nokee je napisao/la: ↑27 jan 2023, 08:18
Pa anketa za idiota godine pdf-a je totalno nepotrebna.
Antikloc je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:38
Mirvic je jedan iskompleksirani egomanijak,seljacina i dziber. Lik bez mozga i vjerovatno bez casha. Ovdje mulja,vara,glumi a pas ga nema za sta ujesti.
Zato je i doveo Mirzu,jer ga ne mora kesirati,nego ce se taliti ,kad prodaju Dala.
Kad ga se Gazda Tan rijesi,15 dana cu slaviti !!
Antikloc je napisao/la: ↑31 dec 2022, 19:25
I ko bi ulozio tih 100 miliona ?? Mirvic ?? Pa to je propali kloshar,koji nema hljeba da jede. Gleda koga ce prevariti danas,da bi imao sutra.
Propalitet i sibicar.
Antikloc je napisao/la: ↑11 okt 2022, 20:29
To je isto. Mi smo Mirvicevi,Mirvic je nas !!
Stojnic,Muminovic,Faco su prva raja. Prava gradska raja. Navijaci Sarajeva. Ostalo je nevazno.
Kriminalac,svetac,ubica,fratar,hodza,cetnik ,ljiljan ili pekar ,lekar,apotekar sve je nevazno. Ili si navijac Sarajeva ili nisi. Ili si brat ili nisi,nema trece.
Inace dobar potez Mirvica sa Stojnicem. Dobra reklama !!
Antikloc je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:03
nokee je napisao/la: ↑25 jul 2022, 08:17
De ba ljudi (pojedini) polako sa najavama karanja lige, sampiona itd. Gledam na aktuelno se uveliko slavi titula (nitron antikloc itd) pomalo, iz kola u kolo.
Imali smo ovakvih situacija, pa prvi kiks jebu sve zivo isti ti sto najavljuju..
Vasa tvrdnja je apsolutno netacna. Nikad ,ali bas nikad nismo imali ovakvu situaciju. Mi nikad nismo imali ovoliki nivo ulaganja u igracki kadar,ni u strucni kadar,ni ozbiljnosti pri ulaganju,odnosno sklapanju tima i pripremama. Prvi put je Sarajevo u svojoj historiji od 1996 sklopilo tim prije priprema. Nikad nismo imali ovakve rezultate na pripremama,ni na otvaranju.
A insinuacija da ce 'ti isti' koji najavljuju,da hebu sve zivo' je bezobrazna. Ja nisam nikad nista najavljivao ,jer se nije imalo sta najavljivati a ne psujem ni kad smo tonuli a tonuli smo puno i godinama.
Jedno je biti oprezan i realan je drugo je biti isprepadani kmecavac !
Itd itd itd.. Znaci veci idiot nego sto sam mislio kad bacis oko na postove..
Jbg,ja nisam bot ni sendvicar,pa shodno tome imam svoje misljenje i stav. Misljenje i stav se formiraju prema informacijama o trenutnom stanju. Kako su sva stanja u zivotu fluidna i prelazna,takva su i misljenja i stavovi ,slobodnih ljudi ( botovi se posebno racunaju ).
Kao porodicni fanatik Sarajeva,nekad nisam u stanju sasvim realno sagledati situaciju,jer sam de facto subjektivan. Tako da sam ,mada mi se ne svidja privatizacija,Tan,Mirvic,Dudic zelio biti pozitivan i hrabar. No,slijed dogadjaja je sprzio sve iluzije. Ne samo meni,nego svakom realnom covjeku.koliki god bio navijac.
Svakom je jasno da s Mirvicem ,necemo daleko stici. Zato ,cvrsto stojim uz odluke HZ za bojkot i borbu. Prvo da se pokusa urazumiti i normalizirati suludi hrasnicki kloshar a ako ne bude islo treba nastaviti dalje s borbom. Ne damo nikome nase Sarajevo !!
A ti botuj,koliko zelis. Ja ti uopste ne branim. Naprotiv ,podupirem tvoje pisanje,da se imam cemu smijati