Premijer liga BiH - aktuelno

elvirbaljic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la elvirbaljic » 25 jan 2023, 12:34

Beduin je napisao/la:
25 jan 2023, 12:24
elvirbaljic je napisao/la:
24 jan 2023, 14:47
ASD je napisao/la:
24 jan 2023, 14:03

Koliko on ulaže, ulažemo i ja i ti kao poreski obveznici i građani federacije.
Upravo tako, moj, tvoj i novac svih poreskih obveznika daje se Slobodi.
Hvala vam komsije. Prva ljubav zaborava nema. Halalite i od srca svaki doprinos platite, kad znate da dio kolacica ide u Slobodu i cijeli RSD. ❤️
Halal bilo, bolje Slobodi nego politicarima i lopovima. Ali nebi bilo lose da se malo realno dijeli taj kolac.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jan 2023, 12:36

25 jan 2023, 12:34
Beduin je napisao/la:
24 jan 2023, 14:47

Upravo tako, moj, tvoj i novac svih poreskih obveznika daje se Slobodi.
Hvala vam komsije. Prva ljubav zaborava nema. Halalite i od srca svaki doprinos platite, kad znate da dio kolacica ide u Slobodu i cijeli RSD. ❤️
Halal bilo, bolje Slobodi nego politicarima i lopovima. Ali nebi bilo lose da se malo realno dijeli taj kolac.
Kad je kod nas ista bilo realno i pravedno!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 25 jan 2023, 12:38

Beduin je napisao/la:
25 jan 2023, 12:36
25 jan 2023, 12:34
Beduin je napisao/la:

Kad je kod nas ista bilo realno i pravedno!?
Zato se moramo boriti, nadam se da ce makar neko docekati i ispraviti nakaradni sistem.
Tuzla City / Sloga Simin Han

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 jan 2023, 13:33

Neuništivi hulahopka, treba i Ajlici jedan ovakav hahahahahah
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 25 jan 2023, 13:34

Baza1921 je napisao/la:
24 jan 2023, 19:11
LaHaineLaHaine je napisao/la:
23 jan 2023, 22:29
Dovoljan je napisao/la:
23 jan 2023, 21:13

Ma gudre ko u priči burazeru
Evo zaplijenili 50 kila bijelog
Ja večeras u patikama spavam da ne bi bilo zvekete
Nego, sta ima kod tebe kako si ti
U mom selu , sto baza kaze, nema bijelog.. ali ima uprava napolje i zime. Al standard, jebbiga
Ma neka nema bijelog ja ne kazem da tako treba nego da toga ima u svakom gradu a i po selima nego mozda tvoje selo kasni al doci ce i bijelo u selo kad tad droga ne bira .nego nije to nista cool nit je neki mangupluk to sto radim a to je najlakse u zivotu radit drogirati se nego treba i to neko platiti. Ja pricam bez cenzure al kako jeste ne ulijepsavam nista da je to neki dobar zivot i da glorifikujem te stvari ja kazem kako jeste nisam ja nikakav mangup sto sam u tome nikakv mangupluk to nije nego dam sebi malo luksuza da mozak na pasu i to je to neko to konzumira da bide cool da se fura u raji ,neko to uzima radi posla da bolje radi neko to trosi u medicinske svrhe da popravi stvari u glavi i radi depresije a ja to zloupotrebljavam ja nisam narkic ja sam glajzer mislim da sam previse pametan pa eto da malo sprzim mozdane stanice da budem glupi bosnjo da budem ravnopravan kad su drugi glupi sto bi ja bio pametaniji od drugih jednostavno zelim reci glupost nikakva droga nije atrakcija danas u 2013.god. i ne treba da bude tabu tema vec se treba u skolama edukovati o tome bolje da uvedu predmet u skoli o drogama nego sexualni odgoj jer i debil ce kad tad zguzit a dostta pametne djece ne odbije drogu kad se izvadi na hastal.Mnogo raje mojih godina je to isprobalo sve i preraslo ne pucaju se vise a neki i nemaju taj luksuz da propaljuju imaju zenu djecu porodicu njima je normalno ispod casti da hodaju po kafanama a kuci treba djeci donjeti igracke to je mangupluk a ovo sto ja radim je neodgovorno i pickasto ponasanje crnog sina nikakav mangupluk ja pricam kako jeste nema potrebe od toga praviti neku fantaziju imam ja drugih trilera u zivot nije droga nikakv mangupluk to je meni zabava samo. jbg takva zabava jer necu igrati saha ni karte poslje ponoci nego se opijam i zna mi babo.To je to ja sam protiv modernizacije sela i tog sranja sa zapada neka tebe jaro da'bog'da ti nikad ne dosla droga u selo a kad dodje ona smo najebali onda ces nas ovde prozivati ko budala 😂
Brate ako hoćeš šaha zovi
Možemo s onim penzionerima dvoguzu i sjedi
Samo ja sam kompetitivan pa ako me prenese nemoj se ljutit
Odin, I await thee
Your true son am I

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 25 jan 2023, 13:36

mnon46 je napisao/la:
25 jan 2023, 13:33
Najluđe od svega što je lik pogodio 90% stvari vezano za zelješčar a oni ga jos uvijek trpaju zagagaga
Odin, I await thee
Your true son am I

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 jan 2023, 13:42

Dovoljan je napisao/la:
25 jan 2023, 13:36
mnon46 je napisao/la:
25 jan 2023, 13:33
Najluđe od svega što je lik pogodio 90% stvari vezano za zelješčar a oni ga jos uvijek trpaju zagagaga
Šta ćeš kad su nezahvalni i za slamkice se hvataju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 25 jan 2023, 13:44

TI ĆEŠ S NJIME DA IDEŠ NA JAHORINU

slika
Odin, I await thee
Your true son am I

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 25 jan 2023, 14:34

Ardonis Mućaj

Željo ------> Velež

slika

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 25 jan 2023, 17:17

fks74 je napisao/la:
25 jan 2023, 11:42
Sedam miliona bez kamata, najbolje da im to država uplati i onako im dadoše sve što nama uzimaju kroz porez.
kome vama, pa fk orahovica ne igra ni kantonalnu
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jan 2023, 17:40

slika

Zubane brate
Zavrsi nam jos samo ovo
Da se izvucemo iz vanago

Moli te i voli jedan Svrakindolac

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 25 jan 2023, 17:42

Vidim +387 možda majka me treba

slika

slika
Odin, I await thee
Your true son am I

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 25 jan 2023, 18:00

Feridaga je napisao/la:
24 jan 2023, 20:30
Baza1921 je napisao/la:
24 jan 2023, 19:43
LaHaineLaHaine je napisao/la:
23 jan 2023, 19:44
Mimo ovih navijackih prepucavanja, sta se to desava po sarajevu ? Malo malo neko upucan, a vecina i letalno zavrsi.
Mimo navijackih obracuna desava se svasta a ti obracuni su cisto da se odrzi rivalitet i da ljudi koji su u tome osjecaju neku navijacku napetost i ni od toga ne praviti nikakvo herojstvo nego kako jeste to je samo igra macke i misa i ko ce koga ganjati cisto da se zna ko je macaka tko su misevi a hz licemjeri nek pricaju o kodeksu i nekim herojskim akcijama i nek nastave da druge grupe blate i sire propagandu po forumu ja pricam kako jeste manijaci imaju huliganske akcije koju su slozene kao operacija vlasic95. i zato ne treba nas poredit s adrenalin huliganima akterasima jer manijaci su mozda smijesno zvuci ali profesionalni huligani i hladne glave idu u belaj.a mimo toga desava se kriminal kao i svugdje a ja ti kazem sta se desava snijeg je pao imamo lijepu prirodu okruzeni smo planinama imamo prelijepe zene imaju u gradu moderna kina, predstave pozoriste i filharmonija i rejv partije i koncerti kultura je ok .samo sport nam propao skroz al eto taka nafaka sta ces bog nam dao prirodu i zene to je to a kafane ko kafane isto je i u centru i u citavom gradu samo je u centru veci smrad i kompleksi veci ko ce vise popiti, ko ce koga nabosti ,ko ce koga guziti ,ko ce kome okrenuti turu i ko ce se kako dokazati ?u mojim kafanama vlada zajebancija i drugarstvo pa sutra ko ziv ko mrtav.
Evo šta se dobije kad kalkulišeš dal ga izvaditi ili još jednom dvaput utjerat.Vadite na vrijeme ne pravite morone.
Moj feridaga ja ti ne vjerujem u to povlacenje bgm jednom kada udje nema nazad znam vasih momaka sto su nas ganjali pa zovu na telefon da kazu kako nisu vise huligani da su se povukli.Ja samo zelim mladjima da kazem da tu nema mangupluka eto taj momak sto je izbo na ilidzi on je isao to da uradi za grupu svoju da im donese zastavu i eno pao je sto mu nisu horde platile advokata?Mi nismo kriminalci nego navijaci ali ako salju momka u krivicno djelo znam ja sta je noz svaki jaci zamah nozem je pokusaj ubistva znaci tesko djelo brate sto mu hz eto ako su mangupi ili krkani ili nezz cime se smatraju ako su pravi drugovi sto mu nisu platili advokata nego momak lezi istragu.Ja kazem djeco nema tu mangupa ba ostanes sam lezis majka ti se brine ja sam prosao tu sujetu znam dobro sta pricam znaci momak ga je izbo samo da bude lud da se dokaze grupi da ide do kraja da nije picka a sta je sa njegovom grupom ?eto podrzali su ga al sta momku znaci neka parola sto mu niste platili advokata? Ima vas 200 ili kolko clanova da ste svi po cenera dali i za momka skupili mogli ste mu platit advokata nego nemaju 10km u djepu glume mafiju.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Herson

Post Postao/la Herson » 25 jan 2023, 18:19

Jel' ima jos neko da mu je neprijatno dok cita bazine postove? Generalno preskacem i ne citam njegove komentare, al eto nekad se zanesem, citam redom, pa pocnem i njegovo. Bude mi bas neprijatno i jednostavno prestanem nakon par redova, ne mogu reci recenica jer kod njega to ne postoji.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 25 jan 2023, 18:21

Herson je napisao/la:
25 jan 2023, 18:19
Jel' ima jos neko da mu je neprijatno dok cita bazine postove? Generalno preskacem i ne citam njegove komentare, al eto nekad se zanesem, citam redom, pa pocnem i njegovo. Bude mi bas neprijatno i jednostavno prestanem nakon par redova, ne mogu reci recenica jer kod njega to ne postoji.
Samo ovaj rad.. jedini koji mi je na ovoj listi :crazy:
slika

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 25 jan 2023, 18:22

Herson je napisao/la:
25 jan 2023, 18:19
On,svrakino,onlyleft,fks74.....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 25 jan 2023, 18:38

Ja ne kazem da je njega neko poslao ali znam kako stoje stvari neki stariji hordas njega bi bilo stid to uraditi takvu akciju i onda ovi mladji nek se dokazuju da se razumijemo nije ni taj lik djete on je vojno sposoban prije svega a i spreman je na krivicno djelo nego sta je dobio na kraju ? Pao nije uzeo zastavu izbo samo da ne dodje praznih ruku i onda da bude eto barem sam ga izbo .Nije on isao da izbode ja mislim ali kad vec nisam uzeo zastavu da ne bude da sam debil odo ga barem izbosti to ti je to pa to sto ne kontate nema veze . On je mlad i zivot je pred njim ali zatvara sebi vrata jer nije to samo ni rizik pasti u policiju nego digne se javnost ukaljas obraz porodici eto pa pola hz je pisalo ovde kako to nije pravi hz nego djete a da je uzeo zastavu bilo bi druga prica ja pricam o licemjerstvu sarajevskom i polusvijetu navijackom pa ko ne konta nek me stavi na ignor ne mora svako ovo ni citati normalno nego nek vidi djeca koja tek zabijaju nek razmisle.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jan 2023, 18:50

Asmir Suljić nije otputovao s ekipom Sarajeva na pripreme u Međugorje, te je odmah tada bilo jasno da je on na izlaznim vratima kluba.

Kako piše Avaz, Suljić je bio spreman besplatno da napusti Koševo, ali se nakon sastanka s direktoricom Ajlom Alimanović situacija zakomplikovala.

Navodno je na sastanku došlo do svađe, te sada Suljić za prijevremeni raskid ugovora od Sarajeva traži 170.000 KM. To je novac koji mu pripada prema ugovoru koji važi još dvije godine.

U međuvremenu je Suljiću oduzeta i kapitenska traka, koju je sada zadužio mladi Andrej Đokanović, a dok cijeli spor traje, Suljić trenira individualno.

Protekle polusezone je Suljić bio standardan u prvih 11 i odigrao je petnaest utakmica. Nije se upisivao u strijelce, a na svom kontu ima dvije asistencije.

:hmmmm:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jan 2023, 18:51

@Balja
Eto Vam Shejtana za male pare
A extra igrac

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 25 jan 2023, 19:44

svrakino1921 je napisao/la:
25 jan 2023, 18:51
@Balja
Eto Vam Shejtana za male pare
A extra igrac
Koje pranje para. Ugovor do 2025 godine a lik 0 golova. Mogu misliti tek hausa poslije ove polusezone a sve ugovori po 2-2.5 godine.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, kontra, laszlo, Napapijri, Resolute i 42 gosta.