Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- CrniParatici
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
da mi admin posalje mail/pp i kaze pripremio sam ti jednogodisnji imunitet, samo klikni na ovaj link - ja ne bih, a ti eto kako hoces 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- CrniParatici
pa zar i ti Sljivak kralju

-
- Kontakt:
još 8 dana...
Elvanin 36-ti rođendan loading
Elvanin 36-ti rođendan loading
-
- Kontakt:
Ma goni ih , budale ...CrniParatici je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:44da mi admin posalje mail/pp i kaze pripremio sam ti jednogodisnji imunitet, samo klikni na ovaj link - ja ne bih, a ti eto kako hoces![]()
Nego kakav si ti sa sokovnicima ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
- CrniParatici
nista to, samo cijele vocke/plodove konzumirati, puno je zdravije nego u tecnom/iscijedjenom stanjubombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:58Ma goni ih , budale ...
Nego kakav si ti sa sokovnicima ?![]()

Tako'e, u jednoj narandzi je 12 grama secera, kad je iscjedis/pretvoris u juice 21 gram secera.CrniParatici je napisao/la: ↑26 jan 2023, 16:10nista to, samo cijele vocke/plodove konzumirati, puno je zdravije nego u tecnom/iscijedjenom stanjubombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:58Ma goni ih , budale ...
![]()
Vegetarijanci i vegani su ozbiljna opasnost po okolinu. Mnogo agresivni ljudi. Cijenim da je manjak proteina u pitanju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- CrniParatici
pa eto jedan je poprilicno svjez... bio prije 4 dana

ma nema to veze sa proteinima vec sa nejebicom... doduse, gdje u konacnici ipak dodjemo do proteina - ako guta

- bavariapivo
- Kontakt:
Kod nas mango prva klasa 1€
- BosniaBoston
- Kontakt:
Okani se sokovnika i tih “prirodnih” sokova i ufati se kole, nije ništa nezdravijebombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:58Ma goni ih , budale ...CrniParatici je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:44da mi admin posalje mail/pp i kaze pripremio sam ti jednogodisnji imunitet, samo klikni na ovaj link - ja ne bih, a ti eto kako hoces![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Posto je paradajz i da li su svi isti? Pitam za drugara lea

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kad smo kod sokova, dođe mi da odradim nečiju magazu samo kad bih znao da u njoj ima soka od zove 

-
- Kontakt:
Ma nisam nikako ljubitelj kole , ali nikako . Na poslu jedino je ja ne pijem , svaki dan je kupuju yebla ih onaBosniaBoston je napisao/la: ↑26 jan 2023, 19:42Okani se sokovnika i tih “prirodnih” sokova i ufati se kole, nije ništa nezdravijebombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:58Ma goni ih , budale ...CrniParatici je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:44da mi admin posalje mail/pp i kaze pripremio sam ti jednogodisnji imunitet, samo klikni na ovaj link - ja ne bih, a ti eto kako hoces![]()
![]()

Kad vidim onu flašu od 2 litra muka mi ...
Vjeruj mi da su nezdraviji negazirani sokovi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam da li sam već pitao, ali sjeća li se neko sokova Pascual Pacific i Tropicana?
Odlicni bili za skidanje tvrdokornih naslaga masnoceMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 jan 2023, 22:26Ne znam da li sam već pitao, ali sjeća li se neko sokova Pascual Pacific i Tropicana?

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑26 jan 2023, 19:42Okani se sokovnika i tih “prirodnih” sokova i ufati se kole, nije ništa nezdravijebombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:58Ma goni ih , budale ...CrniParatici je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:44da mi admin posalje mail/pp i kaze pripremio sam ti jednogodisnji imunitet, samo klikni na ovaj link - ja ne bih, a ti eto kako hoces![]()
![]()

ovo ubija kako je dobro uvijek jednu bocu il limenku moram imati u frižideru

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, feniksptica, nerkolfc i 62 gosta.