FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li neko zna sta je sa ostalim juniorima sa prozivke zasto oni nisu na pripremama u Medjugorju?
Šahinović
Musa Ilija novi stoper Radović
Andrej cirjak
Ikic avram ziljkic
Renan
Musa Ilija novi stoper Radović
Andrej cirjak
Ikic avram ziljkic
Renan
Al ga zavuce gruzijac
- Objektivac1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dovesti Tatomirovića i puno ne pametovati, uzet ćw državljanstvo od žene
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Giorgi
Koliko bolja igra sa Avramom

Ne moze ovo,6 stranaca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Svega mi ako prije Avrama bude igrao Dal ovo treba sve protjeratii. Pa on je doktor. Ja garantujem da smo u prvom dijelu sezone ovako neefikasni bili jer imamo ubjedljivo najlosiju desetku od svih ekipa . A morao igrati. Desetka je motor ekipe. Zato smo se gusili i ovdje u prvom jer nemas kreativca jednostavno sve stane. Al hajmo reci Dal ih je umorio, ovima u drugom pol ostao laksi zadatak . 
Ma sasvim je jasna stvar da u ovoj ligi uvijek al uvijek moras da imas back-up opciju za stopera…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Onda avdija mora umjesto museNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jan 2023, 17:09Giorgi![]()
![]()
Ne moze ovo,6 stranaca
- Objektivac1946
- Kontakt:
Moglo bi jedino da Ikiću nekako srede papire naše
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Pišeš drug na forumu kluba koji je zaluđen svojom veličinom, a ustvari kad pročitaš gore pobrojano svakom normalno bude jasno ko smo i šta smo. Po postovima dobrog dijela da se zaključiti da mi ni ne zaslužujemo bolje. Sve ovo gore i još mnogo toga isključuje dovođenje kvalitetnih igrača i trenera, i tome konstantno svjedočimo.ajdohordas je napisao/la: ↑25 jan 2023, 11:55Najslabija i najkorumpiranija liga svijeta, gdje predsjednik komiteta za suđenje bukvalno ima cjenovnik gdje piše koliko košta penal, ofsajd, crveni itd itd.
Najlošija infrastruktura u svijetu, livade sa grbama, oronule tribine, uništeni sanitarni čvorovi, iscrtani prilazi tribinama kao da je zatvor, loše komentatorske kabine itd itd.
Liga iz koje nikad nijedan klub nije ušao u grupe bilo kojeg evropskog takmičenja, niti je ko bio blizu ne računajući naš Cluj. I neće nijedan klub zadugo ući u to sam siguran.
Liga iz koje se igrači jako jako teško prodaju u inostranstvo, ne računajući Džeku, takav se rađa jednom u 100 godina u ovoj žabokračini od države i lige. Ovi koji i naprave transfer to je mizerna suma novca od 350/400 hiljada eura i uglavnom bude Turska, pa se vrate za pola godine ili godinu.
Liga u kojoj omladinske selekcije za trenere imaju ljude koji su tu po zaslugama iz igračkih dana a ne zbog obrazovanja i svoje stručnosti, a radi se sa minimalnim ili skoo nikakvim ulaganjima u akademije, kampove itd.
I sad neko očekuje da će neka budala doći ovdje uložiti keš dovesti nekog igrača iz liga petice ili još gore krhnuti 70 miliona eura/dolara i rekonstruisat stadion a znajući da te pare nikad neće vratit. Davno sam se pomirio da smo najjadnija liga u kojoj je normalno sve što je u svijetu i ostalim ligama nenormalno.
To što HZ bojkotuju je sasvim ok i legitimno, nisu prva ni posljednja grupa u svijetu koja u očaju/ogorčenosti se odluči za takvo nešto. Takva odluka ide na štetu i klubu i navijačima - prvima konkretno finansije i vjetar u leđa ekipi, drugima propuštanje mečeva voljenog kluba. Ne vidim svrhu prozivanja HZ za njihovu odluku ni saopštenje. Svako ko se ne slaže sa njom ići će na utakmice i tu završava sva priča. Pa nije da će HZ biti na parkingu ispred stadiona i tuči svakog ko bude htio na utakmicu.
Da bar jedino ako ima nekog iz familije da je iz bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ovaj Mulalic je puma
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- JavierBosnia
- Kontakt:
ma Avram ih pita loptama, grehota da ona slina igra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Po meni Cirjaka bi bilo najlakse zamijeniti domacim igracem a i Avdija može Musu
- Objektivac1946
- Kontakt:
Bil moglo sportsko državljanstvo, igrao je za ŠBAlii je napisao/la: ↑25 jan 2023, 17:13Da bar jedino ako ima nekog iz familije da je iz bosne

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Opet Gruzijac 2x
Avramovski je najbolji igrac ove ekipe.

Avramovski je najbolji igrac ove ekipe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, Beli98, benko21, bordobijeli, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Morpheus, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Rodman, sekac, Tatamata1946, TETRAPAK i 76 gostiju.