1. HNL
Re: 1. HNL
Sreća pa danas purgeri imaju sigurne tri bobe od svoje filijale.Očekujem laganu pobjedu i još jednom dokaz da je liga godinama neregularna na štetu drugih klubova u HNL-u!Da je zakona i pravde i jedne i druge bi trebalo izbaciti u najniži rang,kao što su izbačeni bili Juve,G.Rangers,Milan,
-
JasminAgic
- Kontakt:
Vidimo u Europi koliko ti pije vodu ta prica...nema amatera od kojih niste ispali zadnjih 15 godina, a svake godine patite u svojim sobicama gledajuci kako Dinamo biljezi sjajne rezultate...
Da ne govorim kako je Lokomotiva u ovih 15 godina uzela vise bodova Dinamu, nego Hajduk Rijeci npr...
Da ne govorim kako je Lokomotiva u ovih 15 godina uzela vise bodova Dinamu, nego Hajduk Rijeci npr...
-
JasminAgic
- Kontakt:
Shelbourne, Debrecen, Zilina, Dila Gori, Gzira, Tobol...nastavi niz Srebrenko...ko ce vas sljedece ljeto karati na Poljudu?
-
matanisunje
- Kontakt:
daj da neko banuje ovog purgerskog provokatora
Nemoj da mi dirate Đaaasmina ni slučajno,vidi se da je mlađahan,treba ga malo poučiti.Sama činjenica da mu je jasmin agić idol sve govori
Ajd reci nam iskreno,pjevaš li i ti Hajdukove pjesme kad gledaš Poljud prepun,nećemo nikome reći

Ajd reci nam iskreno,pjevaš li i ti Hajdukove pjesme kad gledaš Poljud prepun,nećemo nikome reći
neki klubovi ovako slave pehare:

a neki klubovi ovako:

a neki klubovi ovako:

-
matanisunje
- Kontakt:
i već 50 000 članova za prvih 28 dana u godini
-
JasminAgic
- Kontakt:
Prvi trofej nakon 15 godina i da necete slaviti? Ne razumijem? Koliku ste zadnjih godina imali posjetu u grupnoj fazi europskih natjecanja?
Grgic, Fossati i Mlakar ce donijeti naslov u Split.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ne znam gdje će naslov, al znam da prva dvojica nakon roka ne bi trebala biti dio prvih 11, a treći spomenuti je dobar.
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Nabijem vas na **** sve redom, djecurlija
Odjava sa ove teme
Odjava sa ove teme
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Pređi na hr forum na bili kutak, tamo je zanimljivo i dosta se piše.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑28 jan 2023, 16:56Nabijem vas na **** sve redom, djecurlija
Odjava sa ove teme
Ako već ne pišeš...
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Nekad davno pisao, sad samo citam... Jedino gdje sad "aktivno" pisem je ovaj forum
Ove djecje rasprave mi idu na ****, razina osnovne skole, a mozda ovi gore i jesu osnovnoskolci
Ove djecje rasprave mi idu na ****, razina osnovne skole, a mozda ovi gore i jesu osnovnoskolci
-
JasminAgic
- Kontakt:
Jos im je ostalo samo pistoljom prijetiti da se ljudi uclane, sve drugo su vec napravili
Ajde brate,ko te yebe....MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑28 jan 2023, 16:56Nabijem vas na **** sve redom, djecurlija
Odjava sa ove teme
Ovo ruglo od maksimira treba srušiti i posaditi kukuruze na ovaj travnjak,mislim da bi dobro uspijevao 
-
JasminAgic
- Kontakt:
Pazite ovo, u periodu od 2012. do kraja 2020. h2h Hajduk-Rijeka je sljedeci:
Hajduk 3
Nerijeseno 12
Rijeka 18
U istom tom periodu Lokomotiva je 3 puta pobijedila Dinamo (kao i Hajduk Rijeku), pa me zanima kad ste postali rijecka filijala, bolje receno rijecka kujica? Ne racunam ove zadnje dvije godine kad je Rijeka realno drugoligaski klub?!
Hajduk 3
Nerijeseno 12
Rijeka 18
U istom tom periodu Lokomotiva je 3 puta pobijedila Dinamo (kao i Hajduk Rijeku), pa me zanima kad ste postali rijecka filijala, bolje receno rijecka kujica? Ne racunam ove zadnje dvije godine kad je Rijeka realno drugoligaski klub?!
!Đaaasmiiine sine,malo me zabrinjavaš?!Ajd što si dinamovac,ali čini mi se da si malo i panglu 
-
JasminAgic
- Kontakt:
1-0 u Puli
Mogao bi Srebrenko direkt nazad u misju rupu

Mogao bi Srebrenko direkt nazad u misju rupu
Kakve vam koristi opet prvi ne bi bili, ovako bar imate nešto love kad Dinamo uđe u LP, koje usput nikad ne odbijateSrebrenko je napisao/la: ↑28 jan 2023, 12:58Sreća pa danas purgeri imaju sigurne tri bobe od svoje filijale.Očekujem laganu pobjedu i još jednom dokaz da je liga godinama neregularna na štetu drugih klubova u HNL-u!Da je zakona i pravde i jedne i druge bi trebalo izbaciti u najniži rang,kao što su izbačeni bili Juve,G.Rangers,Milan,
audere est facere!
-
JasminAgic
- Kontakt:
Trica pala u Puli, a jos nije gotovo...
Srebrenko na respiratoru, kako ce mu mama sad objasniti da opet nisu prvaci
Srebrenko na respiratoru, kako ce mu mama sad objasniti da opet nisu prvaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.