Sad kad vam uvale City na EtihaduCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:24Šta su svi ovako rano poispadali...
Je li vrijeme?![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Caicedo ce u Arsenal za 90ak miliona, a Mitoma na ljeto ili za godinu dvije ide za 100+ miliona. Gdje ih sve iskopaju 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije ni odrađena. Ovo Chelseajevo je tranzicija prava. Liverpool je samo napadačku tranziciju odradio, a i to kroz više godina, a i to je besmisleno kad nemaš veznog reda. Bez jakog ljeta i ogromnih promjena, manje-više isto će biti i sljedeće sezone.Brokula je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:24Ma svakako, ali ova tranzicija je strasno lose odradjena
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ma daj šta prije, svakako ih nitko drugi neće izbacit.beka23 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:29Sad kad vam uvale City na EtihaduCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:24Šta su svi ovako rano poispadali...
Je li vrijeme?![]()
![]()
Ako ih ne možeš dobit, jbga, isto bi ti bilo i u polufinalu, a ako prođeš, točno ću pomislit da je vrijeme.
Mada smo za qrac ove sezone protiv ovih najjačih.
Igra vam se Community Shield protiv nas? Malo vam dva poraza?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:24Šta su svi ovako rano poispadali...
Je li vrijeme?![]()
Mitoma... Tačno mi je teško kad pomislim da će ga uzeti neko ko nije Arsenal. Predobar igrač.
Ou Belmine, kako te Brokula dočeka.Brokula je napisao/la: ↑29 jan 2023, 11:35Ne znam da li ima, al znam da je United potrosio 2 milijarde bez da nije imao sportskog direktora recimo. Kao da pare garantuju uspjeh automatski.
Plus ovo sto Celzi radi dosad niko nije praktikovao u fudbalu, tako da su pitanja sasvim legitimna i opravdana
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sramota bi bila, previse jeArtetitis je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:36Igra vam se Community Shield protiv nas? Malo vam dva poraza?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:24Šta su svi ovako rano poispadali...
Je li vrijeme?![]()
![]()
Mitoma... Tačno mi je teško kad pomislim da će ga uzeti neko ko nije Arsenal. Predobar igrač.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ma da bar sljedećih 100 sezona izgubimo Community Shield, ne bih se bunio.Artetitis je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:36Igra vam se Community Shield protiv nas? Malo vam dva poraza?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:24Šta su svi ovako rano poispadali...
Je li vrijeme?![]()
![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Jašta, sad hajp na Mitomu dok neko ne izvali keš za koji će se hvatati glavu nakon pola godine.
Isto ko ovaj Lamptey, hajpali ga jedno vrijeme ko da je Mensur Mujdža.
Isto ko ovaj Lamptey, hajpali ga jedno vrijeme ko da je Mensur Mujdža.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Opra ti nas na ruke ,pazi da se ne pokupimo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ali koliko je sudija yebao Brighton danas I oni opet dobili, ubili ih po nogama.
Ne znam sta mi je gora opcija, da United osvoji FA kup ili Tottenham 
Bolje je zasluzeno ispast od wolvesa koje si zakino, i onda moras ispast jer fakat nije pravedno da se prodje dalje.
Sad jos 3 poraza u ligi, ispadanje od reala i mislim da je Klopp tu gotov. Ako ne bude i ranije.
Sad jos 3 poraza u ligi, ispadanje od reala i mislim da je Klopp tu gotov. Ako ne bude i ranije.
CPOJ
Zeli Chelsea dva fransizna igraca da ima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Brokule da nema ne bi znali nista o mudriku. Prvi pratioc
Eto sad znas da ga ne trebate podrzavat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.