Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 19:08Nesto razmisljam, malo upalim rikverc i analizu zadnjih 6 mjeseci, i dosao do sledeceg zakljucka;
Dal Varesanovic izduzio ugovor vjerovatno je cicku obecano nek Dal izduzi ugovor mi cemo ako Dudic podbaci tebe ubacit, u smislu znamo da si nekvalitetan i da si zavrsio sa trenerakim poslom, namaces trebat da isprobamo neke igrace uigramo ih onoliko koliko tvoj kapacitet to moze i kad te istjeramo nakon 15 kola dacemo ti nesto para (mozda cak ima neki dugova iz vremena kad je bio trener direktor itd) a novi trener kad dodje (nebi me zacudilo da je recimo “KODRO”vec pristo al da je trazio (da ovu polusezonu vodi iz shene)tako da so ovi igraci njegove zelje al pod uslovom da mu ovaj koliko toliko uigra ekipu)
Druga varijanta jeste da MIRVIC SMATRA **** trenera to je nebitna stvar daj naj jeftiniju varijantu i za placanje a i najlakse za istjerat, JER IGRACI SU NAJ BITNI
ILI 3 ca varijanta je, da je AYLA uvidila da u Cicku lezi MURINJO I GVARDIOLA, ILI JE mirvic i ayla teski drogerase i stvarno misle da je druga i treca varijanta realna..
Prva varijanta je logicnija
JVVVST je napisao/la: ↑28 jan 2023, 20:10Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 19:08Nesto razmisljam, malo upalim rikverc i analizu zadnjih 6 mjeseci, i dosao do sledeceg zakljucka;
Dal Varesanovic izduzio ugovor vjerovatno je cicku obecano nek Dal izduzi ugovor mi cemo ako Dudic podbaci tebe ubacit, u smislu znamo da si nekvalitetan i da si zavrsio sa trenerakim poslom, namaces trebat da isprobamo neke igrace uigramo ih onoliko koliko tvoj kapacitet to moze i kad te istjeramo nakon 15 kola dacemo ti nesto para (mozda cak ima neki dugova iz vremena kad je bio trener direktor itd) a novi trener kad dodje (nebi me zacudilo da je recimo “KODRO”vec pristo al da je trazio (da ovu polusezonu vodi iz shene)tako da so ovi igraci njegove zelje al pod uslovom da mu ovaj koliko toliko uigra ekipu)
Druga varijanta jeste da MIRVIC SMATRA **** trenera to je nebitna stvar daj naj jeftiniju varijantu i za placanje a i najlakse za istjerat, JER IGRACI SU NAJ BITNI
ILI 3 ca varijanta je, da je AYLA uvidila da u Cicku lezi MURINJO I GVARDIOLA, ILI JE mirvic i ayla teski drogerase i stvarno misle da je druga i treca varijanta realna..
Prva varijanta je logicnijakakve teorije zavjera grob te ****
Zaboravio si da je zemlja ravna, vakcine ubijaju, a poplave su izazvali amerikanci
Jel ovo mogućefks74 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 20:32JVVVST je napisao/la: ↑28 jan 2023, 20:10Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 19:08Nesto razmisljam, malo upalim rikverc i analizu zadnjih 6 mjeseci, i dosao do sledeceg zakljucka;
Zaboravio si da je zemlja ravna, vakcine ubijaju, a poplave su izazvali amerikanci![]()
![]()
![]()
Pusti Hasbullu pravi se mangup, hoces da mu ja naredimH8Z7 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 17:53Niko ti nije ni naredio da gledaš već sam samo obavijestio.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 17:48Vauuuu, da je napadac i nekako. Ovako gledati golmana nigdje veze pa taman mi brat bio.
JVVVST je napisao/la: ↑28 jan 2023, 20:10Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 19:08Nesto razmisljam, malo upalim rikverc i analizu zadnjih 6 mjeseci, i dosao do sledeceg zakljucka;
Zaboravio si da je zemlja ravna, vakcine ubijaju, a poplave su izazvali amerikanci
RM - Dobar igrač - BH pasoš
Momci, vidim da ste se pozeljeli bolnicke hranefera je napisao/la: ↑28 jan 2023, 20:42Pusti Hasbullu pravi se mangup, hoces da mu ja naredimH8Z7 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 17:53Niko ti nije ni naredio da gledaš već sam samo obavijestio.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 17:48Vauuuu, da je napadac i nekako. Ovako gledati golmana nigdje veze pa taman mi brat bio.![]()
Hajmo razmisljati ovako: a sta ako mi njih nakantamo i ugasimo ih? Svinjski seljacka ekipa s mesarom jakovljevicem, seljacinom bilbijom, polovnjacima iz dalmacije... blam je koliko je prvenstava njima ppklonjeno kroz namjestanja, kupovinu i sudijsku naklonjenost - tako su se nametnuli. Kad su u evropi dosli do play offa? Nikad i ono prosle godine je sreca koju nisu iskoristili. Ko ih j...spezial je napisao/la: ↑28 jan 2023, 18:34Ma ja ali ako nas nakantaju ima odmah da nam zvijezde padnu u depresiju nece se dozvat do majaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2023, 16:07Sa Kabirijevim ratnicima![]()
Ma realno i nek je tako, odmah derbi kola pa kud puklo da puklo. Ako ih pobjediš, pokazat ćeš da si ozbiljan protivnik pred ostale jake protivnike.
Ne mislim da su najorganizovaniji klub u sportskom smislu. Vise se tu radi o politickom projektu (pogledaj sastav Uprave njihov ko cini. Notorni hadezeovci, vlasnici firmi naslonjenih na politiku, drzavne sic firme (eronet, elektroprivreda... gazda aluminija, koji kupuje mir javnosti kroz "ulaganje" u njih a ne zbog ljubavi prema njima ili fufbalu, sportu...) i iskusnoj "mafijaskoj" organizovanosti koja ne preza da kupi utakmicu, namjesti utakmicu, kupi sudije...GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jan 2023, 08:13Možeš mrziti nekog koliko hoćeš, ali činjenica je da je Zrinjski malo odmakao od svih naših klubova. Najorganizovaniji kolektiv, sa odličnim "njuhom" za igrače. Pokupe naš škart, ali opet uklope finu ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, johntravolta123, Sinfoc1986, skoJaa i 72 gosta.