FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Navodno nije propao ni dolazak onog šejtanovog daljeg rođe, koji je stoper 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Puno bolji od tvoje konstatacije sefe
Kakve veze ima jel mu donio sin i sta mu je donio i ko da NB cuva 10 godina i samo u Liverpoolu ima. Evo ja odoh sutra kupit iste pa mozda ispsdne da su i meni poklonjene.
Sasvim normalna stvar sve i da jeste, nije ukrao sigurno, gleda li tebi ko jel ti carape ko kakve donio.
I ja budala objasnjavam liku koji gleda ko kakve rukavice nosi i ko mu je kupio, ko tetkica neka

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mi u zapisniku možemo imati pet stranih igrača, a kako smo krenuli, mislim da ćemo doći do brojke od devet stranih igrača. Morat ćemo praviti neke korekcije što se tiče tih igrača. Ti igrači imaju ugovore, a da li će neko ići na posudbu ili na prodaju, to ćemo još da vidimo.
Dolaskom u klub, rekao sam ljudima iz kluba da mene zanimaju samo stranci igrači koji će biti prevaga u našem klubu i ligi. Sve ostalo nam nije potrebno.
Dolaskom u klub, rekao sam ljudima iz kluba da mene zanimaju samo stranci igrači koji će biti prevaga u našem klubu i ligi. Sve ostalo nam nije potrebno.
Kao prvo nama je tehnicki sponzor Errea i nismo mi Radnik iz Bijeljine da nam se igraci i struka sarene sa opremom. Druga stvar za vrijeme Dalovog boravka u Livepoolu NB je bio tehnicki sponzor i ne vidim sta je lose u tome da ocu donese rukaviceJavierBosnia je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:26Puno bolji od tvoje konstatacije sefe
Kakve veze ima jel mu donio sin i sta mu je donio i ko da NB cuva 10 godina i samo u Liverpoolu ima. Evo ja odoh sutra kupit iste pa mozda ispsdne da su i meni poklonjene.
Sasvim normalna stvar sve i da jeste, nije ukrao sigurno, gleda li tebi ko jel ti carape ko kakve donio.
I ja budala objasnjavam liku koji gleda ko kakve rukavice nosi i ko mu je kupio, ko tetkica neka![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- napoleon72
- Kontakt:
Al koja nelogicnost u radu kluba i koje lazi su nam opet servirali (iako vise niko normalan ne vjeruje u njihove bajke). Kad su postavili ovog imbecila za trenera, na predstavljanju su servirali pricu da su doveli Mirzu radi razvoja mladih igracima i da ce fokus bit na akademiji, a medju rajom je odmah krenula prica o rezanju troskova i "on je bio jedini trener koji bi pristao da radi u tim uslovima. Sad imbecil izjavi da je odmah rekao da hoce strane igrace koji cine prevagu. Sta je sa razvojem mladih igraca? Il je mislio na razvoj svog sincine? I sto je ikako doveden za trenera, napadac placen 170k eura a normalni treneri kao bili preskupi. Nevjerovatno. Dovedes najgoreg trenera u zadnjih 10 god i onda mu dovedes preskupe i potencijalno odlicne igrace. Zasto???
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uzmi im Suljicu svaku marku ko ih yebe
cuj uprava rekla da se na njih ne racuna mimo trenera
cuj uprava rekla da se na njih ne racuna mimo trenera
Jeste utakmica protiv Famosa, ali moje misljenje je da Avramovski na 100% snage bi bio daleko najjace pojacanje na proljece. Covjek je daleko najbolji kreativac u nasoj ekipi. On spreman na poziciji desetke bi bio najveci pogodak na proljece. Daj Boze.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Slazem se da bi trebalo od Erree da imamo sve, da to ozbiljno izgleda. Nije ni problem da ocu donese rukavice, samo mi se cini da si ti to tako predstavio svojim postom.
Pogledaj slike, igraci nose Nike rukavice, kape i carape. Ko zna sta ugovor sa Erreom podrazumijeva ili ako im ne brane sigurno su ove druge bolje kvalitete pa se ljudi snalaze
- ElCartel11
- Kontakt:
Na trenutnu ekipu ne vidim smisla u dolasku Kyeremeha. Igra poziciju Ziljkica/Gulishvilija. E sad jedino ako je momak Robben iz najboljih danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:19Navodno nije propao ni dolazak onog šejtanovog daljeg rođe, koji je stoper![]()

Bolje je dodatno mjesto stranca iskoristi za stopersku poziciju koja nam itekako skripi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja sam izbjegavao sva ta pitanja za Dala, ali kada pričamo otvoreno i bez zadrške sa moje strane, klub u ovom momentu ima dvije-tri jako dobre ponude za njega.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Hajde molim teJa sam izbjegavao sva ta pitanja za Dala, ali kada pričamo otvoreno i bez zadrške sa moje strane, klub u ovom momentu ima dvije-tri jako dobre ponude za njega. Ja o tome ne mogu da odlučujem, tu odlučuje rukovodstvo kluba, na čelu sa gospodinom Mirvićem. Kako oni odluče, tako će i biti.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mislio je vjerovatno na stopera Suljica iz svedskeElCartel11 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:59Na trenutnu ekipu ne vidim smisla u dolasku Kyeremeha. Igra poziciju Ziljkica/Gulishvilija. E sad jedino ako je momak Robben iz najboljih danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:19Navodno nije propao ni dolazak onog šejtanovog daljeg rođe, koji je stoper![]()
ali čisto sumnjam, da je bolji nego ova 2.
Bolje je dodatno mjesto stranca iskoristi za stopersku poziciju koja nam itekako skripi.
Sta je sa hibrida na kosevu?? Mozel se to prosivat dok je snijeg??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kaže Mirza kako smo krenuli nagurat ćemo na 9 stranacaElCartel11 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:59Na trenutnu ekipu ne vidim smisla u dolasku Kyeremeha. Igra poziciju Ziljkica/Gulishvilija. E sad jedino ako je momak Robben iz najboljih danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:19Navodno nije propao ni dolazak onog šejtanovog daljeg rođe, koji je stoper![]()
ali čisto sumnjam, da je bolji nego ova 2.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al brate zar nije svih ovih godina bila priča kako treba ekipu da čini 5 stranaca koji su prevaga za razliku od onih koje smo tada imali 2 3 igrača domaća koji su kvalitet iznad naše lige i 3 4 akademca?napoleon72 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:44Al koja nelogicnost u radu kluba i koje lazi su nam opet servirali (iako vise niko normalan ne vjeruje u njihove bajke). Kad su postavili ovog imbecila za trenera, na predstavljanju su servirali pricu da su doveli Mirzu radi razvoja mladih igracima i da ce fokus bit na akademiji, a medju rajom je odmah krenula prica o rezanju troskova i "on je bio jedini trener koji bi pristao da radi u tim uslovima. Sad imbecil izjavi da je odmah rekao da hoce strane igrace koji cine prevagu. Sta je sa razvojem mladih igraca? Il je mislio na razvoj svog sincine? I sto je ikako doveden za trenera, napadac placen 170k eura a normalni treneri kao bili preskupi. Nevjerovatno. Dovedes najgoreg trenera u zadnjih 10 god i onda mu dovedes preskupe i potencijalno odlicne igrace. Zasto???
Šta je sada problem? Jeste li govorili da se akademci ne mogu bacati u vatru na ho ruke, da treba da imaju igrače uz koje će da rastu, hajde odlučite se šta želite više, poštujem da ne voliš ni Mirvića ni Ajlu ni Mirzu, al brate nađite nešto za šta da negodujete a ne u svakom potezu da tražite nešto lope
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mirza nije najlošiji trener u posljednjih 10 godina, to je suludo za izjaviti kad uzmemo u obzir šta je prošlo sve kroz ovaj klub. Njegov problem su izjave i nepoštovanje navijača kao i činjenica da nije bio uopće zaposlen par godina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dok pada i dok je teren pod snijegom naravno ne moze, ali moze se prosivati bez obzira na temperaturu. U Tuzli prosivaju i pri kraju su, masine bi do kraja sedmice trebale put Sarajeva.
Pretpostavljam da ce se skidati dio po dio prekrivaca koji je bio na Kosevu i onda se prosivati postepeno.
Pretjeruje te više vi koji pljujete sve i svašta. OK ne valja Ismir što držii Ajlu i što je postavio Mirzu za trenera, poštujem.
Ne valja Ajla jer valja gluposti i jer je Željin navijač od malena, poštujem. Ne valja Mirza jer nije kvalitet za Sarajevo, jer ima prošlost kakvu ima koju svi znamo, poštujem. Ne valja Dal jer je umišljen i jer ga neko gura, poštujem.
Al ne mogu da razumijem da se neko proziva jer je ko biva babi donio rukavice prije 7 8 godina, ne valja Mirvić jer je doveo Renana, Guliashvilia, Martinovića i Radovića jer ko biva reklo se da će se gurati akademci. Ne valja Ajla jer nije obukla haljinu u tonu pertli na cipelama.
Imati razlog što nekoga ne podržavam je u redu ali pljuvati samo da bi se puljuvalo nije
Ne valja Ajla jer valja gluposti i jer je Željin navijač od malena, poštujem. Ne valja Mirza jer nije kvalitet za Sarajevo, jer ima prošlost kakvu ima koju svi znamo, poštujem. Ne valja Dal jer je umišljen i jer ga neko gura, poštujem.
Al ne mogu da razumijem da se neko proziva jer je ko biva babi donio rukavice prije 7 8 godina, ne valja Mirvić jer je doveo Renana, Guliashvilia, Martinovića i Radovića jer ko biva reklo se da će se gurati akademci. Ne valja Ajla jer nije obukla haljinu u tonu pertli na cipelama.
Imati razlog što nekoga ne podržavam je u redu ali pljuvati samo da bi se puljuvalo nije
Realno Dudić je najlošiji trener Sarajeva od osnivanja kluba.
Statistika je majka ako ovaj bude imao lošije rezultate od Dudića onda se može pričati ko je gori. A ne može se reći ni da sad Mirza ima bolju ekipu jer je lično Feđa birao igrače koje će dovesti.
- napoleon72
- Kontakt:
Od 2013. do danas:
Jarni, haj et on je slabiji
Dzeno bolji 5x
Kodro, neuporedivo bolji
Pokojni Jesic, mnogi zaboravljaju da je imao takoreci fantasticnu jesen i da su mu presudila dva teska poraza na proljece, al vise sumnjivi transferi. Karijeru imao kakvu Mirza moze samo sanjat
Hurtic, bio je interim manager al et recimo da je slabiji
Cala, ne mogu u istu recenicu
Repuh bio 4 tekme, sad dio strucnog staba
Husref, ne mogu u istu recenicu
Vinko posebno
Sablic kakav god je, za ovog je Guardiola
Vasoski tu i tamo, tesko je reci al je barem nama dosao s nekom referencom
Dudic za mene licno bolji od Mirze, mozda se neko nece slozit al et
Govorimo o treneru koji u karijeri ima jedan kup osvojen i to dosta sretno (kao i Dudic npr, koji barem ima lijepu evropsku kampanju), koji je bez kluba bio 3.5 godine, u zadnja 3 kluba u premijer ligi u koja je radio ima redom 1.23, 1.41 i 1.18 PPM skor, i koji je sa Tuzlom za koju su igrali Ubiparip, Efendic, Kojic, Crnkic, Stjepanovic, Nukic, Stojcev... jedva opstao u ligi, zahvaljujuci cinjenici da mu je Husref pustio utakmicu u Banovicima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne