Pa svirao je vec 2 Atleticu protiv Barce i jos je ponovio jedan jer je Ter Stegen izasao 2 cm sa linije kada je odbranio ali zato nije gledao VAR kada su igraci Atletica ulazili po barem 1 metar u 16erac kod penalaTonySosa je napisao/la: ↑27 jan 2023, 23:13Pa ovo uopšte nije Manzano na slici. Ako ja dobro vidim.Petardaa je napisao/la: ↑27 jan 2023, 16:14Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2023, 15:35
Dobro, što je onda cigan? Šta mu tačno prigovaraš?
Realov sudija? Tebasov sudija? Ne želiš to ni reći ni misliti.
I Real i Barsa su u priči o SL, dakle jednako omraženi u španskom savezu, a ne mogu im ništa.
Ako je nekad bilo nekakve protekcije Reala, sad je garantovano nema.
Nego treba skinuti ružičaste naočale i prestati razmišljati po unaprijed kvalifikovanim floskulama.
Sviralo se sve i svašta i u korist i protiv Reala, ali i Barse.
Naravno da kao navijači uglavnom pamtimo one stvari koje su u korist protivnika, nikako na štetu.
To sa kesama ti je smiješan primjer. Šta je bilo unutra? Milioni? Kafa i kocka? Jel misliš stvarno da bi Perez radio takve stvari, pa kesu pred svima davao sudijama? Ne blamiraj se.
Eto sudio je Barsi skoro dvije utakmice, u jednoj ste mu yebali sve na kamaru, prije svega zbog razloga koje sam već naveo, a za ovu drugu ni riječi, jer je dao crveni karton u 40. minuti protivniku i jer ste tu utakmicu dobili.![]()
Oci moje lazite me![]()
Ta utakmica protiv Villareala kada je Realu svirao onakav penal je dovoljna da citav zivot nosi karakteristiku cigana jer je se radilo o veoma bitnoj utakmici, a Real je gubio 2-1. Mislim da je bas on par dana nakon toga je dao i crveni Neymaru protiv Malage nakon cega su mu go.vna iz saveza smjestili i kaznili ga sa 2 utakmice jer je ona druga bila protiv Reala. To je onaj El Clasico pred kraj sezone kada se Messi onakav sa krvavim ustima popisao po Realu u 93 minuti za 2-3Bila je i ona utakmica kada je Lengleu dao crveni. I to su samo neke od utakmica koje mi padaju na pamet...
I ne mozes ti mene nikad ubjediti u suprotno kada bas aktivno pratim Spansku ligu ima barem 20ak godina i kada se i dan danas sjecam dosta stvari kao da je jucer bilo. 90% ljudi i danas misli da je Raul bio gospodin jer su ga gledali samo ponekad u ligi prvaka, a ustvari je bio jedan obican smecar koji je davao golove rukama, koji je simulirao ili pokusavao iznuditi penale. Pa ne mozes ti mene ubjediti u suprotno od onoga sto sam vidio i gledao![]()
Jedini ko je davao golove rukama je bio Messi.
Uz Lahoza i duplog Hernandeza najbolji sudija u Španiji. Doduše imao je kikseva u prošloj sezoni kad je dosudio tri penala Valenciji protiv Madrida, od kojih dva vrlo sumnjiva. Mogu misliti šta bi bilo da je protiv Barcelone to dosudio.
Ako bude bilo gusto i ove sezone ce ovaj debil opet suditi barem svaku trecu utakmicu Reala ili Barce. Zivi bili pa vidjeli...
Raul nije davao golove rukama i nije simulirao penale?