A opet on, jos kontam koji li je pacijent iz Banovica

Generalno mi nikad nece biti jasno koja je zivotna svrha tih likova, al ajd, svakom svoje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
svratis do najbliže pekare i upitaš prvog Albanca ima li nekog rodjaka na Kosovu da ti proda dio svete zemlje
Ko "zna" kockat kladionica je zanimljiva, licno mi je interesantnije dole gledat tekme uz listic, a usput dok odigram listic odigram i koji bingo, sve ukupno me nikad nije izaslo vise od cvaje. A ljudi koji se ugrizu pa pola plate potrose to je vec problem.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:05Ja sam jednom išao po sitan novac u kladionicu, tamo sjedi 4-5 lokalnih kockara.
I fakat sam vidio ovo što ovaj gore pise.
Pocese neki kerovi trčati, onaj jedan poce psovati, kaže pao sam sad će neki ker broj 3 pobijediti.
Lik naučio napamet trke kerova![]()
![]()
Steta. Radi par dana koristenja, bit ce zauvijek izgubljen
U Austriji ima više kladionica nego u BiH
Ne seri Nikola, nismo ni nas dvojica nista boljimatanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
matanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
vas dvojica ste sjajni kakvih imaJasminAgic je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:33Ne seri Nikola, nismo ni nas dvojica nista boljimatanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
CrniParatici je napisao/la: ↑24 jan 2023, 20:52vas dvojica ste sjajni kakvih imaJasminAgic je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:33Ne seri Nikola, nismo ni nas dvojica nista boljimatanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.