FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 24 jan 2023, 19:57

visokohz je napisao/la:
24 jan 2023, 19:36
michplatini je napisao/la:
24 jan 2023, 19:15
Ljubisavljević je potpisao za Vojvodinu.
Na kraju će tako biti i sa Francisom,potpisat će za nekog drugog
Nama samo stoper treba.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 jan 2023, 20:02

keli je napisao/la:
24 jan 2023, 19:32
NazorUso je napisao/la:
24 jan 2023, 19:27
Klub na cjedilu necete ostaviti ?
Pa ko ga dovede na cjedilo ? Hz bakljadama ? Forumasi pisanjem protiv qravele ayle ? Odgovorite, klub je na vjedilu sami ste priznali ! Neko mora biti kriv...

Vara te zena, yebe je ko stigne, a ti kazes: "Najlakse je otici od nje. Necu da ostavim brak kad je najteze, kad je na cjedilu" - e ovako vi trabunjate !!!
Klub je zamalo unistila tvoja heroina ajde vise ne laprdaj. Ovdje ljudi tjeraju Aylu i ostale kako bi dosli kvalitetniji i posteniji ljudi u klub a ti je mrzis najvise na forumu a svi znamo razlog. Dosadan si. Eto dat cemo vam suljica da ostanete u ligi. Jel vam dosta?
:rol: Ko ti drma kavez branioce :rol:
Zaobidji me ako nemas nista pametnije za napisati.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 jan 2023, 20:04

visokohz je napisao/la:
24 jan 2023, 19:36
michplatini je napisao/la:
24 jan 2023, 19:15
Ljubisavljević je potpisao za Vojvodinu.
Na kraju će tako biti i sa Francisom,potpisat će za nekog drugog
Realno nije ni potreban
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 24 jan 2023, 20:07

napoleon72 je napisao/la:
24 jan 2023, 19:38
"Atmosfera je sjajna i sve grmi, al nakon prvog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćeš tražit sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu".

Eto gdje su ostale tribine, prvi u yebavanju djece i gadjanju nasih igraca.
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
evo podrske od Senner :clap:
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 jan 2023, 20:09

Daidza8 je napisao/la:
24 jan 2023, 20:07
"Atmosfera je sjajna i sve grmi, al nakon prvog kiksa oni psovat će vam prvi. Opet ćeš tražit sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu".

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ma neee, ne bi oni ostavili klub na cjedilu. :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 24 jan 2023, 20:11

24 jan 2023, 20:09
Daidza8 je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Vidiš i sam fino se utakmice prate preko tv :mrgreen:
1946

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 jan 2023, 20:37

Nemoj ih Daidza, i oni su necija djeca 🤣
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 jan 2023, 20:54

Hajdeee je napisao/la:
24 jan 2023, 10:35
24 jan 2023, 09:51
Amcho1 je napisao/la:
24 jan 2023, 00:25
Tuga me uhvati od silnih prepucavanja, komšije nam se smiju moj Reufe. Bitni su navijači, bitni su ulagači, bitni su igrači, bitne su legende, ali je najbitniji klub. Kada nema kluba nema nikog od pobrojanih. Fudbal je nažalost postao business i moramo razumijeti kako to funkcioniše u svijetu i što prije to prevarimo, moći ćemo uživati u rahatluku ,prateći veliki klub. Uzmete primjer firme, da li neko/bilo ko može ući u neku firmu i reći direktoru šta da radi, koga da zapošljava isl? Mirza Var je postavljen samo iz jednog razloga, da investitor pošalje poruku široj javnosti, a uključujući i navijače ko je gazda. Njemu Mirza nije bitan i siguran sam da će ga skloniti ako kola krenu nizbrdo jako brzo, ali poruka je bitna i ona će ostati, a poruka glasi ja sam gazda i kod mene su pare. Jednostavno u poslovanju ne postoji model gdje nekog podrzavaš, a u isto vrijeme ne podrzavaš njegove odluke i govoriš mu šta da radi, ne postoji model gdje ćeš nekom reći daj mi lovu ali ćeš raditi kako ti ja kažem. Možda je surovo sve ovo što sam napisao, ali je isto tako i surova istina. LP - Sarajevo do groba :bih:
Da parafraziram Husein-kapetana, "Bilo je Sarajeva i prije Mirvica, a bice ga i poslije Mirvica". On ako nekom pokazuje inat tako sto je doveo JEDINOG covjeka za kojeg je ZNAO da ce izazvat ovoliki bunt, jos je upozorenje o bojkotu dobio prije zvanicnog imenovanja i ustrajao je u svojoj odluci, onda nije ni zasluzio nista osim bojkota do samog kraja. Nemojte bit toliki bosnjaci, cuj "Mirvic ce ga svakako smijenit, na nama je da podrzimo ovo pa sta bude". Kao da napises "ma sta ako nas srbi napadnu, nek kolju, ionako ce Amerika to prekinut za 3-4 godine". Bitna je PORUKA koja se salje. Navijacka grupa porucuje da njima niko nece tjerat inat, jer se ta grupa pod tim imenom borila za klub kad je Aylah gurala tutu u rikverc.

I klub nece ostat bez podrske Hordi, do kraja klub ima jos 7-8 utakmica na strani i tu ce apsolutno imat podrsku.
Imati stav, imati kicmu. Pokazati crvene linije preko kojih se ne moze prelaziti. Pokazati da ima nas "ludaka" koji zivimo Sarajevo. Koji cemo stati protiv svakog javasluka, samovolje, srozavanja imena i ugleda kluba. Jer ako ne stanemo sada, sta je slijedece sto cemo tolerisati i trpiti? Sve!!
Imaj stav, imaj ponos, imaj snagu Bosnjace (napokon vise, je.bem mu mater!).

Sarajevo, to smo MI!!!!
Ja mislim da ljudi jednostavno ne čitaju ili ne žele da pročitaju postove. Moj post se odnosio kako to danas funkcioniše u svijetu fudbala, a za primjer uzmi bilo koji veliki klub i daj mi primjer gdje se navijači (danas u svijetu fudbala zvana publika), pitaju za bilo šta osim da bodre svoj tim, uzivaju u fudbalu i podržavaju isti. Mi smo poznati kao narod koji ako ne živi od prošlosti onda živi od tjeranja nekih inata. Mi trebamo da gledamo u budućnost, da uzmemo bilo koji klub iz lige petice i da nam to budu uzori i pozitivni primjeri, u suprotnom nikad nećemo izaći iz rupe u kojoj smo duboko zaglibili. Investitora nije lahko naći, potrebno je iskoristiti to što nam se daje, ali nikako ne postoji mogućnost da mu se govori šta će raditi, pa ko god to bio, jednostavno to nije realno.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 jan 2023, 20:56

joker90 je napisao/la:
24 jan 2023, 18:19
mosarajvosa83 je napisao/la:
24 jan 2023, 17:55
joker90 je napisao/la:
24 jan 2023, 17:48
Znaci Skeletor Suljic je sljedeci u nizu od ovih sto ce da nas ogule u ovoj new eri Mirvinog Sarajeva.. :tokralju:
Jel tebe gule i jel ih ti placas? Ako je njemu ovo dobar potez meni je jos bolji,on placa a ne ja i ti,ja mislim posto si tako uspjesan da tebe treba za savjetnika da zaposli :lolno:
Jos malo ovo sa zarezima da sredis i nece te Noke kandzijati sto si nepismen. Ne gule mene srecom, ali opet grehota gledati ko sve klub guli.
sIne Ti si. ,Sam,sebi,tezak

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 jan 2023, 21:37

Amcho1 je napisao/la:
24 jan 2023, 20:54
Hajdeee je napisao/la:
24 jan 2023, 10:35
24 jan 2023, 09:51

Da parafraziram Husein-kapetana, "Bilo je Sarajeva i prije Mirvica, a bice ga i poslije Mirvica". On ako nekom pokazuje inat tako sto je doveo JEDINOG covjeka za kojeg je ZNAO da ce izazvat ovoliki bunt, jos je upozorenje o bojkotu dobio prije zvanicnog imenovanja i ustrajao je u svojoj odluci, onda nije ni zasluzio nista osim bojkota do samog kraja. Nemojte bit toliki bosnjaci, cuj "Mirvic ce ga svakako smijenit, na nama je da podrzimo ovo pa sta bude". Kao da napises "ma sta ako nas srbi napadnu, nek kolju, ionako ce Amerika to prekinut za 3-4 godine". Bitna je PORUKA koja se salje. Navijacka grupa porucuje da njima niko nece tjerat inat, jer se ta grupa pod tim imenom borila za klub kad je Aylah gurala tutu u rikverc.

I klub nece ostat bez podrske Hordi, do kraja klub ima jos 7-8 utakmica na strani i tu ce apsolutno imat podrsku.
Imati stav, imati kicmu. Pokazati crvene linije preko kojih se ne moze prelaziti. Pokazati da ima nas "ludaka" koji zivimo Sarajevo. Koji cemo stati protiv svakog javasluka, samovolje, srozavanja imena i ugleda kluba. Jer ako ne stanemo sada, sta je slijedece sto cemo tolerisati i trpiti? Sve!!
Imaj stav, imaj ponos, imaj snagu Bosnjace (napokon vise, je.bem mu mater!).

Sarajevo, to smo MI!!!!
Ja mislim da ljudi jednostavno ne čitaju ili ne žele da pročitaju postove. Moj post se odnosio kako to danas funkcioniše u svijetu fudbala, a za primjer uzmi bilo koji veliki klub i daj mi primjer gdje se navijači (danas u svijetu fudbala zvana publika), pitaju za bilo šta osim da bodre svoj tim, uzivaju u fudbalu i podržavaju isti. Mi smo poznati kao narod koji ako ne živi od prošlosti onda živi od tjeranja nekih inata. Mi trebamo da gledamo u budućnost, da uzmemo bilo koji klub iz lige petice i da nam to budu uzori i pozitivni primjeri, u suprotnom nikad nećemo izaći iz rupe u kojoj smo duboko zaglibili. Investitora nije lahko naći, potrebno je iskoristiti to što nam se daje, ali nikako ne postoji mogućnost da mu se govori šta će raditi, pa ko god to bio, jednostavno to nije realno.
Za primjer uzmi bilo koji veliki klub gdje vlasnik moljaka pare po opstini. Ili gdje vlasnik sam hoda okolo i dogovara igrace. Ili tik toka iz bolnice ili gleda u fildzan. Neka prvo uljagacu bude uzor neki iole normalan covjek ,koji ima dionice,udio u nekom klubu. Ne mora iz lige petice,moze i iz Madjarske.
Pa kad uljagac i gazda pocne liciti na normalno ljudsko bice,onda mozemo povesti pricu ,kakvi bi navijaci trebali biti !!
A dotada : Ni feninga za Mirvicev kupleraj !! Nece Ajlah od mojih para nokte kupovati !!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jan 2023, 21:51

Satraše se navijači ulagati u klub, da smo ulagali i brinuli o svom klubu, nama nije ni trebao Mirvić niti bilo ko. Lahko je pametovati, kada drugi daje lovu. Sve neki privrednici a niko marke neda.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 jan 2023, 22:00

fks74 je napisao/la:
24 jan 2023, 21:51
Satraše se navijači ulagati u klub, da smo ulagali i brinuli o svom klubu, nama nije ni trebao Mirvić niti bilo ko. Lahko je pametovati, kada drugi daje lovu. Sve neki privrednici a niko marke neda.
Pa gdje tih Mirzinih 100 000 navijaca?
Gdje su ti koji podrzavaju Aylah & CO.?

Mogu se barem uclaniti u klub. A ne ovako na se 1000 ne moze prebaciti.
- FKS -

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jan 2023, 22:02

Znači po tome svi koji su se učlanili su Mirzini navijači, a ne kluba :D ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 24 jan 2023, 22:03

24 jan 2023, 20:09
Daidza8 je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Svaka čast na citiranju 😉👍
Ima li negdje postova podrške i sl. barem jedan 😂

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 jan 2023, 22:10

Bojkot je nopotreban i ishitren a to ce se pokazati na prvoj tekmi na kosevu, na zapadu i istoku. Ne kazem da nece dobar dio raje pridruziti se istom ali nek dodje 4 milje od 5 6 koliko bi doslo inace, sta si dobio bojkotom osim dodatnog srozavanja imena HZ. Evo bas bi volio cuti dineta sta kaze i kako razmislja..
A ovo da clanarinom placas nekome nokte bolan zar mislis da je nekome do tvojih 20km, nemoj ih nikad ni davati ako ces ih na prvi kiks nabrajati.. Kakvih likova tbjrb

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 jan 2023, 22:12

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jan 2023, 22:02
Znači po tome svi koji su se učlanili su Mirzini navijači, a ne kluba :D ?
Vecina je onih neupucenih. Dijaspora, simpatizeri i slicni.
Ali jedan dio je i onih koji podrzavaju upravu kluba. Pa imas ih i ovdje ma forumu, koji otvoreno to kazu.

Sta sam netacno i pogresno napisao?
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 24 jan 2023, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jan 2023, 22:15

Kakve ovo kolumbijce mirvić gleda

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 jan 2023, 22:19

nokee je napisao/la:
24 jan 2023, 22:10
Bojkot je nopotreban i ishitren a to ce se pokazati na prvoj tekmi na kosevu, na zapadu i istoku. Ne kazem da nece dobar dio raje pridruziti se istom ali nek dodje 4 milje od 5 6 koliko bi doslo inace, sta si dobio bojkotom osim dodatnog srozavanja imena HZ. Evo bas bi volio cuti dineta sta kaze i kako razmislja..
A ovo da clanarinom placas nekome nokte bolan zar mislis da je nekome do tvojih 20km, nemoj ih nikad ni davati ako ces ih na prvi kiks nabrajati.. Kakvih likova tbjrb
Pogubio si se ko abdest.
Da je sve kako treba da bude, uvjeravam te da bi protiv Zrinjskog bilo 8-9 hiljada. Druga stvar, kakve Dzine ima veze sa bilo cim.
Treca stvar. Kupovina clanske nije toliko bitnost novca kojeg dajes. Imanje clanske i kupovina iste je cin/gest podrske. Ili nekupovina iste, ili neproduzavanje iste, cin nezadovoljstva i uskracivanje podrske stvarima koje se rade, i putem koji se klub vodi. Kao i ljudima prike jasno podcrtanim.
Jasno je to ko dan.
- FKS -

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 24 jan 2023, 22:24

pala tema qurcu za usi
sve jedno te isto

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 jan 2023, 22:24

FoSte95 je napisao/la:
24 jan 2023, 22:15
Kakve ovo kolumbijce mirvić gleda
Potencijalne :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, rimljanin90, Sanchez87hz i 27 gostiju.