AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dns CDK daje dva komada
Tatarusanu; Calabria, Kalulu, Gabbia, Theo Hernandez; Tonali, Krunic; Saelemaekers, De Ketelaere, Rebic; Giroud
Nema ni Rafe, gotovo a nije ni pocelo
Nema ni Rafe, gotovo a nije ni pocelo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa jbg trazili ste promjene evo promjenio je, cdk i decki na IĆ rjesavaju tekmu 
Njemu će izgleda Žiru igrati dok ne kolabira, iako je čovjek istrošen i fizički i psihički. I ne može se više izvlačiti na povrede jer ima i Rebića i Origija zdravog u rosteru.
Ne bih da mračim, ali ova postava miriše na kiks. Nadam se da griješim, treba nam jedna pobjeda i dobar performans da se ekipa vrati u pravi kolosijek, inače nam se ne piše dobro ako se ovaj period nastavi.
Ne bih da mračim, ali ova postava miriše na kiks. Nadam se da griješim, treba nam jedna pobjeda i dobar performans da se ekipa vrati u pravi kolosijek, inače nam se ne piše dobro ako se ovaj period nastavi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gabbia 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Mister je rekao da formacija nije problem i stoji iza toga. Mislim da mu je ovo zadnja utakmica na klupi Milana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opet ovaj levat na golu. Od 3 šuta bit će dva gola.
Krunić nedovoljno spreman, reče Pioli jučer a danas u prvih 11.
Gabbia je tu i ako je poluigrač, ne smije Thiaw početi ni pod koju cijenu.
Ovo će da bude još jedna patnja i vjerovatno poraz.
Krunić nedovoljno spreman, reče Pioli jučer a danas u prvih 11.
Gabbia je tu i ako je poluigrač, ne smije Thiaw početi ni pod koju cijenu.
Ovo će da bude još jedna patnja i vjerovatno poraz.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Krunic, Saelemaekers, De Ketelaere kakav samo trio. Ima da Sassuolo strepi 90 minuta
Mora da se šališFantasista je napisao/la: ↑29 jan 2023, 11:38Mister je rekao da formacija nije problem i stoji iza toga. Mislim da mu je ovo zadnja utakmica na klupi Milana.
Il Club più titolato al mondo!
- Fantasista
- Kontakt:
Samo se nadam. Najlakše je trenera promijeniti.muxa je napisao/la: ↑29 jan 2023, 12:04Mora da se šališFantasista je napisao/la: ↑29 jan 2023, 11:38Mister je rekao da formacija nije problem i stoji iza toga. Mislim da mu je ovo zadnja utakmica na klupi Milana.
Pa i nije problem formacija, u kontekstu Milana je manje-više svejedno igraš li sa tri veznjaka u liniji ili sa terquartistom. Igramo loše i to se teško može promijeniti ako odabereš drugu formaciju.
Mnogo bi mu bolje bilo da mijenja igrače, i neka je malo Rafu ostavio na klupi i neka Tomori ne igra (samo je morao uletiti Thiaw umjesto ovog kloca), isto tako je i Žirokopter trebao ostati na klupi da se malo dozove.
Mnogo bi mu bolje bilo da mijenja igrače, i neka je malo Rafu ostavio na klupi i neka Tomori ne igra (samo je morao uletiti Thiaw umjesto ovog kloca), isto tako je i Žirokopter trebao ostati na klupi da se malo dozove.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
tesko da ce pioli preokrenuti situaciju, ista stvar se je desila kad je vodio lazio, odradio je jednu fantasticnu sezonu i uslijedio je pad, a on je vrlo tvrdoglav i bezobrazan, sto ga je na kraju i dovelo do otkaza, a vjerujem da ga ista sudbina ceka i u milanu
no, okej, donio je scudetto milanu poslije 10 godina, to mu niko ne moze oduzeti
no, okej, donio je scudetto milanu poslije 10 godina, to mu niko ne moze oduzeti
To rope trazi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
Nije problem ostaviti Leao-a na klupi, problem je taj sto Giroud igra svaku utakmicu pola godine, u 37. godini. A kaže Leao umoran i njega odmara.
Jako je tvrdoglav s izborima igraca i to ce ga kostati.
Za nadati se da ce CDK proigrati i dati gol/asistenciju da se ne sramotim vise po forumu
Jako je tvrdoglav s izborima igraca i to ce ga kostati.
Za nadati se da ce CDK proigrati i dati gol/asistenciju da se ne sramotim vise po forumu
-
gambler1899
- Kontakt:
Najveci krivac je uprava koja nije dovela ni jedno kvalitetno pojacanje i usli smo slabiji u sezonu nego prosle sezone, pa tek onda pioli koji ne zna i ne moze dignuti ekipu iz ovog stanja , nit mijenja formaciju nit daje priliku igracima koji su dovedeni, vjerujem nakon par utakmica da bi se neki i nametnuli umjesto statičnih pojedinaca, ali Pioli je sad pod pritiskom i ide samo na sigurno i provjereno nema muda da rizikuje. Sasuolo nam godinama pravi probleme na San Siru i igraju kao Real protiv nas a golmani brane nemoguće, nadam se danas nekom cudu i da dobijemo lakse od ocekivanog
ybo majku pa mi ne znamo sa centra krenuti.....
Ma dzaba se nadaš, Pioli ostaje do kraja sezone kako god igrali u nastavkuFantasista je napisao/la: ↑29 jan 2023, 12:06Samo se nadam. Najlakše je trenera promijeniti.muxa je napisao/la: ↑29 jan 2023, 12:04Mora da se šališFantasista je napisao/la: ↑29 jan 2023, 11:38Mister je rekao da formacija nije problem i stoji iza toga. Mislim da mu je ovo zadnja utakmica na klupi Milana.
Il Club più titolato al mondo!
Girouuuuuuuuuud
yebem ti nafaku 
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 29 jan 2023, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
U ovih 8 minuta pokazali puno više želje nego u zadnje 4 utakmice zajedno.
Ne dade se Žironji ipak.
Ne dade se Žironji ipak.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.