@ jaruga,pa zato sto Sinisa stima tekme
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tri-pena ... ljen/52216
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
može li se igrati sa dobijenim novcem ??Papilon20 je napisao/la:Sto se tice ovog kladjenja na stranici Premiera ,trebate odnijeti licnu ( ako ste vec clan ) ,radnica ce vam tamo dati aktivacioni kod tj kao username i onda odete na stranicu i dalje pratite upute .Kod radnice uplacujete depozit ,ona vam stavlja na vas racun minimalno je 10 km .Preko stranice mozete uzimati dio para ,a dio ostaviti ,samo treba kod da odneste u kladionicu .Recimo imate 50 na racunu ,odete do klad uzmete 30 ostavite 20 na racunu itd .Samo ne znam jos moze li se igrati iza 8 kad se zatvori klad ,to sam zaboravio pitati .
To će biti dobro, ako bude tako.Barney Stinson je napisao/la:Odlična stvar ovo u Premieru, vec sam odigrao online... I nece trebati odmah isplacivati ako dobijes listic vec taj dobitak ti ide na racun kojeg ti možes isplatiti ili jos igrati kako te volja... I netko je pitao do kada se moze igrati... Do 1 poslije ponoci se moze igrati...
upravo to...ako to bude, biće superCilic LFC je napisao/la:To će biti dobro, ako bude tako.Barney Stinson je napisao/la:Odlična stvar ovo u Premieru, vec sam odigrao online... I nece trebati odmah isplacivati ako dobijes listic vec taj dobitak ti ide na racun kojeg ti možes isplatiti ili jos igrati kako te volja... I netko je pitao do kada se moze igrati... Do 1 poslije ponoci se moze igrati...
adis.p je napisao/la:Herta - Cottbus(P.P.) 1
Spezia - Salenritana z1
Boulogne - LaMans z1
Bemelans - M.Semjan 1
Bozoljac - Middelkoop 1
Varese - Frosinone 1
-----------------------------
Kvota: 12,62
Uplata: 4
Dobitak: 50
znam i zrnu i kenu hahahhahahahahaever je napisao/la:Emire,nema veze,nisi me skont'o .. Kaze se hvala,a ne ti ces mi uplacivatiNecu ti ja nista uplacivati,nek' je sretno
@ jaruga,pa zato sto Sinisa stima tekme
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tri-pena ... ljen/52216
Đesi mandraXXXXXXXX !!!!!???????mandraX je napisao/la:Imam vam ja dojavu za sutra:
Cedevita - Hemofarm: Oba tima daju koš!!!
100%
ako ne prodje,nacu te ja negdje..ne brini..mandraX je napisao/la:Imam vam ja dojavu za sutra:
Cedevita - Hemofarm: Oba tima daju koš!!!
100%
Sad da se dicim kao onaj Genoa - Roma . Dobro,pogodio je vecu kvotu i tezi rezultat,ali mogu i ja na fejsu otvoriti stranicu i po osjecaju rokat' i praviti se pametan..Ja sam igrao 3+ na ovoj tekmi,ali imao sam osjecaj za 1:2,iako nije jos gotovo..ever je napisao/la:Ko ima live kladjenje neka proba Manisa-Trabzon tacan rez 1:2 . Osjecaj me neki strasan vodiManji ulog naravno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.