AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gambler1899
- Kontakt:
Re: AC Milan
Joj tamburanja sta je ovo
Tjeraj ublehu. Kakav raspad. Mene bi ko trenera bilo stid ostat još u klubu poslije ovih sramotnih poraza. Vidjet ćemo ima li obraza.
udariti ih sve redom po djepu.. ovakvo blamiranje i nepoštovanje kluba ,ja nikada nisam vidio.
Ako je uopšte do sad bilo dileme Leao nakon ovoga vjerovatno neće produžiti ugovor
Il Club più titolato al mondo!
Znam. Nadam se samo da će se pokupiti i otići. Ali meni se čini da je on ljut na upravu što nije dobio pojačanja adekvatna, pa će tjerat inat. Da ga nogiraju.
ma on se moli svaku noc ovih dana da ostane. ako nista zbog "19" tetovaze na ruci. a nije ni mala
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- nextterrain
- Kontakt:
Ma kakva crna pojacanja, primis u 3 utakmice 12 golova. Kako su bili pet bodova do Napolija prije mjesec dana.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 14:22Znam. Nadam se samo da će se pokupiti i otići. Ali meni se čini da je on ljut na upravu što nije dobio pojačanja adekvatna, pa će tjerat inat. Da ga nogiraju.
Pioli aut, Brocki, Abate ili Bonera in da unesu pozitivan sok ekipi....hahahahhahaha
Ne razumijem vas stvarno, nije sve do Piolia.nextterrain je napisao/la: ↑29 jan 2023, 14:24Ma kakva crna pojacanja, primis u 3 utakmice 12 golova. Kako su bili pet bodova do Napolija prije mjesec dana.
Uprava i menadzment su zakazali. Kad su vidjeli da ljetna pojacanja nisu zadovoljila oni su u ovom prelaznom roku trebali isposlovati 2-3 adekvatna pojacanja.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Idi Leao sine i ne okreci se.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
1000 posto si upravu....
- nextterrain
- Kontakt:
A ma razumijem sve ovo, ali nemoguce je primiti 12 golova u zadnje tri utakmice, a da taktički i u svlacionici ne stima. Nemoguce je da bas su svi van svake forme.
Ne trebaju ti pojacanja da ne primis 5 golova kuci od Sassuola
Pa i treba da ide kad magovi ne mogu produziti ugovor godinu dana, sta imas toliko pregovarat i srat. Ili produzi ili prodaja nema dalje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
To je poenta. Svi smo složni da trebaju pojačanja al ovo sto se nama dešava u zadnjim utakmicama nema veze s tim.nextterrain je napisao/la: ↑29 jan 2023, 14:35A ma razumijem sve ovo, ali nemoguce je primiti 12 golova u zadnje tri utakmice, a da taktički i u svlacionici ne stima. Nemoguce je da bas su svi van svake forme.
Pa desava se to da na golu brani covjek koji ne treba da brani za Milan i prima golove koji poslije imaju uticaj na cijelu ekipu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ko kaze da brani, vidis da ne brani nista
Zamolio bih ko prvi naleti na Maldinijev intervju nakon utakmice da nam okači ovdje, bas me zanima sta ce reči.
A koga su to Lazio, Sassuolo, Inter, Roma itd doveli ? Znaci od prvaka Italije do rasula u nekih 7-8 mjeseci. Ne postoji plan , kamoli igra , nema duplih pasova, igre u prostor, otvaranja, nema dobrog protoka lopte itd. Izvini molim te ali cija je to krivica ? Mirante je bio jedan od boljih Seria A golmana zadnjih 10-15 godina , ali njemu igra ovaj metuzalem.
Krenulo je sa 2 protiv Rome, 3 protiv Intera, 4 protiv Lazia, 5 protiv Sassuola. Iduca je 6 ?