FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Skoro sam nešto malo kopao po internetu o sovjetskoj ligi i otprilike kad bi se uporedjivali mi bi u njihovim okvirima bili Dinamo Tbilisi, klub iz glavnog grada Gruzije koji je sovjetsku ligu osvajao dva puta.
E otprilike šta mi mislimo o Dinamu iz Tbilisija drugi misle o nama.
E otprilike šta mi mislimo o Dinamu iz Tbilisija drugi misle o nama.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2023, 11:55Sad sam provjerio, Vrančić je u Norwichu imao skoro 180 hiljada maraka mjesečno, neka je duplo manje u Stoke-u to je milion puta od onoga što mi možemo ponuditi. Ok, stariji je, karijera mu stagnira i niko mu više neće toliko dati ali mislim da on može naći klub negdje drugo koji će mu dati barem 50 hiljada mjesečno a to mi ne možemo uraditi. Možda na posudbu par mjeseci dok mu ne istekne ugovor sa Stoke-om pa ako bude dobar kod nas pokušati potpisati ugovor sa njim na godinu ako je ikako moguće?
varijanta jajalo je slicna bila ako se ne varam. ja sam vazda optimista.. nije isto trositi 20 hiljada u sarajevu i 50 u engleskoj.
siguran sam da bi se preporodio, ovo mu ja za njegovo dobro pisem

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam nego pišem da se ne razočaramo bezveze, ništa nije nemoguće ako čovjek pristane na naše uslove ali eto vrlo su male šanse generalno. Da me pogrešno ne shvatiš, Mirvić sigurno može podnijeti da naprave ugovor od nekih 50 hiljada mjesečno ili nešto slično ali Prosinečki je bio oko 30 hiljada (?) pa nismo pristali na to, vodim se tom logikom. Govorio sam prije par dana o Vrančiću, nema tu puno pametovanja ako mu motivacija bude na nivou. Mislim jjebo te i godine u ovoj ligi kad je Wagner u lošijoj ekipi sa 38 godina bio najbolji strijelac lige..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:00MortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2023, 11:55Sad sam provjerio, Vrančić je u Norwichu imao skoro 180 hiljada maraka mjesečno, neka je duplo manje u Stoke-u to je milion puta od onoga što mi možemo ponuditi. Ok, stariji je, karijera mu stagnira i niko mu više neće toliko dati ali mislim da on može naći klub negdje drugo koji će mu dati barem 50 hiljada mjesečno a to mi ne možemo uraditi. Možda na posudbu par mjeseci dok mu ne istekne ugovor sa Stoke-om pa ako bude dobar kod nas pokušati potpisati ugovor sa njim na godinu ako je ikako moguće?
varijanta jajalo je slicna bila ako se ne varam. ja sam vazda optimista.. nije isto trositi 20 hiljada u sarajevu i 50 u engleskoj.
siguran sam da bi se preporodio, ovo mu ja za njegovo dobro pisem![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa Trako je kriminalan, umjesto njega njeka igraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jan 2023, 11:31Mali Celik ko Krupinac a tek mu 16. Obavezno ga gurati i praviti mjesto
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
2020:TSS
2021:Mesanovic
2022:Avram
2023:Vrancic
Moramo mi svaku zimu bar 1 bombu aktivirati
Ove zime ih je bilo vise,ako dodje Vrancic onda je stvarno Evropa neophodna.Ne bi bila losa kombinacija i Cajic i Vrancic a da pustimo Cirjaka
Sahinovic
Musa-Martinovic-domaci stoper-Radovic
Djokanovic-Vrancic
Ikic/Guliashvili-Avram-Ziljkic
Renan
Ekipa hladno za titule,na papiru najbolja u ligi godinama unazad.Ali uvjerili smo se dobro da je papir jedno a teren skroz drugo...
2023:Vrancic

Moramo mi svaku zimu bar 1 bombu aktivirati

Ove zime ih je bilo vise,ako dodje Vrancic onda je stvarno Evropa neophodna.Ne bi bila losa kombinacija i Cajic i Vrancic a da pustimo Cirjaka
Sahinovic
Djokanovic-Vrancic
Renan
Ekipa hladno za titule,na papiru najbolja u ligi godinama unazad.Ali uvjerili smo se dobro da je papir jedno a teren skroz drugo...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:05Ma znam nego pišem da se ne razočaramo bezveze, ništa nije nemoguće ako čovjek pristane na naše uslove ali eto vrlo su male šanse generalno. Da me pogrešno ne shvatiš, Mirvić sigurno može podnijeti da naprave ugovor od nekih 50 hiljada mjesečno ili nešto slično ali Prosinečki je bio oko 30 hiljada (?) pa nismo pristali na to, vodim se tom logikom. Govorio sam prije par dana o Vrančiću, nema tu puno pametovanja ako mu motivacija bude na nivou. Mislim jjebo te i godine u ovoj ligi kad je Wagner u lošijoj ekipi sa 38 godina bio najbolji strijelac lige..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:00MortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2023, 11:55Sad sam provjerio, Vrančić je u Norwichu imao skoro 180 hiljada maraka mjesečno, neka je duplo manje u Stoke-u to je milion puta od onoga što mi možemo ponuditi. Ok, stariji je, karijera mu stagnira i niko mu više neće toliko dati ali mislim da on može naći klub negdje drugo koji će mu dati barem 50 hiljada mjesečno a to mi ne možemo uraditi. Možda na posudbu par mjeseci dok mu ne istekne ugovor sa Stoke-om pa ako bude dobar kod nas pokušati potpisati ugovor sa njim na godinu ako je ikako moguće?
siguran sam da bi se preporodio, ovo mu ja za njegovo dobro pisem![]()
nadam se da nije samo obicna patka. nema razocarenja, ocekuj najgore nadaj se najboljem

- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samo ne treba da poletimo kao svake godine i bit ce dobro. Ja i dalje ne ocekujem nista od ove ekipe jer bas necu da se razocaramNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:092020:TSS
2023:Vrancic![]()
Moramo mi svaku zimu bar 1 bombu aktivirati![]()
Sahinovic
Djokanovic-Vrancic
Renan
ps vidi gostijuuu na temi

- 1 9 4 6 -
razocarat cemo se jer nam je zalizani trener
strasna ekipa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Samo glas kad čuješ zalizanom spidaru sve ti je jasno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo gdje smo otprilike (zarada od transfera u domaćim ligama 2022. godina) 
$45,2M
$30,8M
$10,8M
$2,8M
$1,6M
$1M

Eh pa upravo to, svjestan sam da je drama skup, al bi nam na ljeto bas trebao neko takvog kalibraMortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:00Apsolutno nemoguće osim ako Cimi ne pristane na dosta manje novca nekim čudom. Imao je i višemilionsku ponudu iz Saudijske Arabije a znam da ga i je Partizan tražio.Chony533 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 11:04Znam da je skup, ali kakve sanse postoje za dovodjenje Cimirota na ljeto.
Mi ako izborimo Evropu sa ovom ekipom, na ljeto moramo pod hitno trazit nekog prekvalitetnog igraca za sredinu, pogotovo jos kad gledas da ti Djokanovovic ide 100%.
Ne znam na prvu sad ni ko bi se mogao dovest da je sa nasim papirima?
''Zmaj će u Belgiji imati platu od 800.000 eura godišnje.''
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Vrancic ne da je bomba, nego atomska za ovu ligu. Mislim da je nerealno da dodje, ali eto pred nama je.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ima i godina vala. Ako moze kako na posudbu ovu polusezonu bilo bi idealno
- JavierBosnia
- Kontakt:
U Tuzli ukrali stalak za laser Holandjanima sto su hibrid radili
Da nas nema..

Da nas nema..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To kinosvra naletio u TuzluJavierBosnia je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:44U Tuzli ukrali stalak za laser Holandjanima sto su hibrid radili![]()
Da nas nema..
Kakav Cimirot braćo moja uozbiljite se.
Vrančić bi već bio pravo pojačanje u vezni red, 33 godine na zalasku karijere ali taman još dvije sezone u ovoj našoj ligi bi mogao odraditi. Iako bi i to morali rizikovati kao sa TSS i dati dosta veću platu nego što bilo ko u ekipi ima...
Vrančić bi već bio pravo pojačanje u vezni red, 33 godine na zalasku karijere ali taman još dvije sezone u ovoj našoj ligi bi mogao odraditi. Iako bi i to morali rizikovati kao sa TSS i dati dosta veću platu nego što bilo ko u ekipi ima...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prednji krizni kod Alisaha, nece ga bas dugo bit, steta za momka brz mu oporavak zelim
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
nazalost nema ga godinu dana
- ElCartel11
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:49To kinosvra naletio u TuzluJavierBosnia je napisao/la: ↑27 jan 2023, 12:44U Tuzli ukrali stalak za laser Holandjanima sto su hibrid radili![]()
Da nas nema..

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Pantelija, Proximic i 21 gost.