Nije čak ni krao. I ti si rođen u SFRJ, brat mojAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:06Drug Tito je krao ali je dao,ovi kradu ali ne daduOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:04Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:02
Vidim vecina vas je i naćtana dobro.![]()
![]()
![]()
Samo je drug only left partizan vi ste ostali svi ustashe![]()
JEDAN JEDINI !![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
opalaopala
- Kontakt:
Ko kaže da nisi ? Pa ko ti je prababu i babu karao 500 godina ? Da nisu možda leptirovi . To sto su ti ime promjenili ne znaci da nisi , ti si čistokrvni balidjan .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Uskoro će u svinjski fan shopu prodavati one židovske kapiceopalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:06Ako u čitavoj BiH nadjes jedan stadion , gdje je isti i okolina išarana kukastim križevima i simbolima fašizma i nacizma i onda ti isti navijači i taj isti klub djele price o antisemitizmu i holokaustu.
Kolko moraš imat promahe u glavi da takve stvari objavljujes , uredu prodali ste pakas za sitnu lovu al čitav dan taborit o tome je bruka i sramota . Malo židovskih para promjeni čitavu percepciju jednog kluba i jednog naroda
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:02
Vidim vecina vas je i naćtana dobro.![]()
![]()
![]()
Samo je drug only left partizan vi ste ostali svi ustashe![]()
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Antipolitika3
- Kontakt:
Drug Tito nam je napravio stadion i hvala mu na tome!
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vidi opalalae sto se dici turskim okupatorom u srcu europeopalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:09Ko kaže da nisi ? Pa ko ti je prababu i babu karao 500 godina ? Da nisu možda leptirovi . To sto su ti ime promjenili ne znaci da nisi , ti si čistokrvni balidjan .
E dobro te je i nazvao,prava si ona prodata dusa
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Što bi ovi klinci rekli boli i mene zub pa nek' svak' svoju ranu sisa. Dečko možda ti nisi to što si napisao ali si zato skučeno ograničen.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nek je neko napokon prizno da su Balije nastale, tako sto su vas Turci karali prije 500 godina, hvala ti opala na priznanju, od tebe sam to i ocekivo.opalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:09Ko kaže da nisi ? Pa ko ti je prababu i babu karao 500 godina ? Da nisu možda leptirovi . To sto su ti ime promjenili ne znaci da nisi , ti si čistokrvni balidjan .
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Jesi karyna .
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
opalaopala
- Kontakt:
Sto je tražio to je i dobio , nemoj govorit da nešto nisi kad jesi . Isto vrijedi i za tebe . Istina boli al tako vam jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:14Vidi opalalae sto se dici turskim okupatorom u srcu europeopalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:09Ko kaže da nisi ? Pa ko ti je prababu i babu karao 500 godina ? Da nisu možda leptirovi . To sto su ti ime promjenili ne znaci da nisi , ti si čistokrvni balidjan .![]()
![]()
E dobro te je i nazvao,prava si ona prodata dusa![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sto ignoriras priznanje kako su nastali bosnjaci, eto da ne kazem balije????opalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:15Sto je tražio to je i dobio , nemoj govorit da nešto nisi kad jesi . Isto vrijedi i za tebe . Istina boli al tako vam jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:14Vidi opalalae sto se dici turskim okupatorom u srcu europeopalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:09
Ko kaže da nisi ? Pa ko ti je prababu i babu karao 500 godina ? Da nisu možda leptirovi . To sto su ti ime promjenili ne znaci da nisi , ti si čistokrvni balidjan .![]()
![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mi smo se prodali zidovu a ne turcimaopalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:15Sto je tražio to je i dobio , nemoj govorit da nešto nisi kad jesi . Isto vrijedi i za tebe . Istina boli al tako vam jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:14Vidi opalalae sto se dici turskim okupatorom u srcu europeopalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:09
Ko kaže da nisi ? Pa ko ti je prababu i babu karao 500 godina ? Da nisu možda leptirovi . To sto su ti ime promjenili ne znaci da nisi , ti si čistokrvni balidjan .![]()
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
opalaopala
- Kontakt:
Samo sam rekao kako su tvoji bliži preci nastali , osim ako se niste mumificirali tih 500 godina pa vaše pleme niko nije dirao a prosto sumnjam . Šta se bolan čupaš bezveze , ti si čistokrvni Turčin kojeg su malo pokatolciiliCesc44 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:14Nek je neko napokon prizno da su Balije nastale, tako sto su vas Turci karali prije 500 godina, hvala ti opala na priznanju, od tebe sam to i ocekivo.opalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:09Ko kaže da nisi ? Pa ko ti je prababu i babu karao 500 godina ? Da nisu možda leptirovi . To sto su ti ime promjenili ne znaci da nisi , ti si čistokrvni balidjan .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
miran šklempaviCesc44 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:16Sto ignoriras priznanje kako su nastali bosnjaci, eto da ne kazem balije????opalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:15Sto je tražio to je i dobio , nemoj govorit da nešto nisi kad jesi . Isto vrijedi i za tebe . Istina boli al tako vam jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:14
Vidi opalalae sto se dici turskim okupatorom u srcu europe![]()
![]()
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
opalaopala
- Kontakt:
Židovu se prodali prije godinu , njima prije 500 , prije 50 Titu .... Itd .Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:17Mi smo se prodali zidovu a ne turcimaopalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:15Sto je tražio to je i dobio , nemoj govorit da nešto nisi kad jesi . Isto vrijedi i za tebe . Istina boli al tako vam jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:14
![]()
![]()
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 27 jan 2023, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Inace nisam za ove religiozna srahnja posto sam sumnjiciv da ista postoji sem surove smrti a religije na nasem prostoru mi se bas gade 
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Prosvijetli nas jer eto ne znamo, reci nam profesore.Cesc44 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:16Sto ignoriras priznanje kako su nastali bosnjaci, eto da ne kazem balije????opalaopala je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:15Sto je tražio to je i dobio , nemoj govorit da nešto nisi kad jesi . Isto vrijedi i za tebe . Istina boli al tako vam jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:14
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Podijelio sam par banova, opet ista priča na sportskom forumu. Budite fini i lijepo diskutujte bez uvreda.
Srdačan pozdrav, vaš Admin.
Srdačan pozdrav, vaš Admin.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Svaka ćas' admine legendo
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bordobijeli, ErosViverosViv, jurisicduska, OldTownDistrict, svemalim1, Zigazaga i 35 gostiju.