A ti za ovo navijaš ? Ti si sa ovakvima na istoj strani, tupane ?
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
A ti za ovo navijaš ? Ti si sa ovakvima na istoj strani, tupane ?
Neka u Londonu uradi ovako nešto. Vjerovatno bi ubrzo bio protjeran iz Velike Britanije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kakvi postovi , na šta spade tema ... Čestitam , gora tema od Premier lige a to je je veoma teško ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Svi zele pobjedu i pokusavanju do iste doci i svi su nabrojani sampioni, ali glumiti povredu (bukvalno glumiti, sepati, fatati se za lozu, vrtiti zglob) i onda nakon pauze zaigrati kao da si tek poceo mec, odmoran pun snage, bez ikakvih bolova je supacki, a sta je jos vise supacki sto to nije uzorak jednom ili dvaput, vec godinama kad god je u problemu na velikim takmicenjima - to najveci sportisti ne rade. A da je Nole najveci sampion teniski ikada bez ikakve sumnje jeste.anonymousHD je napisao/la: ↑26 jan 2023, 11:57Je li dopusteno da zove medicinsku pomoc? Je li ostalima dozvoljeno? Je li iko drugi zvao protiv Noleta medicinsku pomoc?Sport90 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 10:58Možda kao teniser najbolji, u tom poslu je najbolji i najveći ikad, ali njeg uvrstavati u top sportista je smiješno. Njemu je praksa kad gubi na vaznom turniru pozvati medicinsku pauzu (da izbaci protivnika iz ritma), pa nakon toga zaigra kao da su ga dopingovali tokom medicinske pauze - to najveći sportisti ne koriste nikadSejoSexon je napisao/la: ↑25 jan 2023, 23:29Uživajte u eri najvećeg tenisera u istoriji, i jednog od 5 najvećih sportista svih vremena. Mogu se ne slagati sa nekim njegovim stavovima, ali od činjenice da je najbolji pobjeći ne mogu, Novak je čudo koje ide uz bok najvećima, uživajte dok je jos tu. Pozdrav iz Mostara
Kada Nole dere, kad protivnik zovne medicinsku pomoc, to je ok, normalno, a kad Nole zovne, to je zato sto hoce da izbaci iz ritma protivnika.
Svi se time sluze, naravno da ce i on. Svi su prgavi, Roger, Nadal i Novak, to je odlika svih nas, nema izuzetaka. Nadal kad ga nabije loptom u stomak, koga briga to je dio igre. Pretjerujete. Svi su na svoj nacin prljavi, prgavi i svim metodama ce se koristiti da dodju do vrha. Tako je u svakom sportu. Ronaldo, Messi, Jordan, Lebron, bla bla…
100%. Sta mu otac radi svaki put, dobro ga i zove u lozu. Fuj
- OldFashioned
- Kontakt:
Definitivno.
Ne biramo ko će nam biti otac, majka, brat, sestra...
Srle je kretenčina i to je opšte poznato.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Novax ce biti gori u njegovim godinama.OldFashioned je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:01Definitivno.
Ne biramo ko će nam biti otac, majka, brat, sestra...
Srle je kretenčina i to je opšte poznato.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
pucaju čirevi Novakovim hejterima, samo neka pucaju, tek će da pucaju
- anonymousHD
- Kontakt:
Kad vidim Novaxer digne mi se kosa. Pametan sto nije primio, da ih je vise kao on, sad bi manje ljudi ginulo od vakcina.
-
matanisunje
- Kontakt:
tako je, sad nek se Effe vrati iz mrtvih
-
matanisunje
- Kontakt:
neka mi halali Sabalenka na svemu što sam napisao zadnjih godina kako ništa neće biti od nje, prije 3-4 godine ispadala u 1-om, 2-om kolu, pa ispadala u polufinalima, ma evo je već u finalu GS, strpljenje brate, strpljenje, ne ide to preko noći
- Felixians4
- Kontakt:
TKOGOD je objektivan,vidio je da se lik jako muči u Rimu,optuživati Nadala za to pored toliko ozljeda u karijeri je baš zločesto. Laž je da je na štakama dolazio na terene također.Jakobsen91 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 07:47A RG 2022 je sta? Frajer na stakama dolazio na terene, pricao o potencijalno zadnjim mecevima u karijeri, a na terenu letio.Oracle je napisao/la: ↑26 jan 2023, 01:18Pa druže Nadal kad je povrijeđen ili završi s turnirom ili ne dođe nikako. Ovaj klaun vazda neke povrede a igra ko navijen, te rebro, te loža, te mu sočiva ispadaju, vazda nešto ima. A na igri se nikad ne primjeti. Dokazani prevarant, lopov, lažov, ker, smrad i varalica.Jakobsen91 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 20:15Rafa bar ne glumi, kad je povrijedjen?![]()
Pa nije li bas taj Rafa govorio da mu je na RG 2022 svaki mec potencijalno posljednji u karijeri. I na kraju osvoji.![]()
Djokovic je dao povoda da ga se sprda zbog povrede i treba, bio on u pravu ili ne, ali dali su i mnogi drugi. Rafa bas prednjaci. Tri koplja iznad svih u tom segmentu. Pocev od njegovih izjava pa do Tonijevih. Bas je sirok repertoar.![]()
![]()
Ovo četnikašenje je očekivano,neka su transparentni što jesu. Ivanišević nek bude pametan i zahvali se na suradnji nakon Australije i čeka poziv Sinnera
Ivanišević nek' se udara u dupe sto ga je ovaj uopste pozvao da mu bude trenerFelixians4 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 21:21Ovo četnikašenje je očekivano,neka su transparentni što jesu. Ivanišević nek bude pametan i zahvali se na suradnji nakon Australije i čeka poziv SinneraJakobsen91 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 07:47A RG 2022 je sta? Frajer na stakama dolazio na terene, pricao o potencijalno zadnjim mecevima u karijeri, a na terenu letio.Oracle je napisao/la: ↑26 jan 2023, 01:18
Pa druže Nadal kad je povrijeđen ili završi s turnirom ili ne dođe nikako. Ovaj klaun vazda neke povrede a igra ko navijen, te rebro, te loža, te mu sočiva ispadaju, vazda nešto ima. A na igri se nikad ne primjeti. Dokazani prevarant, lopov, lažov, ker, smrad i varalica.![]()
![]()
Novak nema problema sa nacionalnostima ni narodnostima. Slika se sa "nogometašima" i cestita im na uspjesima i pored toga sto ovi pjevaju redovno ustashke pjesme, tako da
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Felixians4
- Kontakt:
Prvo,nema se šta udarat u dupe,on da nije trener i da je izišao iz javnosti,ostao bi vječna legenda u čitavom svijetu,rijetko tko je tako iz niza razloga očarao publiku,a ne spada vjerojatno u top50 u povijesti muškog singlea. On je gotivio Noleta i obratno i ranije,naravno da je njemu čast,no i Noletu je čast što je on prihvatio i jako mu je pomogao,bez njega realno je zaključiti da trenutno ne bi bio u ovoj poziciji-1 Slam manje vjerojatno bi bio što nije beznačajno i to možemo samo na tehničkom planu zaključiti,a Goran je tu bio u svojstvu i prijatelja i karizmatičnog lika na kog se može izderati,a isto tako da i ovaj njega privatno zaspe kad i s čim treba.marconato je napisao/la: ↑26 jan 2023, 21:51Ivanišević nek' se udara u dupe sto ga je ovaj uopste pozvao da mu bude trenerFelixians4 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 21:21Ovo četnikašenje je očekivano,neka su transparentni što jesu. Ivanišević nek bude pametan i zahvali se na suradnji nakon Australije i čeka poziv SinneraJakobsen91 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 07:47
A RG 2022 je sta? Frajer na stakama dolazio na terene, pricao o potencijalno zadnjim mecevima u karijeri, a na terenu letio.![]()
Biti trener najboljem u istoriji nije mala stvar.
Novak nema problema sa nacionalnostima ni narodnostima. Slika se sa "nogometašima" i cestita im na uspjesima i pored toga sto ovi pjevaju ustashke pjesme, tako da![]()
Vajda je najzaslužniji,tu je i Uli,brat,otac i ostali,no Goran je touche! Onaj pečat idealan,nije slučajno ni Čilić s njime briljirao,a s Berdychem i Raonicem u pogrešnom ih je momentu preuzeo,kad su krenuli padati-ozljede itd. no opet kratkoročna suradnja,korektni rezultati,pod njime su još bili pri vrhu, Miloš je bio na rubu top40 kad su počeli raditi,razišli se kada je bio top15.
Goranu je isto otac Srđan,a hbg, ovo je izmaklo kontroli,on treba i živjeti kao i djeca mu u Hrvatskoj.
U krajnju ruku, to što sam baš Sinnera izdvojio itekako ima smisla. Uostalom,Vajda i Novak su se razišli,a bez njega tek ne bi nikad se približio dosezima Feda i Rafe te je on sada sa "svojim",Molčanom.
Ti stvarno mislish da Novak ne bi mogao naci trenera slicnog ili jaceg ranga?!Felixians4 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:07Prvo,nema se šta udarat u dupe,on da nije trener i da je izišao iz javnosti,ostao bi vječna legenda u čitavom svijetu,rijetko tko je tako iz niza razloga očarao publiku,a ne spada vjerojatno u top50 u povijesti muškog singlea. On je gotivio Noleta i obratno i ranije,naravno da je njemu čast,no i Noletu je čast što je on prihvatio i jako mu je pomogao,bez njega realno je zaključiti da trenutno ne bi bio u ovoj poziciji-1 Slam manje vjerojatno bi bio što nije beznačajno i to možemo samo na tehničkom planu zaključiti,a Goran je tu bio u svojstvu i prijatelja i karizmatičnog lika na kog se može izderati,a isto tako da i ovaj njega privatno zaspe kad i s čim treba.marconato je napisao/la: ↑26 jan 2023, 21:51Ivanišević nek' se udara u dupe sto ga je ovaj uopste pozvao da mu bude trenerFelixians4 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 21:21
Ovo četnikašenje je očekivano,neka su transparentni što jesu. Ivanišević nek bude pametan i zahvali se na suradnji nakon Australije i čeka poziv SinneraBiti trener najboljem u istoriji nije mala stvar.
Novak nema problema sa nacionalnostima ni narodnostima. Slika se sa "nogometašima" i cestita im na uspjesima i pored toga sto ovi pjevaju ustashke pjesme, tako da![]()
Vajda je najzaslužniji,tu je i Uli,brat,otac i ostali,no Goran je touche! Onaj pečat idealan,nije slučajno ni Čilić s njime briljirao,a s Berdychem i Raonicem u pogrešnom ih je momentu preuzeo,kad su krenuli padati-ozljede itd. no opet kratkoročna suradnja,korektni rezultati,pod njime su još bili pri vrhu, Miloš je bio na rubu top40 kad su počeli raditi,razišli se kada je bio top15.
Goranu je isto otac Srđan,a hbg, ovo je izmaklo kontroli,on treba i živjeti kao i djeca mu u Hrvatskoj.
U krajnju ruku, to što sam baš Sinnera izdvojio itekako ima smisla. Uostalom,Vajda i Novak su se razišli,a bez njega tek ne bi nikad se približio dosezima Feda i Rafe te je on sada sa "svojim",Molčanom.
Eto njemu trebaju turniri po Zadru, Sarajevu, Visokom da bi dobio neki benefit?! Zabole ga qrac, ali kazem, on je takav i zato i jeste veliki. Cisto sumnjam da je situacija obrnuta, da bi neko i pogledao preko Drine, a kamoli sta drugo.
Ovim naravno ne sporim ni Goranov doprinos, ali kazem ti, presudno je bilo nesto drugo od samog trenerskog kvaliteta. Prvo jezik, mentalitet, pa sve ostalo sto sam naveo....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Povrede, povrede. Sam pao, sam se ubio. Nisu ga povrijedili Noletovi fanovi.
Noletu je bilo onemoguceno da udje u Australiju i SAD, izbacivan ranije sa US Opena zbog one folirantkinje, nisu mu racunati poeni sa Vimbldona iz nekog besmilsenog razloga tako da zbog toga nije broj 1 vec mjesecima itd.
Noleta su pojedinci svojim odlukama sprijecili da osvoji vise Grand Slamova, a Nadalu niko ne moze biti kriv.
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
@Felixians4
Ne znam ni kog ste kur*a trazili kod Novaka. Da se hinjski priheftate na uspjehe najveceg svih vremena, sta li. Malo morgen, eto on je „cetnik”, znaci odyebaus
Ne znam ni kog ste kur*a trazili kod Novaka. Da se hinjski priheftate na uspjehe najveceg svih vremena, sta li. Malo morgen, eto on je „cetnik”, znaci odyebaus
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
- Felixians4
- Kontakt:
Ne mislim,nije mi jasno otkud si zaključio da ja to mislim. U krivom kontekstu shvaćaš moj upis i ja ne optužujem Đoković Novaka. Dakle,čim pišeš OBJEKTIVNO ne valja,zato jer svi tražite hate,ljudi su jako licemjerni i subjektivni.marconato je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:18Ti stvarno mislish da Novak ne bi mogao naci trenera slicnog ili jaceg ranga?!Felixians4 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:07Prvo,nema se šta udarat u dupe,on da nije trener i da je izišao iz javnosti,ostao bi vječna legenda u čitavom svijetu,rijetko tko je tako iz niza razloga očarao publiku,a ne spada vjerojatno u top50 u povijesti muškog singlea. On je gotivio Noleta i obratno i ranije,naravno da je njemu čast,no i Noletu je čast što je on prihvatio i jako mu je pomogao,bez njega realno je zaključiti da trenutno ne bi bio u ovoj poziciji-1 Slam manje vjerojatno bi bio što nije beznačajno i to možemo samo na tehničkom planu zaključiti,a Goran je tu bio u svojstvu i prijatelja i karizmatičnog lika na kog se može izderati,a isto tako da i ovaj njega privatno zaspe kad i s čim treba.marconato je napisao/la: ↑26 jan 2023, 21:51
Ivanišević nek' se udara u dupe sto ga je ovaj uopste pozvao da mu bude trenerBiti trener najboljem u istoriji nije mala stvar.
U krajnju ruku, to što sam baš Sinnera izdvojio itekako ima smisla. Uostalom,Vajda i Novak su se razišli,a bez njega tek ne bi nikad se približio dosezima Feda i Rafe te je on sada sa "svojim",Molčanom.Mogao je naravno, ali to je vise bio harizmatican i shmekerski potez s njegove strane u smislu povezivanja naroda s ovih prostora.
Eto njemu trebaju turniri po Zadru, Sarajevu, Visokom da bi dobio neki benefit?! Zabole ga qrac, ali kazem, on je takav i zato i jeste veliki. Cisto sumnjam da je situacija obrnuta, da bi neko i pogledao preko Drine, a kamoli sta drugo.
Ovim naravno ne sporim ni Goranov doprinos, ali kazem ti, presudno je bilo nesto drugo od samog trenerskog kvaliteta. Prvo jezik, mentalitet, pa sve ostalo sto sam naveo....
Goran i Novak su prijatelji,međusobno su se poštivali,a Goran je vrhunski treneru,posebno značajan na polju unaprijeđenja serve i to je bio apsolutni win-win. Teško je mogao bilo tko pronaći idealnijeg trenera,kao što je Sinneru baš takav potreban pod uvjetom da mu dozvoli slobodu i da je ovaj motiviran,valja da kliknu. Eto,Goran je kliknuo s Mrnjom i Noletom što zaista nije lako dakle s najkvalitetnijim HR i SRB(te generalno u povijesti) predstavnikom.
To preko Drine,ne znam što ti znači,no u Hrvatskoj zabranjuju Thompsona na dočeku reprezentacije pred mola milijuna ljudi,gase mikrofone itd. Možemo li zammisliti da Srbija slavi pred milijon-dva ljudi tako nešto? Retoričko pitanje.
Polazišna točka kod ljudi u startu je SUKOB,instantno se traži nešto da nekog poniziš i KRIVO zaključiš umjesto sagledavanja svih činjenica i konteksta,okruženja itd.
Munjirka- Veličanje Rusije,Putina, znakovlje njihovo u ovom momentu i razne druge stvari= četnici, barem je to jednostavno zaključiti. Novak Đoković je u totalno nezavidnom položaju zbog koje čeg i nikada ga nisam optuživao za išta,dakle,na krivu adresu potpuno krivo...
"Ne znam ni kog ste kur*a trazili kod Novaka. Da se hinjski priheftate na uspjehe najveceg svih vremena, sta li. Malo morgen, eto on je „cetnik”, znaci odyebaus"
TKO TO MI? Evo,ja ko Hrvat ne navijam već par godina za HRV u sportu,ni za kog. Do 2020. navijao sam za Nadala.
Nadalje,šta se tko ima prikačite,vi prvi nemate pravo koji ste mu svašta pribadali. Ovo je primarno uspjeh obitelji Đoković.
Kad na hr forumu OBJEKTIVNO komentiraš i prikazuješ uspjehe Srba,onda si četnik. Kad na temi Hajduka objektivno komentiraš Dinamo,onda si mamićevac. Kad na temi Dinama komentiraš objektivno,šta ti imaš srati kao Dalmatinac i hajdukovac? Kad ovamo znači JUČER normalno BRANIM Đokovića argumentima,onda me ovaj proglasi Srbinom,idiotom itd. a sada kada izađem kako i treba na ovo odvratno ponašanej,onda sam ustaša. Kada pišeš Zvezda malim slovom,onda si Partizanovac sa 100 profila... E,tako ljudi funkcioniraju. Tako se povijest iskrivi,tako ratovi započinju.
A je volite ovakve teme,aaa... stalno bi u rat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.