klub nekad oko 12-13 kola
Doveo dudica koji je dero prve 3 utakmice koji je 4-5 utakmica podbacio i u 4-5 utakmica bio daleko bolji protivnik gdje u 2 utakmice izgubio 4 boda u zadnjoj sekundi (sloboda cmar)
Doso Cicak **** mater sebi tuko navijaca.. HZ su se znale tuc medju sobno jedan dio hz bjezo na zapad itd desava se ne opravdavam sudija 12 igrac SARAJEVA BLA BLA BLA..
4 boda od cmareva gdje imamo tekmu kuci protiv isti. Nekazem da 4 mjesto donosi evropu al realno gledajuci jacinu zrinjski je jaci od zelje veleza kao i borac i sb koji su tu negdje..(netreba bjezatbod cinjenice da zrinjski odustaje od kupa i namjerno ispada), al sa ovom ekipom i utakmicom manje od borca koji nam bjezi 8 bodova (gdje vec sad imamo bolji medjusobni omjer) kako to moze bit upitno posebno igrace koje smo doveli..
Mi smo jedino od ozbiljni klubova izgubili od zrinjskog koji nas je karao kvalitetom prem i tad mogu reci da im je sudija pomogao bar 5 % jer smo imali 0:1
Borac zeljo sb velez niko nas nije uzeo i mozes reci da je sb mozda u blagoj prednosti radi remija al svi znamo dasmo ih nadigrali ko nikad do tad
Da zamoli svoje uposlenike da ne rade razna sranja, ne prave desetine ugovora koje se kasnije moraju isplatiti radi raskida ugovora, da se ne blamiraju, i sebe i klub, kako u javnosti licno, tako sa predstavama na terenu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:57neka baklji i nije to problem. Ja sam samo spomenuo da je Mirvic zamolio da se pirotehnika ne koristi a Odmah nakon toga na iducoj tekmi se ipak koristila a Mirvic ni A nije rekao.
Skrsis toliko love, klub ti lici na cirkus. Obezglavljen i dezorijentisan. Autobuska stanica za igrace. Pobjedjuje te na terenu ko stigne. Sramote te ekipe ciji budzet nije veci od budzets Akademije (Celik)...po svemu sudeci drugu godinu zaredom ostat ces bez Evrope.
Bas moras biti teski mazohista, ili da imas mutne namjere, da se okruzis takvim ljudima koji te savjetuju sve ovo sto radis.
Uopste nije iskljucena opcija da bas ti pojedinci svjesno i zele da se sto vise zaostri situacija na relaciji Mirvic - HZ ( i drugi navijaci koji podrzavaju Hz). Jer znaju da sto su dalji oni, njima je lakse i moguce da nastave u ovom smijeru.
Samo mi je tu Mirvic, jos uvijek, enigma. Tu jos nisam na cisto sa njim, njegovom logikom vodjenja ovog kluba. I logikom da se tako vjeruje ovim karikaturnim pojedincima.
Vjerujes vise Mirzi, Rundi, Tosi, Ayli, Hadzicu, Huremu, Stojinicu i osebujnim likovima...od recimo vjerovanja UNFKS (jer nisu samo Hz dugle glas, i samo oni u bojkotu).
- FKS -
Ovo za suljica normalno da mu nece isplatit 170 k km i reci evo pare sad mozes ici. Vec ako hoces svu lovu ugovora treniraces individualno do kraja ugovora dobivaces platu regularno do isteka i onda mozes ici..
Husref i vinko su tako dobili svoju lovu pare se isplacuju po ugovoru ako hoces citav ugovor da naplatis al takodje nemozes igrat trenirat nikog drugog i to je to. Raskid po dogovoru znaci dobijes 20-30% ugovora (odma) i papire da mozes igrat/trenirat u drugoj ekipi
Mirvic nece dozvolit da mu HZ KONSTANTNO GOVORE ISTJERAJ AYLU A HZ NEZNAJU I STA JE DOGOVOR IZMEDJU NJIH DVOJE.. i nece dozvolit da mu HZ govore kradete Ayla Hadzija ovaj onaj kao eto on nezna kad neko njegovu lovu krade i trebaju mu HZ govorit , on je poslao takodje poruku sa Cickom da ce on radit kako on misli ili nece radit nikako i mislim ako hz ne popuste i njihovom krivicom (prekid utakmica ulazsci u teren tuca itd) ne izbori evropu sigurno ce napustat klub
Husref i vinko su tako dobili svoju lovu pare se isplacuju po ugovoru ako hoces citav ugovor da naplatis al takodje nemozes igrat trenirat nikog drugog i to je to. Raskid po dogovoru znaci dobijes 20-30% ugovora (odma) i papire da mozes igrat/trenirat u drugoj ekipi
Mirvic nece dozvolit da mu HZ KONSTANTNO GOVORE ISTJERAJ AYLU A HZ NEZNAJU I STA JE DOGOVOR IZMEDJU NJIH DVOJE.. i nece dozvolit da mu HZ govore kradete Ayla Hadzija ovaj onaj kao eto on nezna kad neko njegovu lovu krade i trebaju mu HZ govorit , on je poslao takodje poruku sa Cickom da ce on radit kako on misli ili nece radit nikako i mislim ako hz ne popuste i njihovom krivicom (prekid utakmica ulazsci u teren tuca itd) ne izbori evropu sigurno ce napustat klub
Pirotehnika se koristila za virjeme svakog direktora, za vrijeme svakog investitora pa ce i za vrijeme mirvica i posliej mirvica.. ima nesto sto se zove navijacka kultiura, nacin zivota. Tako je na svakom kontinentnu a posebno u evropi, najvise u evropiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:57neka baklji i nije to problem. Ja sam samo spomenuo da je Mirvic zamolio da se pirotehnika ne koristi a Odmah nakon toga na iducoj tekmi se ipak koristila a Mirvic ni A nije rekao.
gODISNJE KLUB PRSNE na nesposobnost ljudi 300-400 milja sigurno, a navijaci 20 milja i to je problem kao... ma ja, klasicno bosnjacki, bavimo se trivijalnim problemima one glavne, a jbg to mora tako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mirvic je jedan iskompleksirani egomanijak,seljacina i dziber. Lik bez mozga i vjerovatno bez casha. Ovdje mulja,vara,glumi a pas ga nema za sta ujesti.Daidza8 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:25Hoće da bude kao MamićTatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:23Ja ne znam sta se Mirvic toliko zamjerio HZ pa odbija svaki kontakt i zaposljava Varesanovica. Bas je klub do tad imao dobru podrsku i niko Mirvica nije prozivao. Nismo otisli u evropu kroz prvenstvo, izgubili u finalu, nastavili gubiti u ovoj sezoni od svih ekipa sa dna, ispali od Celika, potucali se po Zenici....bez obzira na sve bila podrska mozda i veca nego proslim upravama i proslim sezonama, pozivalo se na uclanjenje, pozivalo na utakmice, kacile parole po mostovima, grad isaran sa grafitima "dolazak na Kosevo je obaveza" i sl.
Zato je i doveo Mirzu,jer ga ne mora kesirati,nego ce se taliti ,kad prodaju Dala.
Kad ga se Gazda Tan rijesi,15 dana cu slaviti !!
Ispravno 100% rezonujes. S tobom bih volio kafu popit'!Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:18Mi neznamo kako da volim klub i kako da uzivamo u istom i kako da budemo od najvece pomoci klubu da bude sto bolji..
Nisam najmenadzer niti pokusavam biti. Nego kako taj ultra-mega-giga menadzer napravi toliko losih poslovnih odluka u kratkom vremenu ? Kako ga predstavljate bas mi je cudo da srlja iz greske u gresku. Evo izbjegava sastanak sa Hz. A to bi trebao biti prvi korak ka rjesavanju nagomilanih problema.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 14:22inace posjedujes lanac trgovina koji posluje uspjesno i jedan si od najmenadzera BiH
hajde mi reci kad je Nam zavrnuo pipu sta je bilo? jel nam sjecanje seze unazad 2 kola i 2 mjeseca?
Brate realno da ne bi hedije krste, hebibovica ahmetovica. koje smo uredno popljuvali ne bi imali igraca za prijaviti utakmicu?
Ovdje vazda neke cheguvara, ilegalci, drzavni udari, new ere itd.. jel vam problem ispratiti ekipu,podrzati , klub kojeg volite pola sezone, koja je vec sad haman u qurcu?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Znaci Skeletor Suljic je sljedeci u nizu od ovih sto ce da nas ogule u ovoj new eri Mirvinog Sarajeva.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako cicak izbori evropu udje u grupu nekog evropskog takmicenja i bude pobjedjivo u prvenstvu ja ga necu tjerat njemu cu i zvizdat i drzacu se za muda kad bude iso prema istoku zvizdacu dat mu do znanja da je ponizio klub svoim izjavama al da cu bit protiv ekipe koju volim i koja pobjedjuje NIKAD KAD BI ME vodje navijaca HZ OBJESILE ZA ONU MREZU ..
Takodje ako se cicak pocne provaljivat (sto je velika mogucnost) normalno bicu prvo protiv ss ako to nebude otjerano onda idu igraci i mirvic onda ko im je e mater i ahli i murvicu i cicku i hadzicu
Takodje ako se cicak pocne provaljivat (sto je velika mogucnost) normalno bicu prvo protiv ss ako to nebude otjerano onda idu igraci i mirvic onda ko im je e mater i ahli i murvicu i cicku i hadzicu
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce on preci preko nekih stvari,sad posebno nema potrebu da sjedne sa HZ,onda mislim da je vec sad bolje da pocnu i Mirvica da ruse i da trazimo nekog ko ce svoje pare i kome ce se moci zabraniti instagrami i da mu se naredi kako da vodi svoj privatni zivot. Idemo u bojkot i onda ako odu idemo na restart part 20201 i kokuzluk i neke nove borbe i bojkoteNazorUso je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:43Nisam najmenadzer niti pokusavam biti. Nego kako taj ultra-mega-giga menadzer napravi toliko losih poslovnih odluka u kratkom vremenu ? Kako ga predstavljate bas mi je cudo da srlja iz greske u gresku. Evo izbjegava sastanak sa Hz. A to bi trebao biti prvi korak ka rjesavanju nagomilanih problema.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 14:22inace posjedujes lanac trgovina koji posluje uspjesno i jedan si od najmenadzera BiH
hajde mi reci kad je Nam zavrnuo pipu sta je bilo? jel nam sjecanje seze unazad 2 kola i 2 mjeseca?
Brate realno da ne bi hedije krste, hebibovica ahmetovica. koje smo uredno popljuvali ne bi imali igraca za prijaviti utakmicu?
Ovdje vazda neke cheguvara, ilegalci, drzavni udari, new ere itd.. jel vam problem ispratiti ekipu,podrzati , klub kojeg volite pola sezone, koja je vec sad haman u qurcu?
-
- Kontakt:
Jel tebe gule i jel ih ti placas? Ako je njemu ovo dobar potez meni je jos bolji,on placa a ne ja i ti,ja mislim posto si tako uspjesan da tebe treba za savjetnika da zaposli

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:34Pirotehnika se koristila za virjeme svakog direktora, za vrijeme svakog investitora pa ce i za vrijeme mirvica i posliej mirvica.. ima nesto sto se zove navijacka kultiura, nacin zivota. Tako je na svakom kontinentnu a posebno u evropi, najvise u evropiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:57neka baklji i nije to problem. Ja sam samo spomenuo da je Mirvic zamolio da se pirotehnika ne koristi a Odmah nakon toga na iducoj tekmi se ipak koristila a Mirvic ni A nije rekao.
gODISNJE KLUB PRSNE na nesposobnost ljudi 300-400 milja sigurno, a navijaci 20 milja i to je problem kao... ma ja, klasicno bosnjacki, bavimo se trivijalnim problemima one glavne, a jbg to mora tako
Pantelija prije nego repliciras na post, procitas li ga barem.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
on je poslao takodje poruku sa Cickom da ce on radit kako on misli ili nece radit nikako i mislim ako hz ne popuste i njihovom krivicom (prekid utakmica ulazsci u teren tuca itd) ne izbori evropu sigurno ce napustat klubPitar6785 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:33Ovo za suljica normalno da mu nece isplatit 170 k km i reci evo pare sad mozes ici. Vec ako hoces svu lovu ugovora treniraces individualno do kraja ugovora dobivaces platu regularno do isteka i onda mozes ici..
Ne mislim da salje neke poruke inata preko mirze… ali ovo ostalo od do tacno.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, broj6, ledesma, Pantelija, pierce i 95 gostiju.