FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ispisa se pet strana na osnovu clanka iz avaza. Ljudi, nije istina da covjek trazi te pare.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:43Nisam najmenadzer niti pokusavam biti. Nego kako taj ultra-mega-giga menadzer napravi toliko losih poslovnih odluka u kratkom vremenu ? Kako ga predstavljate bas mi je cudo da srlja iz greske u gresku. Evo izbjegava sastanak sa Hz. A to bi trebao biti prvi korak ka rjesavanju nagomilanih problema.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 14:22inace posjedujes lanac trgovina koji posluje uspjesno i jedan si od najmenadzera BiH
hajde mi reci kad je Nam zavrnuo pipu sta je bilo? jel nam sjecanje seze unazad 2 kola i 2 mjeseca?
Brate realno da ne bi hedije krste, hebibovica ahmetovica. koje smo uredno popljuvali ne bi imali igraca za prijaviti utakmicu?
Ovdje vazda neke cheguvara, ilegalci, drzavni udari, new ere itd.. jel vam problem ispratiti ekipu,podrzati , klub kojeg volite pola sezone, koja je vec sad haman u qurcu?
Sam si sebi odgovorio. U kratkom vremenskom periodu. Kod nas je toliki pritisak da se nekad uspjeh zeli prikazati sto prije i u toj brzini se desi krah.
Vjerujem da cim prije doci do sastanka mirvica i Hz mada je neko spomenuo da se sastancilo ali ne s mirvicem direktno..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste neko ovdje napisao da se sjelo sa Mirvićevim čovjekom( Cottman ). Pa sad, jel to tačno, to je već druga stvar 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
U udruženje po člansku!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:25Da zamoli svoje uposlenike da ne rade razna sranja, ne prave desetine ugovora koje se kasnije moraju isplatiti radi raskida ugovora, da se ne blamiraju, i sebe i klub, kako u javnosti licno, tako sa predstavama na terenu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:57neka baklji i nije to problem. Ja sam samo spomenuo da je Mirvic zamolio da se pirotehnika ne koristi a Odmah nakon toga na iducoj tekmi se ipak koristila a Mirvic ni A nije rekao.
Skrsis toliko love, klub ti lici na cirkus. Obezglavljen i dezorijentisan. Autobuska stanica za igrace. Pobjedjuje te na terenu ko stigne. Sramote te ekipe ciji budzet nije veci od budzets Akademije (Celik)...po svemu sudeci drugu godinu zaredom ostat ces bez Evrope.
Bas moras biti teski mazohista, ili da imas mutne namjere, da se okruzis takvim ljudima koji te savjetuju sve ovo sto radis.
Uopste nije iskljucena opcija da bas ti pojedinci svjesno i zele da se sto vise zaostri situacija na relaciji Mirvic - HZ ( i drugi navijaci koji podrzavaju Hz). Jer znaju da sto su dalji oni, njima je lakse i moguce da nastave u ovom smijeru.
Samo mi je tu Mirvic, jos uvijek, enigma. Tu jos nisam na cisto sa njim, njegovom logikom vodjenja ovog kluba. I logikom da se tako vjeruje ovim karikaturnim pojedincima.
Vjerujes vise Mirzi, Rundi, Tosi, Ayli, Hadzicu, Huremu, Stojinicu i osebujnim likovima...od recimo vjerovanja UNFKS (jer nisu samo Hz dugle glas, i samo oni u bojkotu).
Nekako mi vise tuzla city i takvi klubovi, bez uvrede, sluze za takve radnje . ma brate ne znam vise sta da kazem, ni sta da mislim. Vidim da svi idemo iz krajnosti u krajnost. Pretjerujemo da pocnem sumnjati volimo li mi FKS ili se samo jednostavno ne mozemo otrgnuti od ovog naseg modernog bosnjastva
Ja zelim najbolje za klub, u realnim uvjetima kako jeste. Ovdje se dijelimo prozivamo, raspravljamo, ulazimo u tudje zivote, ne znam sta da vise recem
Na hajr na dobro…
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ako je tako, to su predstavnici kluba legalno i legitimno. Znaci dosli su cuti sta trebaju. Nije bio direktor prisutan edjutim si ipak obavio razgovore.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2023, 18:07Jeste neko ovdje napisao da se sjelo sa Mirvićevim čovjekom( Cottman ). Pa sad, jel to tačno, to je već druga stvar![]()
- 1 9 4 6 -
Jos malo ovo sa zarezima da sredis i nece te Noke kandzijati sto si nepismen. Ne gule mene srecom, ali opet grehota gledati ko sve klub guli.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:55Jel tebe gule i jel ih ti placas? Ako je njemu ovo dobar potez meni je jos bolji,on placa a ne ja i ti,ja mislim posto si tako uspjesan da tebe treba za savjetnika da zaposli![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma sve ok samo je pitanje jel tačno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 18:19Ako je tako, to su predstavnici kluba legalno i legitimno. Znaci dosli su cuti sta trebaju. Nije bio direktor prisutan edjutim si ipak obavio razgovore.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2023, 18:07Jeste neko ovdje napisao da se sjelo sa Mirvićevim čovjekom( Cottman ). Pa sad, jel to tačno, to je već druga stvar![]()
Eto ima ovdje ljudi koji bi mogli to znati, pa nek kažu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pola je klub a pola navijači su krivi za stanje trenutno i zato što smo kao autobuska stanica. Ne mogu navijači istrpiti nikoga, odmah mu j.bu majku i djecu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 18:16Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:25Da zamoli svoje uposlenike da ne rade razna sranja, ne prave desetine ugovora koje se kasnije moraju isplatiti radi raskida ugovora, da se ne blamiraju, i sebe i klub, kako u javnosti licno, tako sa predstavama na terenu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 16:57
neka baklji i nije to problem. Ja sam samo spomenuo da je Mirvic zamolio da se pirotehnika ne koristi a Odmah nakon toga na iducoj tekmi se ipak koristila a Mirvic ni A nije rekao.
Skrsis toliko love, klub ti lici na cirkus. Obezglavljen i dezorijentisan. Autobuska stanica za igrace. Pobjedjuje te na terenu ko stigne. Sramote te ekipe ciji budzet nije veci od budzets Akademije (Celik)...po svemu sudeci drugu godinu zaredom ostat ces bez Evrope.
Bas moras biti teski mazohista, ili da imas mutne namjere, da se okruzis takvim ljudima koji te savjetuju sve ovo sto radis.
Uopste nije iskljucena opcija da bas ti pojedinci svjesno i zele da se sto vise zaostri situacija na relaciji Mirvic - HZ ( i drugi navijaci koji podrzavaju Hz). Jer znaju da sto su dalji oni, njima je lakse i moguce da nastave u ovom smijeru.
Samo mi je tu Mirvic, jos uvijek, enigma. Tu jos nisam na cisto sa njim, njegovom logikom vodjenja ovog kluba. I logikom da se tako vjeruje ovim karikaturnim pojedincima.
Vjerujes vise Mirzi, Rundi, Tosi, Ayli, Hadzicu, Huremu, Stojinicu i osebujnim likovima...od recimo vjerovanja UNFKS (jer nisu samo Hz dugle glas, i samo oni u bojkotu).
Nekako mi vise tuzla city i takvi klubovi, bez uvrede, sluze za takve radnje . ma brate ne znam vise sta da kazem, ni sta da mislim. Vidim da svi idemo iz krajnosti u krajnost. Pretjerujemo da pocnem sumnjati volimo li mi FKS ili se samo jednostavno ne mozemo otrgnuti od ovog naseg modernog bosnjastva
Ja zelim najbolje za klub, u realnim uvjetima kako jeste. Ovdje se dijelimo prozivamo, raspravljamo, ulazimo u tudje zivote, ne znam sta da vise recem
Na hajr na dobro…
napoleon72 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 14:10Cuj one SDA price "rasipate nas i razjedinjujete, ukinute svog predstavnika za vlast da ujedinimo Bosnjake", a oni nece da ukinu svog.DBR1987 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 13:27E ja to ovako gledam....mozda grijesim ....al ja bi to tako uradio...
Lik nece da ode bez para.... gurni info kroz neke novine i imas medijski linc koji ce pravit pritisak na njega da ode bez para....
Aad se racuna na Horde ili simpatizere da ga prozivaju na ulici i da ga prozivaju medijski.....super taktika iskreno.... znaju oni to na svojoj kozi kako je.....i Ajla i Hadjija il Varesanovic ....td....
Al zasto se to ne uradi isto kad je u pitanju neko iz kancelarije a ni oni ne odu bez para 10000% .....ovo mi je krajnje licemjerno.....
Ja se smijem kladit da je ova info stigla direktno iz kluba.... moj grijeh ako grijesim.....al predobro je da bi bilo slicajno...
Sto druge info nisu iscurile...kolika je plata ovim novim....koliko para se dalo za otkupe ugovora itd.....kako je ovo iscurilo ....
Opet ponavljam nisam za ovaj bojkot nikako....jer je u pogresnom trenutku.... i sto mi je sad naj smijesnije bojkotujes clanstvo u klubu a pozivas na clanstvo u grupi....ko je lud o dje....ko da se navija za grupu ne za klub ....
Meni je ovo trenutno sa bojkotom nidje veze eto....
Sve je na stetu kluba....ionako smo kao grupa rastrkani... bruka ne bude 3000 ljudi na tekmi....treba radit na tome da se ujedine svi navijaci vrate na tribine, ne jos vece raskole radit...
Nezz evo to je moje misljenje .... ja mislim da treba tjerat ako se neko treba tjerat kao i dosad....ne na stetu kluba....![]()
![]()
![]()
Ili, u ovom slucaju, sto se ostale dvije tribine ne ujedine uz Horde pa da niko ne ode na utakmicu? Hajmo pokazat snagu, ne odlazit na tekme, nego da se svi uclanimo u grupu? Da na stadionu budu samo zastitari i gostujuci navijaci. Sto bi Horde popustile i stale uz neke random ljude sa istoka i zapada koji dodju na stadion 3-4 puta godisnje, ono kad je lijepo vrijeme i kad nema ni daska vjetra. Kako je lahko bilo izbojkotovat Grbavicu 2017., ili pola gostovanja ove sezone na koja se nije islo radi toga sto Savez ne tretira sve gradove isto. Gdje su tad bili veliki navijaci da se ujedine i odu sami u Trebinje da bodre svoje Sarajevo?
Jos jedan sa referencom na Horde u nicku koji pljuje po hordama. Interesantno.
Ti "Random" ljudi su nekad bili taj famozni sjever koji " ti zastupas" ovdje, su danas na tom istoku i zapadu....vj mi uvijek tu ....manje na gostovanjima al tu....
Al taj sjever je bio sjever .... nije bilo 300 ljudi koji moraju 5 redova ostavit dole prazno jer se toboze nebi ni vidjeli od transa.... " rasirite se malo " covjek pa 2 syolice pa covjek...
Sto ne radite na tome ? To je "vas posao" i moj je bio nekad...
Taj sjever ste vi razjebali sa 100 nekih podgrupa....svadja itd...vi se ne mozete dogovorit izmedju sebe ne sa nekim dr....
Hocete sastanak sa Mirvicem ? Prozivate lika sto je pojeo cevape i sjeo na meso kod Brajlovica
Ko ce vas ozb shvatit ?
Jel vam 15god ? Jeste li svjesni da nam je bankrot ako taj covjek ode ?
Vidi gdje zivimo ? Da ti imas pare bil ulagao pare u FKS ? Svake god ode 8 miliona a vratis 2...3 mozda....
Kredibilitet ste izgubili totalno...i ja razumijem da bojkot sad ne mozete povuc jer bi pojeli **** koje ste posrali, vec morate istrajat....
Al problem jer sto niko ne podrzava taj bojkot... jer jarane bojkotujes vlastiti klub ... svi su oni prolazni .... to ti je jarane ko da bojkotujes rucak sto su ti kuci skuhali jer su kupili krompir od Hame sa Markala....
Vise vi licite na taj SDA KOJI SPOMINJES sto vas 400 ne stane uz Istok koji broji 2..3 milje svaku tekmu....sto npr istok ne pitate za misljenje ? Gdje su ostale tribine vama ?
Jel mi nismo navijaci ?
Ti imas SDA pricu mitomansku....3 tekme godisnje...kako nas zovete ...Gledaoci ? Gosti? Simpatizeri? Turisti?
Jel ti mislis da "zaluta" na istok par milja ?
"Krenuli ljudi prosetat pa vidjeli guzva pa hajmo vidjet sta je ono tamo"
KAKVA TI JE TO PRICA ???
I TEBE OZB NEKO DA SHVATI JEL ????
NEMOJ ME POGRESNO SHVATIT i treba da tjerate uhljebe uvijek smo ih i tjerali, al nikad na stetu kluba...
Dodji na istok samnom 3 sata prije tekme....ispricat cu ti unaprijed gdje ko sjedi ...ko ce donijet novine za pod guzicu ko ce povest djecu...ko zenu...ko ima uvijek kisobran... itd....isti ljudi godinama na istim stolicama....
Jarane znao sam kome je dijete keca dobilo iz matematike...
Ja prvi nisam sad tu al kad sam tu ko kod kuce sam....idem na "svoje mjesto"....al stacu ja sam samo jedan random lik...ti si kicma kluba i veliki navijac...ti predstavljas grupu... klanjam ti se

PS meni ne treba referenca meni je dovoljno da svi koji me poznaju znaju da sam raspolozen onako kako mi Sarajevo igra te hefte ...meni to jarane dosta....ti ganjaj reference trebat ce ti
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Dosadili ste više i Bogu i narodu....
Do zadnjeg dana života mog samo SARA'JVO
Do zadnjeg dana života mog samo SARA'JVO
-
- Kontakt:
Ljubisavljević je potpisao za Vojvodinu.
Većina nas ima ovakvo mišljenje brat moj. Klub na cjedilu nećemo ostavitiDBR1987 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 18:54napoleon72 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 14:10Cuj one SDA price "rasipate nas i razjedinjujete, ukinute svog predstavnika za vlast da ujedinimo Bosnjake", a oni nece da ukinu svog.DBR1987 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 13:27
E ja to ovako gledam....mozda grijesim ....al ja bi to tako uradio...
Lik nece da ode bez para.... gurni info kroz neke novine i imas medijski linc koji ce pravit pritisak na njega da ode bez para....
Aad se racuna na Horde ili simpatizere da ga prozivaju na ulici i da ga prozivaju medijski.....super taktika iskreno.... znaju oni to na svojoj kozi kako je.....i Ajla i Hadjija il Varesanovic ....td....
Al zasto se to ne uradi isto kad je u pitanju neko iz kancelarije a ni oni ne odu bez para 10000% .....ovo mi je krajnje licemjerno.....
Ja se smijem kladit da je ova info stigla direktno iz kluba.... moj grijeh ako grijesim.....al predobro je da bi bilo slicajno...
Sto druge info nisu iscurile...kolika je plata ovim novim....koliko para se dalo za otkupe ugovora itd.....kako je ovo iscurilo ....
Opet ponavljam nisam za ovaj bojkot nikako....jer je u pogresnom trenutku.... i sto mi je sad naj smijesnije bojkotujes clanstvo u klubu a pozivas na clanstvo u grupi....ko je lud o dje....ko da se navija za grupu ne za klub ....
Sve je na stetu kluba....ionako smo kao grupa rastrkani... bruka ne bude 3000 ljudi na tekmi....treba radit na tome da se ujedine svi navijaci vrate na tribine, ne jos vece raskole radit...
Nezz evo to je moje misljenje .... ja mislim da treba tjerat ako se neko treba tjerat kao i dosad....ne na stetu kluba....![]()
![]()
![]()
Ili, u ovom slucaju, sto se ostale dvije tribine ne ujedine uz Horde pa da niko ne ode na utakmicu? Hajmo pokazat snagu, ne odlazit na tekme, nego da se svi uclanimo u grupu? Da na stadionu budu samo zastitari i gostujuci navijaci. Sto bi Horde popustile i stale uz neke random ljude sa istoka i zapada koji dodju na stadion 3-4 puta godisnje, ono kad je lijepo vrijeme i kad nema ni daska vjetra. Kako je lahko bilo izbojkotovat Grbavicu 2017., ili pola gostovanja ove sezone na koja se nije islo radi toga sto Savez ne tretira sve gradove isto. Gdje su tad bili veliki navijaci da se ujedine i odu sami u Trebinje da bodre svoje Sarajevo?
Ti "Random" ljudi su nekad bili taj famozni sjever koji " ti zastupas" ovdje, su danas na tom istoku i zapadu....vj mi uvijek tu ....manje na gostovanjima al tu....
Al taj sjever je bio sjever .... nije bilo 300 ljudi koji moraju 5 redova ostavit dole prazno jer se toboze nebi ni vidjeli od transa.... " rasirite se malo " covjek pa 2 syolice pa covjek...
Sto ne radite na tome ? To je "vas posao" i moj je bio nekad...
Taj sjever ste vi razjebali sa 100 nekih podgrupa....svadja itd...vi se ne mozete dogovorit izmedju sebe ne sa nekim dr....
Hocete sastanak sa Mirvicem ? Prozivate lika sto je pojeo cevape i sjeo na meso kod Brajlovica![]()
Ko ce vas ozb shvatit ?
Jel vam 15god ? Jeste li svjesni da nam je bankrot ako taj covjek ode ?
Vidi gdje zivimo ? Da ti imas pare bil ulagao pare u FKS ? Svake god ode 8 miliona a vratis 2...3 mozda....
Kredibilitet ste izgubili totalno...i ja razumijem da bojkot sad ne mozete povuc jer bi pojeli **** koje ste posrali, vec morate istrajat....
Al problem jer sto niko ne podrzava taj bojkot... jer jarane bojkotujes vlastiti klub ... svi su oni prolazni .... to ti je jarane ko da bojkotujes rucak sto su ti kuci skuhali jer su kupili krompir od Hame sa Markala....
Vise vi licite na taj SDA KOJI SPOMINJES sto vas 400 ne stane uz Istok koji broji 2..3 milje svaku tekmu....sto npr istok ne pitate za misljenje ? Gdje su ostale tribine vama ?
Jel mi nismo navijaci ?
Ti imas SDA pricu mitomansku....3 tekme godisnje...kako nas zovete ...Gledaoci ? Gosti? Simpatizeri? Turisti?
Jel ti mislis da "zaluta" na istok par milja ?
"Krenuli ljudi prosetat pa vidjeli guzva pa hajmo vidjet sta je ono tamo"
KAKVA TI JE TO PRICA ???
I TEBE OZB NEKO DA SHVATI JEL ????
NEMOJ ME POGRESNO SHVATIT i treba da tjerate uhljebe uvijek smo ih i tjerali, al nikad na stetu kluba...
Dodji na istok samnom 3 sata prije tekme....ispricat cu ti unaprijed gdje ko sjedi ...ko ce donijet novine za pod guzicu ko ce povest djecu...ko zenu...ko ima uvijek kisobran... itd....isti ljudi godinama na istim stolicama....
Jarane znao sam kome je dijete keca dobilo iz matematike...
Ja prvi nisam sad tu al kad sam tu ko kod kuce sam....idem na "svoje mjesto"....al stacu ja sam samo jedan random lik...ti si kicma kluba i veliki navijac...ti predstavljas grupu... klanjam ti se![]()
PS meni ne treba referenca meni je dovoljno da svi koji me poznaju znaju da sam raspolozen onako kako mi Sarajevo igra te hefte ...meni to jarane dosta....ti ganjaj reference trebat ce ti![]()
Vidiš da sekunde nisi upućen šta se dešava, al bitno je sr.at.DBR1987 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 18:54napoleon72 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 14:10Cuj one SDA price "rasipate nas i razjedinjujete, ukinute svog predstavnika za vlast da ujedinimo Bosnjake", a oni nece da ukinu svog.DBR1987 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 13:27
E ja to ovako gledam....mozda grijesim ....al ja bi to tako uradio...
![]()
![]()
Jel mi nismo navijaci ?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Klub na cjedilu necete ostaviti ?
Pa ko ga dovede na cjedilo ? Hz bakljadama ? Forumasi pisanjem protiv qravele ayle ? Odgovorite, klub je na vjedilu sami ste priznali ! Neko mora biti kriv...
Vara te zena, yebe je ko stigne, a ti kazes: "Najlakse je otici od nje. Necu da ostavim brak kad je najteze, kad je na cjedilu" - e ovako vi trabunjate !!!
Pa ko ga dovede na cjedilo ? Hz bakljadama ? Forumasi pisanjem protiv qravele ayle ? Odgovorite, klub je na vjedilu sami ste priznali ! Neko mora biti kriv...
Vara te zena, yebe je ko stigne, a ti kazes: "Najlakse je otici od nje. Necu da ostavim brak kad je najteze, kad je na cjedilu" - e ovako vi trabunjate !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Klub je zamalo unistila tvoja heroina ajde vise ne laprdaj. Ovdje ljudi tjeraju Aylu i ostale kako bi dosli kvalitetniji i posteniji ljudi u klub a ti je mrzis najvise na forumu a svi znamo razlog. Dosadan si. Eto dat cemo vam suljica da ostanete u ligi. Jel vam dosta?NazorUso je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:27Klub na cjedilu necete ostaviti ?
-
- Kontakt:
Ja znam neke sa istoka koji su bili za bojkot, cak i mene ubjedjivali da je to ispravno. Sad su neki promijenili misljenje a neki nisu. Ja takodjer nisam za bojkot ali cu ispostovati stav udruzenja. Znaci ima na svakoj tribini razlicitih misljenja i ne treba sve u isto kos
Ispade sto ovaj kaze da je na istoku 2-3 milje svaku. Mozda jest kad je na stadionu 7-8 hiljada
Ispade sto ovaj kaze da je na istoku 2-3 milje svaku. Mozda jest kad je na stadionu 7-8 hiljada
Na kraju će tako biti i sa Francisom,potpisat će za nekog drugog
- napoleon72
- Kontakt:
"Atmosfera je sjajna i sve grmi, al nakon prvog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćeš tražit sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu".
Eto gdje su ostale tribine, prvi u yebavanju djece i gadjanju nasih igraca.
Eto gdje su ostale tribine, prvi u yebavanju djece i gadjanju nasih igraca.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Rodman, Tatamata1946 i 26 gostiju.