FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mi smo jesenas imali sreće što se tiče povreda, i ako ih je bilo bilo je ih na pozicijama gdje smo imali neku rezervu. Oslanjati se opet na to, ne znam, ogroman je to rizik.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BiHSportman
- Kontakt:
Santos ostaje u Željezničaru! Priče o prelasku u FK Sarajevo su samo klasične špekulacije.
1921!
Ma dzaba nama i sirina kad Edis vazda istih 11 igraca udara. Uzdad se u srecu, karmu, zelju svih igraca i Edisa pa sta bude.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Odma da ti kažem da je to pogresno.Uzdat se u nesto a znas i sam da nije tako je samo odlaganje onog sto vec znas da nije dobro.Zar je nemoguce ovo uradit.Kupi napadaca ponudi mi 100,000 i dogovori se da ako izadjemo u Evropu zahvaljujuci njegovim golovima dobije još recimo 20% bubam tako nesto.I nema sta da se drugi igraci bune jer svi ugovori moraju bit tajni.Niko nema sta da zna kolko koji igrac ima platu ili za kolko je kupljen.To ostaje izmedzu 4 zida.Kakva sreca i ostale karafeke.
-
- Kontakt:
Pa mora koristit iste igrace kad nemas dostojnu zamjenu. Kod nas se izmjena mora raditi jedino kad igrac se ozlijedi ili ne moze vise igrati. Nemamo nijednog jokera na klupi da moze promijeniti tok igre svojim ulaskom na teren. Gasal je bio dobro krenuo, ali nazalost ozlijeda ga sprijecila
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Dobro je druže!BiHSportman je napisao/la: ↑29 jan 2023, 03:04Santos ostaje u Željezničaru! Priče o prelasku u FK Sarajevo su samo klasične špekulacije.
Ja ga već bio halalio.
Ma dobro realno znao je Edis biti uporan sa nekim igračima, sjetite se njegovog prošlog mandata kad smo imali 30 igrača u rosteru, on nije koristio više od 14-15, mislim da smo zbog toga i posrnuli pred kraj te sezone, na stranu što smo igrali loše tada pod Edisom.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 11:54Pa mora koristit iste igrace kad nemas dostojnu zamjenu. Kod nas se izmjena mora raditi jedino kad igrac se ozlijedi ili ne moze vise igrati. Nemamo nijednog jokera na klupi da moze promijeniti tok igre svojim ulaskom na teren. Gasal je bio dobro krenuo, ali nazalost ozlijeda ga sprijecila
Ako poredimo njegov prošli mandat sa ovim sadašnjim, ja nekako mislim da danas igramo bolje sa lošijim igračkim kadrom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ima li gdje prijenos Zelje sa Sutjeskom, hvala
GOOOOOOL. Vodi Željezničar. Križevac pogađa na asistenciju Galića.
Amoahhhhh 2:0 bravo momci
Željezničar nastavlja sa furioznom igrom. Jašarević je odlično asistirao za Drlju, koji iskosa sa lijeve strane sa petnaestak metara savladava golmana gostiju za 3:0.
Nevezano za ovaj gol, ali Križevca treba u rotaciju ubaciti pogotovo treba dečko imati minute ukoliko ne dovedemo nekog (kvalitetnog) napadača. Bolje je i da ovaj momak ima minute nego neki polovnjak.
-
- Kontakt:
Bravo Andrija
GOOOOOL. 4:0. Drljo pogađa drugi put i to nakon što je Križevac pogodio stativu
Hajde Krpa.. 

-
- Kontakt:
GOOOOOL. 5:0. Samo što je ušao u igru, Beganović se najbolje snalazi u gužvi i pogađa.
nece ovaj dan na dobro izaci cim je on dao golJugjesamojedan je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:48GOOOOOL. 5:0. Samo što je ušao u igru, Beganović se najbolje snalazi u gužvi i pogađa.

-
- Kontakt:
Sad Haaland neće moć Beganovića iz prve izbacit..
EUROGOL Beganovića. Mekić mu je odigrao odličnu dubinsku loptu, a on je sjajno primio i sa dvadesetak metara sjajnim udarcem savladao golmana gostiju.