Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bazinga12345
- Kontakt:
- CrniParatici
taj sto ih rastavlja isto admin kad uleti na teme premijer liga ili ruska agresija 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ocekivao sam vise za vidjeti, a ono nigdje guzica onih sa instagrama sto reklamiraju.
Najjaci ovaj lik, ko fol rastavlja ih haha
Najjaci ovaj lik, ko fol rastavlja ih haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑26 jan 2023, 19:42Okani se sokovnika i tih “prirodnih” sokova i ufati se kole, nije ništa nezdravijebombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:58Ma goni ih , budale ...CrniParatici je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:44da mi admin posalje mail/pp i kaze pripremio sam ti jednogodisnji imunitet, samo klikni na ovaj link - ja ne bih, a ti eto kako hoces![]()
Nego kakav si ti sa sokovnicima ?![]()
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:

Ova Edita koliko znam jedva ima osnovnu školu završenu, za njih dvoje je prosječni cigo sa Gorice akademski gradjanin, čergasice prave
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
gdje je i šta radi Marko Bulat?
edit: jel ovaj bio došao na MAC awards?

edit: jel ovaj bio došao na MAC awards?

-
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Bio sam uvijek pro Pepsi dok mi zeta nisu sjebali sa rasizmom
otad samo kokakolja pogotovo ona Zero sa limunom
nema je bolje

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nema bolje od cola vanilije druga je cola cherry i naravno u ovom supku od drzave nista se ne moze uzeti kako bog zapovijeda, uvozio je nekad penny colu od tresnje i vise je ne uvozi

isto tako Pepsi je jedno vrijeme kad se tej vratio 2019 imao od vanilije i povukli je sa trzista
al Cadbury su najjace cokoladice na svijetu

- CrniParatici
vozim trenutno prema Amsterdamu, a 40ak km ispred neka crna zavjesa se nadvila, koji je ovo qrac, sve gore kako se priblizavas
jel kakav sudnji dan u toku, petak i jest 

- Marsal
- Kontakt:
Đe ti sve ovo nabaviš?Robust je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:09
nema bolje od cola vanilije druga je cola cherry i naravno u ovom supku od drzave nista se ne moze uzeti kako bog zapovijeda, uvozio je nekad penny colu od tresnje i vise je ne uvozi![]()
![]()
isto tako Pepsi je jedno vrijeme kad se tej vratio 2019 imao od vanilije i povukli je sa trzista
al Cadbury su najjace cokoladice na svijetu![]()
Volio bih probat i vaniliju i cherry ali ne znam da sam vidio da to ima kod nas kupit. Pa čak i ova s limunom, nema je u makar 50% prodavnica i trafika.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bila je nekad kod nas. To uglavnom firme uvezu sa nekog drugog tržišta, ne rade je za nase tržište.Marsal je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:20Đe ti sve ovo nabaviš?Robust je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:09
nema bolje od cola vanilije druga je cola cherry i naravno u ovom supku od drzave nista se ne moze uzeti kako bog zapovijeda, uvozio je nekad penny colu od tresnje i vise je ne uvozi![]()
![]()
al Cadbury su najjace cokoladice na svijetu![]()
Volio bih probat i vaniliju i cherry ali ne znam da sam vidio da to ima kod nas kupit. Pa čak i ova s limunom, nema je u makar 50% prodavnica i trafika.
Jedno vrijeme su se turisti iz Holandije, uglavnom mladja raja, bili navukli na Fantu Sokatu. Kod njih je nije bilo. Samo bi to naručivali/kupovali i pili.
Ja san npr u Madjarskoj pio Fantu mescini kupina/borovnica (neka crna), nisam je nikad više nigdje vidio.
Ova Cola cherry je dobra, ima pravo fin okus...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Želja mi je probat dr. Pepper, vidio sam da ima u Bingu.
- CrniParatici
razmuti domestosa, bolje ti je

one gore sam uzeo u njemackoj jbg , dr.pepper ima uzeti u limenci i boci u pennyu, u bingu je bilo Mountains dew, canada dry i dr.pepper ne znam sto vise ne nabavljaju ima firma u Sarajevu koja je to uvozila
prije se cherry coca cola i gatorade mogli uzeti na petrol pumpama sad vise nema ni tamo