Normalno da je bila dobra atmosfera kad vise odmaraju nego sto treniraju. Ljepota im, svaki drugi dan slobodan. A kad dodju na trening malo u 4K gledaju taktiku Tabletasa na video zidu.Bayo je napisao/la: ↑29 jan 2023, 00:04Možda je atmosfera bila dobra jer su spavali čitavo vrijeme ili trpali kurabe ili jedni druge, ali na terenu izgledaju kao da nisu vidjeli ni lopte a kamoli je osjetili“Staff members who have been to several training camps have said that it was the best training camp that has taken place so far in terms of atmosphere,” said the coach on Thursday shortly before leaving Qatar.![]()
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Samo šteta što ova ubleha ne može dobiti otkaz prije iduće sezone jer bi mu morali isplatiti masnu lovu a znamo da se to neće desiti. Da se podsjetimo koji genijalac mu je dao petogodišnji ugovor uz odštetu od 25 miliona Leipzigu
Opet propuštena prilika sa Tuchelom. Klopp sumnjam da će dobiti otkaz bez obzira na sve.

Opet propuštena prilika sa Tuchelom. Klopp sumnjam da će dobiti otkaz bez obzira na sve.
Ma nema JN autoriteta kod igraca. Budimo realni, lik je trenirao Hoffenheim i Leipzig i sad bi on koji ima 0 titula (kad je dosao) trebao da objasnjava WC igracima sta i kako.
Ima i ona kad mu je Poljak na treningu rekao da je on taj koji je dao 40 golova a ne trener. Kod jednog Juppa ili Tuchela nebi ni pomislio da kaze nesto takvo.
Ima i ona kad mu je Poljak na treningu rekao da je on taj koji je dao 40 golova a ne trener. Kod jednog Juppa ili Tuchela nebi ni pomislio da kaze nesto takvo.
-
- Kontakt:
Ma autoritet je najmanji problem realno. Ne vjeruju igrači u njega, a s razlogom. Druga sezona na izmaku a nikakvog napretka, samo nazadovanje. Jednostavno trener je precijenjen i nema tog znanja koje su mislili da ima. Patnja već drugu sezonu u Bundesligi, a ovo ostalo ne treba ni pominjati. Da igraju sad opet protiv onog Villareala od prošle sezone, opet bi ispali. Eto toliko je Bayo loš. Mučiš se sa konkurencijom zvanom Union, Freiburg, Leipzig itd. Nikakve samokritike nema lik, uvijek mu igrači krivi, gleda samo iz teoretskog ugla na lošu igru. Kao analizirat ćemo, jarane analiziraj ti do Kurban Bajrama kad ti igrači nemaju nikakve volje i samopouzdanja jer ne vjeruju u tebe. I njima je jasno da ih samo sputava i troši svima vrijeme. Probao si, ne ide, rastajte se ko ljudi. Nisi taj nivo i nećeš nikada ni biti. Ubuduće kada se bude uzimao trener nikako davati veći ugovor od 3 godine. Lako je produžit ako ide kako treba, a znamo da se u Bayi rijetko ko zadrži dugo vremena od Ancelottija na ovamo.Balon je napisao/la: ↑29 jan 2023, 11:52Ma nema JN autoriteta kod igraca. Budimo realni, lik je trenirao Hoffenheim i Leipzig i sad bi on koji ima 0 titula (kad je dosao) trebao da objasnjava WC igracima sta i kako.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto bi Matthaus rekao, dobra stvar za ligu ali me brine kako ce se Bayern trgnuti iz ove letargije.
Ranije do sada je liga bila skoro pa rijesena u martu mjesecu, ovaj put to vjerovatno nece biti slucaj te ce svi morati drzati visoku koncentraciju sto moze biti pozitivna stvar kada je u pitanju LP-a, naravno, pod uslovom da se ne dozivi krah protiv Parizana.
U suprotnom ce Nagelsmann vjerovatno dobiti otkaz jer ga niko nece spasiti istog ako ponovo ispadne u ranoj knockuot fazi.
Tokom ove sezone smo imali istu situaciju no medjutim ekipa je uspjela to sve prebroditi pa cemo vidjeti na sta ce ovo sve izaci.
Iako bi svi voljeli da Bayern ponovo osvoji ligu, nismo ni svjesni koliko bi bilo dobro za cijelu situacija oko ekipe da se ne dodje do salatare.
Dominacija mora biti kad tad prekinuta a ova sezona djeluje kao da je predodredjena za to sto mozemo vidjeti i po nekim sudijskim odlukama.
Ranije do sada je liga bila skoro pa rijesena u martu mjesecu, ovaj put to vjerovatno nece biti slucaj te ce svi morati drzati visoku koncentraciju sto moze biti pozitivna stvar kada je u pitanju LP-a, naravno, pod uslovom da se ne dozivi krah protiv Parizana.
U suprotnom ce Nagelsmann vjerovatno dobiti otkaz jer ga niko nece spasiti istog ako ponovo ispadne u ranoj knockuot fazi.
Tokom ove sezone smo imali istu situaciju no medjutim ekipa je uspjela to sve prebroditi pa cemo vidjeti na sta ce ovo sve izaci.
Iako bi svi voljeli da Bayern ponovo osvoji ligu, nismo ni svjesni koliko bi bilo dobro za cijelu situacija oko ekipe da se ne dodje do salatare.
Dominacija mora biti kad tad prekinuta a ova sezona djeluje kao da je predodredjena za to sto mozemo vidjeti i po nekim sudijskim odlukama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nece ga otpustiti i kad ispadne protiv PSG-a.
Doveden je kao takozvani wunderkind, i dali su mu odrijesene ruke, kao i ogromne pare za odstetu i platu.
Koga boli qurac hoce li biti prvak u nikad goroj BL, u kojoj jedan klub dominira 10 godina.
Doveden je kao takozvani wunderkind, i dali su mu odrijesene ruke, kao i ogromne pare za odstetu i platu.
Koga boli qurac hoce li biti prvak u nikad goroj BL, u kojoj jedan klub dominira 10 godina.
-
- Kontakt:
Otpustili bi ga da ima ugovor na 3 godine ali pošto je 5 nema od tog ništa. Iduće sezone, kad bude trebalo isplatiti manje za odštetu dobija nogu. Tabletaš samo još gore radi, misli ako bude trenirao strogoću na pojedinim igračima stavljajući ih na klupu da će biti bolje. A naprotiv, ti moraš zaslužiti da igrač vjeruje u tvoje sposobnosti, pa onda ako ga staviš na klupu on će igrati bolje. Ovako, pošalje Gnabrya na klupu, a ovaj misli, ma nema on pojma ionako.
Nagelsman nije siguran zbog ugovora i para, on je u prvom dijelu ove sezone već bio na rubu otkaza, ali kao Kovač nekad, u zadnji čas je ekipa počela bolje igrati. Sada opet ima čudan niz od 3 utakmice bez pobjede i bez igre, i naravno da se opet alarmi pale.
Ukoliko ekipa nastavi sa promjenjivo lošim igrama on možda i ne dočeka utakmicu sa Parižanima. Za trenera Baye nikad nije bila ocjena samo LP, nego sva takmičenja, a u današnjem vremenu gdje je puno uloženo i nastoji se biti najbolji na svijetu, pritom imati i prepoznatljivo dobru igru sigurno da se treneru neće tolerisati ovakvi padovi ekipe.
A zašto ja mislim da je problem za ovakve igre u treneru. Primjer protiv Kolna sramota je da su pa skoro sve ničije lopte završavale u nogama igrača Kolna, to odavno nisam vidio. Protivnici iz 2-3 pasa dolaze lahko pred naš gol, onakvi sprintevi naših stopera za Kolo Maunijem jučer su produkt amaterski postavljene igre. Sreća pa imamo individualno najbolju odbranu na svijetu, pa dosta toga oni individualno iznesu, da su tu nešto slabiji igrači, ko zna koliko bi problema tek imali.
Musiala je u nastavku sezone skroz van ritma, trener mora to prepoznati i ohladiti ga na vrijeme, Musiali se razumiju ovake oscilacije.
Čupo i dalje u napadu osvaja ničije lopte, nastavlja lik sa izvrsnim igrama, između 2 stopera smiri, skoči, uštopa, vrati, ali ostatak ekipe od sredine do napada kao raštimani orkestar, bekovi i krila zatvoreni, sredina neiskorištena, napadi spori kreću na već postavljeni odbranu, tranzicija ne postoji, protivnici ovo vrlo lahko zatvaraju.
Somer je veliko pojačanje, baš ono dobar i svestran golman, brzo se privikao, iskusan je, nije da je pao pod pritiskom.
Finalna riječ u vezi Nagelsmana, nemam protiv njegovog rada ništa, možda je ovo opet samo trenutna kriza, ali rezultati su ti koji će mu odlučiti. Dovede li Bundesligu u pitanje, ili opet ispadne rano iz LP i pritom ekipa ne pokaže znanje, njemu spasa nema.
Mora se priznati da formacijski ima čudne eksperimente kao jučer sam Kimih na sredini. Ne vjeruje Gravneberhu, ne vjeruje više ni Sabiceru, Pavard je sam od sebe u jarku, pritom još ovih povreda, Blind nije dobio ni minutu još pa se sluti da je on kao Tasci nekad, onaj otišao na modu i stavlja jašmak na glavu, gledam u Augsburgu se onaj naš nekadašnji omladinac Dorsch istetovirao do zuba, šta se to dogaša sa ovim ljudima danas?
A Sane na svaki svoj krivi pas nešto gunđa i maše, kao da su uvijek krivi oni kojima je uputio loptu, njegovo ponašanje je isto onako za nekakvu psihološku analizu, a Kimih sve više podsjeća na Krosa, spor, trom, a on se ponaša kao glavno dijete na igralištu, daj njemu loptu, samo nek je kod njega, njegovi korneri, njegovi slobodnjaci... Gorecka uživa u protestima sudiji, to mu je hobi, zbog ovog svakako primjećena figura na terenu.
Ukoliko ekipa nastavi sa promjenjivo lošim igrama on možda i ne dočeka utakmicu sa Parižanima. Za trenera Baye nikad nije bila ocjena samo LP, nego sva takmičenja, a u današnjem vremenu gdje je puno uloženo i nastoji se biti najbolji na svijetu, pritom imati i prepoznatljivo dobru igru sigurno da se treneru neće tolerisati ovakvi padovi ekipe.
A zašto ja mislim da je problem za ovakve igre u treneru. Primjer protiv Kolna sramota je da su pa skoro sve ničije lopte završavale u nogama igrača Kolna, to odavno nisam vidio. Protivnici iz 2-3 pasa dolaze lahko pred naš gol, onakvi sprintevi naših stopera za Kolo Maunijem jučer su produkt amaterski postavljene igre. Sreća pa imamo individualno najbolju odbranu na svijetu, pa dosta toga oni individualno iznesu, da su tu nešto slabiji igrači, ko zna koliko bi problema tek imali.
Musiala je u nastavku sezone skroz van ritma, trener mora to prepoznati i ohladiti ga na vrijeme, Musiali se razumiju ovake oscilacije.
Čupo i dalje u napadu osvaja ničije lopte, nastavlja lik sa izvrsnim igrama, između 2 stopera smiri, skoči, uštopa, vrati, ali ostatak ekipe od sredine do napada kao raštimani orkestar, bekovi i krila zatvoreni, sredina neiskorištena, napadi spori kreću na već postavljeni odbranu, tranzicija ne postoji, protivnici ovo vrlo lahko zatvaraju.
Somer je veliko pojačanje, baš ono dobar i svestran golman, brzo se privikao, iskusan je, nije da je pao pod pritiskom.
Finalna riječ u vezi Nagelsmana, nemam protiv njegovog rada ništa, možda je ovo opet samo trenutna kriza, ali rezultati su ti koji će mu odlučiti. Dovede li Bundesligu u pitanje, ili opet ispadne rano iz LP i pritom ekipa ne pokaže znanje, njemu spasa nema.
Mora se priznati da formacijski ima čudne eksperimente kao jučer sam Kimih na sredini. Ne vjeruje Gravneberhu, ne vjeruje više ni Sabiceru, Pavard je sam od sebe u jarku, pritom još ovih povreda, Blind nije dobio ni minutu još pa se sluti da je on kao Tasci nekad, onaj otišao na modu i stavlja jašmak na glavu, gledam u Augsburgu se onaj naš nekadašnji omladinac Dorsch istetovirao do zuba, šta se to dogaša sa ovim ljudima danas?
A Sane na svaki svoj krivi pas nešto gunđa i maše, kao da su uvijek krivi oni kojima je uputio loptu, njegovo ponašanje je isto onako za nekakvu psihološku analizu, a Kimih sve više podsjeća na Krosa, spor, trom, a on se ponaša kao glavno dijete na igralištu, daj njemu loptu, samo nek je kod njega, njegovi korneri, njegovi slobodnjaci... Gorecka uživa u protestima sudiji, to mu je hobi, zbog ovog svakako primjećena figura na terenu.
Nema šanse da Juliana preživi ispadanje u kupu i poraz u LP u sljedećih par tjedana.
-
- Kontakt:
To je ta trenerčina3 points from 3 games is Bayern's worst start to a calendar year since 2007 (1 point from 3 games)

Ma on ce dobiti nogu ako ne bude sredio ovo i ako nas Pariz izbaci ode covek bog zna gde , pa Bayern je dao Ancelotiju otkaz - jedan od najveci trenera svih vremena.Ja razumem i postujem to sto on voli Bayern , i zato reko sam do Pariz necu nista da kazem , mozda ovo krene na mnogo bolje , mozda i ne.
Bayern nije bilo ko , imas sansu ako je ne iskoristis - cao.
Bayern nije bilo ko , imas sansu ako je ne iskoristis - cao.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj sad je zakomplikovao da mu je svaka kao finale; krenuvsi od Mainza sad.
Sto se tice LP ona je samo bonus, zna se da je cilj BL i to nije nikakva tajna. A kako je krenuo, lako bi mogao sa 0 trofeja da zavrsi (pupupupu).
Sto se tice LP ona je samo bonus, zna se da je cilj BL i to nije nikakva tajna. A kako je krenuo, lako bi mogao sa 0 trofeja da zavrsi (pupupupu).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odvratniji trener nije bio na klupi otkako pratim ovaj klub
Ryan Gravenberch was disappointed after the game against Frankfurt and told @kicker
he "had expected to start" [@georg_holzner]
Svi smo to očekivali ali..
-
- Kontakt:
Filozof mali. Kako je postao odvratan.
Pariz je nakon WC dva puta izgubio i sad su samo 1:1 odigrali na domacem terenu protiv Reims.
Nisu ni oni nesto posebno.
Mi smo najbolja ekipa prvi deo sezone u svim segmentima , izdominirali "Group of Death" u LS , vratili smo se nakon 3 uzastopnih neresenih u bundes i dobili sve nadalje , Bayern je nakon dugo vremena bio stvarno dobar.Imali smo taj kvalitet i prosle sezone ali sad je to na visem novou.Danas su kao imali neki meeting pa nadamo da ce biti nesto bolje.Ja sve do Pariza necu nista da komentarisem oko Nagelsmann , zato sto nakon toliko godina ja stojim silno iza toga da ovaj Bayern moze uzeti 7 LS..Sve se moze okrenuti , Bayern ima kvalitet za to , ako dobijemo Pariz bice full gas i svi znamo kad je Bayern u full-u da lomi sve.Imam taj feeling kao 2012/2013 , samo da dobijemo Pariz i videcete..
Pitanje je samo koliko se to zeli , kvalitet se video..
Mi smo najbolja ekipa prvi deo sezone u svim segmentima , izdominirali "Group of Death" u LS , vratili smo se nakon 3 uzastopnih neresenih u bundes i dobili sve nadalje , Bayern je nakon dugo vremena bio stvarno dobar.Imali smo taj kvalitet i prosle sezone ali sad je to na visem novou.Danas su kao imali neki meeting pa nadamo da ce biti nesto bolje.Ja sve do Pariza necu nista da komentarisem oko Nagelsmann , zato sto nakon toliko godina ja stojim silno iza toga da ovaj Bayern moze uzeti 7 LS..Sve se moze okrenuti , Bayern ima kvalitet za to , ako dobijemo Pariz bice full gas i svi znamo kad je Bayern u full-u da lomi sve.Imam taj feeling kao 2012/2013 , samo da dobijemo Pariz i videcete..
-
- Kontakt:
Sta citam i ne mogu da vjerujeminSane10 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 00:37Pariz je nakon WC dva puta izgubio i sad su samo 1:1 odigrali na domacem terenu protiv Reims.

Ja mislim da se malo pretjeruje ovdje, kao po običaju. Dokaz da su navijači Bayerna razmaženi je ova panika koja se diže nakon 3 remija.
Mislim da ćete se stabilizirati i bez većih problema osvojit bundes, a za CL je još rano za reći. Koliko god ste u lošoj fazi parižani su u još lošijoj, vi bar ne gubite. Oni su se jako srozali, očito je svjetsko uzelo danak jer je većina igrača tempirala formu za svjetsko i sad su ko ispuhani balon. Vi bi trebali već u prvoj utakmici ostvarit prednost jer bi se ovi do uzvrata mogli oporavit i bit prilično opasni.
Pa jel moguće da nece dovesti bilo kakvog napadača makar radi svježe krvi i atmosfere u ekipi stvarno nevjerovatno, pa mi smo godinama ispadali iz lp sto nismo imali kvalitetnog rezervnog napadača, a sad nemamo ni u prvoj momčadi kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.