Dobro, što je onda cigan? Šta mu tačno prigovaraš?Petardaa je napisao/la: ↑27 jan 2023, 15:23A gdje sam ja rekao da je cigan zbog toga? Jel realno da ovoliko okreces moje rijeci i pises stvari koje ja nikad ne bi napisao?Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2023, 14:34A sad je bio dobar sudac, korektno sudio?
Vama je cigan kad dijeli žute kartone na prigovore katalonske ciganije.
Ko to gleda sa strane, vidi kako se trči i unosi sudiji i ko zna šta govori svaku utakmicu, pritisak od početka i eto zamisli, sudija smrad dijeli kartone za to.
Realov, nema šta drugo biti.
Kompleksi i mentalitet malog kluba.
Ne stoji nikako uz ime Barselone.
Pa ja bi prvi Albi dao zuti karton i prije pocetka utakmice zbog takvih stvari ili kao prije Ramosu, Pepeu ili kome vec...
On je smrad pocevsi od one Realove utakmice protiv Villareala kada je Realu svirao onaj smijesni penal kada je Real preokrenuo i na kraju osvojio titulu. Na kraju utakmice je izasao sa nekim poklonima u kesama na kojima se nalazio grb Reala.
Ta utakmica je samo jedan od razloga zasto je smrad, a skupio ih je jos poprilican broj...
Realov sudija? Tebasov sudija? Ne želiš to ni reći ni misliti.
I Real i Barsa su u priči o SL, dakle jednako omraženi u španskom savezu, a ne mogu im ništa.
Ako je nekad bilo nekakve protekcije Reala, sad je garantovano nema.
Nego treba skinuti ružičaste naočale i prestati razmišljati po unaprijed kvalifikovanim floskulama.
Sviralo se sve i svašta i u korist i protiv Reala, ali i Barse.
Naravno da kao navijači uglavnom pamtimo one stvari koje su u korist protivnika, nikako na štetu.
To sa kesama ti je smiješan primjer. Šta je bilo unutra? Milioni? Kafa i kocka? Jel misliš stvarno da bi Perez radio takve stvari, pa kesu pred svima davao sudijama? Ne blamiraj se.
Eto sudio je Barsi skoro dvije utakmice, u jednoj ste mu yebali sve na kamaru, prije svega zbog razloga koje sam već naveo, a za ovu drugu ni riječi, jer je dao crveni karton u 40. minuti protivniku i jer ste tu utakmicu dobili.