FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jan 2023, 22:28

keli je napisao/la:
25 jan 2023, 21:52
Jeste utakmica protiv Famosa, ali moje misljenje je da Avramovski na 100% snage bi bio daleko najjace pojacanje na proljece. Covjek je daleko najbolji kreativac u nasoj ekipi. On spreman na poziciji desetke bi bio najveci pogodak na proljece. Daj Boze.
Pa drugog kreativaca svakako nemas. U slucaju da se opet povrijedi Avramovski,ide opet patnja,mucenje jer nemas koga da organizuje igru.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 jan 2023, 22:29

pitara je napisao/la:
25 jan 2023, 22:10
napoleon72 je napisao/la:
25 jan 2023, 21:44
Al koja nelogicnost u radu kluba i koje lazi su nam opet servirali (iako vise niko normalan ne vjeruje u njihove bajke). Kad su postavili ovog imbecila za trenera, na predstavljanju su servirali pricu da su doveli Mirzu radi razvoja mladih igracima i da ce fokus bit na akademiji, a medju rajom je odmah krenula prica o rezanju troskova i "on je bio jedini trener koji bi pristao da radi u tim uslovima. Sad imbecil izjavi da je odmah rekao da hoce strane igrace koji cine prevagu. Sta je sa razvojem mladih igraca? Il je mislio na razvoj svog sincine? I sto je ikako doveden za trenera, napadac placen 170k eura a normalni treneri kao bili preskupi. Nevjerovatno. Dovedes najgoreg trenera u zadnjih 10 god i onda mu dovedes preskupe i potencijalno odlicne igrace. Zasto???
Al brate zar nije svih ovih godina bila priča kako treba ekipu da čini 5 stranaca koji su prevaga za razliku od onih koje smo tada imali 2 3 igrača domaća koji su kvalitet iznad naše lige i 3 4 akademca?
Šta je sada problem? Jeste li govorili da se akademci ne mogu bacati u vatru na ho ruke, da treba da imaju igrače uz koje će da rastu, hajde odlučite se šta želite više, poštujem da ne voliš ni Mirvića ni Ajlu ni Mirzu, al brate nađite nešto za šta da negodujete a ne u svakom potezu da tražite nešto lope
Nisi me shvatio, ne govorim o dovodjenju pojacanja, nego izgovoru sto je Mirza zaposlen. Kao, ide razvoj mladih, nema se para za pojacanja... Onda majmun izjavi da je odmah rekao da hoce samo strance i kvalitet, znaci imalo se para. Ovakvi igraci su se mogli ocito dovest i mnogo sposobnijem treneru. Zamisli na klupi npr Prosineckog ili Peteva, i ovakvu ekipu. Cak bih uvijek radije pristao na dobrog trenera i jeftiniju ekipu (ako bi dio budzeta npr otisao na platu treneru, al cisto sumnjam da i masnokosi nije dobio odlicnu lovu) nego glupog trenera i top igrace.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jan 2023, 22:32

Samo se nadam, da ce vec od prve tekme u Turskoj Mirza zapocinjati sa prvih 11 koje konta i u ligi imati. Da nece pocinjati sa sarenim sastavima, kao trenutno u Medjugorju, pa onda fol generalku pred nastavkom prvenstva, da počne sa prvih 11, koji ce biti i u ligi glavni. Pa dok se onda oni medjusobno skontaju i uigraju eto ti kraj prvenstva.

Mojce mi pricu "da protivnici u ligi ne vide ko ce biti prva postava" °. Valjda se ide da ti uigras svojih najboljih 11.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 25 jan 2023, 22:39

25 jan 2023, 22:29
pitara je napisao/la:
Al koja nelogicnost u radu kluba i koje lazi su nam opet servirali (iako vise niko normalan ne vjeruje u njihove bajke). Kad su postavili ovog imbecila za trenera, na predstavljanju su servirali pricu da su doveli Mirzu radi razvoja mladih igracima i da ce fokus bit na akademiji, a medju rajom je odmah krenula prica o rezanju troskova i "on je bio jedini trener koji bi pristao da radi u tim uslovima. Sad imbecil izjavi da je odmah rekao da hoce strane igrace koji cine prevagu. Sta je sa razvojem mladih igraca? Il je mislio na razvoj svog sincine? I sto je ikako doveden za trenera, napadac placen 170k eura a normalni treneri kao bili preskupi. Nevjerovatno. Dovedes najgoreg trenera u zadnjih 10 god i onda mu dovedes preskupe i potencijalno odlicne igrace. Zasto???
Al brate zar nije svih ovih godina bila priča kako treba ekipu da čini 5 stranaca koji su prevaga za razliku od onih koje smo tada imali 2 3 igrača domaća koji su kvalitet iznad naše lige i 3 4 akademca?
Šta je sada problem? Jeste li govorili da se akademci ne mogu bacati u vatru na ho ruke, da treba da imaju igrače uz koje će da rastu, hajde odlučite se šta želite više, poštujem da ne voliš ni Mirvića ni Ajlu ni Mirzu, al brate nađite nešto za šta da negodujete a ne u svakom potezu da tražite nešto lope
Nisi me shvatio, ne govorim o dovodjenju pojacanja, nego izgovoru sto je Mirza zaposlen. Kao, ide razvoj mladih, nema se para za pojacanja... Onda majmun izjavi da je odmah rekao da hoce samo strance i kvalitet, znaci imalo se para. Ovakvi igraci su se mogli ocito dovest i mnogo sposobnijem treneru. Zamisli na klupi npr Prosineckog ili Peteva, i ovakvu ekipu. Cak bih uvijek radije pristao na dobrog trenera i jeftiniju ekipu (ako bi dio budzeta npr otisao na platu treneru, al cisto sumnjam da i masnokosi nije dobio odlicnu lovu) nego glupog trenera i top igrace.
Ma OK to, ali kod mene Mirza već ima plus ako je rekao neću Drobarove, Cmiljaniće, Pejoviće i slične da mi zauzimaju mjesto stranca već hoću igrače koji će da budu klasa iznad domaćih, mislim to je bio problem što su ta mjesta stranaca popunjavali polovnjaci iz Srbije i Hrvatske, svi smo govorili što svaki stranac ne može biti kao Musa ili Avramovski sad si na tome da ih i ap 7 u rosteru i da ne znaš koga bi izbacio jer su svi top. O tome ja pričam.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jan 2023, 22:40

ElCartel11 je napisao/la:
25 jan 2023, 22:32
Samo se nadam, da ce vec od prve tekme u Turskoj Mirza zapocinjati sa prvih 11 koje konta i u ligi imati. Da nece pocinjati sa sarenim sastavima, kao trenutno u Medjugorju, pa onda fol generalku pred nastavkom prvenstva, da počne sa prvih 11, koji ce biti i u ligi glavni. Pa dok se onda oni medjusobno skontaju i uigraju eto ti kraj prvenstva.

Mojce mi pricu "da protivnici u ligi ne vide ko ce biti prva postava" °. Valjda se ide da ti uigras svojih najboljih 11.
Dobro si, ne pamtim da smo ikada na zimskim pripremama u Turskoj počeli jednu prijateljsku utakmicu sa sastavom koji je projektovan za prvenstvo.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 jan 2023, 22:45

pitara je napisao/la:
Nisi ti ni sam sebe shvatio, tekst ti je pun kontradiktornosti

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jan 2023, 22:46

Također, imamo potrebu za još jednim štoperom i nadam se da će nam se priključiti u toku sedmice ovdje u Međugorju.
Niko da napise ko je :hmmmmm:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 jan 2023, 22:46

@Elcartel11 po meni se ne moze ocekivati tek tako 11 sigurnih, barem prema gore. Ikic, Ziljkic, Dzafic i Gruzijac su u pet deka ni jedan od njih ne odskace i ne moze se reci da je iko siguran. Isto tako Hamza je vec preseljen na klupu a po meni ovaj Renan tek treba da pokaze ubitacnost koja ce ga zacementirati. 15 utakmica je puno i misljenja sam da ce svi imat mjesta da se pokazu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 jan 2023, 23:08

esprit24 je napisao/la:
25 jan 2023, 22:46
@Elcartel11 po meni se ne moze ocekivati tek tako 11 sigurnih, barem prema gore. Ikic, Ziljkic, Dzafic i Gruzijac su u pet deka ni jedan od njih ne odskace i ne moze se reci da je iko siguran. Isto tako Hamza je vec preseljen na klupu a po meni ovaj Renan tek treba da pokaze ubitacnost koja ce ga zacementirati. 15 utakmica je puno i misljenja sam da ce svi imat mjesta da se pokazu
Upravo, pripreme i sluze da se isproba vise kombinacija i da se onda radi na najboljoj.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 25 jan 2023, 23:12

pitara je napisao/la:
Ne znam odkud uopste nekome ideja da su igraci placeni ?!?
Svi ugovori,sve odstete idu na rate i odgodjeno placanje. Posebno kod buranija klubova,kao sto smo mi i klubovi s kojima poslujemo.
Sjetimo se kako je Mesanovic ,doveden uz veliku pompu,svecano potpisivanje ugovora,da bi se kasnije ustanovilo da je igrao pola godine bez prebijenog feninga.
S obzirom da je propao transfer Vladana u Francusku,vjerovatno ce nam sva pojacanja tako proci !!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 jan 2023, 23:26

NajvecaRadosti je napisao/la:
25 jan 2023, 22:46
Također, imamo potrebu za još jednim štoperom i nadam se da će nam se priključiti u toku sedmice ovdje u Međugorju.
Niko da napise ko je :hmmmmm:
Ko je
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 25 jan 2023, 23:27

Volio bih da sam optimista i da ovaj put pojacanja se pokazu pravim ali sve je ovo vec vidjeno. Skoro svaki prelazni rok promijenimo pola ekipe i trenera i tako u krug godinama.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jan 2023, 23:45

Tatamata1946 je napisao/la:
25 jan 2023, 23:30
slika
Da dovedemo Ten Haga za trenera, oni bi kritikovali.To je portal koji samo Dudica i Varešanovića smatra trenerima, kao i još nekoliko domacih ubleha, ostale pljuju gdje i kad stignu.Dovoljno je reci da o Rundi pišu u superltivu, sve ti je jasno.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 jan 2023, 00:00

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
25 jan 2023, 22:01
Ja sam izbjegavao sva ta pitanja za Dala, ali kada pričamo otvoreno i bez zadrške sa moje strane, klub u ovom momentu ima dvije-tri jako dobre ponude za njega. Ja o tome ne mogu da odlučujem, tu odlučuje rukovodstvo kluba, na čelu sa gospodinom Mirvićem. Kako oni odluče, tako će i biti.
Hajde molim te :pray:
Najvece pojacanje :D Osevapili bi se
Sad ce nam u inat odbiti sve 3 :mrgreen:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 jan 2023, 00:06

ljudi u 2023 citaju sinanov kvaziportal :rol: :rol:
NEMA NAZAD

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 26 jan 2023, 00:09

Što ne zaganjamo Ovčinu sad, izgleda da neće produžiti sa Veležom. RM - sa našim pasošom.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 26 jan 2023, 00:43

esprit24 je napisao/la:
25 jan 2023, 22:02
Sta je sa hibrida na kosevu?? Mozel se to prosivat dok je snijeg??
Može nema tu problema, nego dok dobiju rukavice pa će nastaviti.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 jan 2023, 01:38

Rekoh ja prije par dana da je zdrav Daniel, naše najveće pojačanje.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 jan 2023, 01:43

ajdohordas je napisao/la:
26 jan 2023, 01:38
Rekoh ja prije par dana da je zdrav Daniel, naše najveće pojačanje.
Tek ce u Antaliji da dodatno napreduje, nakon povratka iz Turske ce biti još bolji.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ŠTA_JE i 75 gostiju.