FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa ja, Dženis daje golove koje skoro niko ne vidi, u kupu prvi i sad dva 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kad ne zabije gol ne valja, kad zabije opet cvikerasi kao hoce da su smijesni. Kretenizam.
-
- Kontakt:
Bravo Begane, jos čvršće si zabetonirao mjesto prvog napadaca u ekipi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Taj momak je trebao da bude haman pa prva postava nakon 5 odigranih kola. Tad smo vec znali da nemamo napadaca. Po poluvrijeme barem. O toj sirini ja govorim.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mlatis u prazno jedino to.. a uopće ne znas o čemu se radi..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 29 jan 2023, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sad ce Edis reci ne treba nam napadac imamo Dzenisa ubicu.
Nećemo više Dženise, samo nemoj i ti praviti YT klip kao još jedan što je špica igrao

Trpićemo i botovanje GRAS-ovca s biroa ako treba, samo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bersaga
- Kontakt:
Tanko, tanko. Ne možeš jednoj Sutjesci dati 10 golova.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Ljudi, je li Cocalic jos sa nama?
-
- Kontakt:
Pa, eto, za tvoju informaciju, dečko je bio skoro stalno povrijeđen u zadnje vrijeme, nije mogao uopšte biti u bilo kakvim kombinacijama.
Pretpostavljam da nisi imao priliku gledati treninge u zadnje vrijeme, ja to radim redovno, o tome ti ja pričam.
Sto nam ovo Bece nema
Alihodžić je otkrio da bi Željezničar u narednim danima trebao predstaviti još jedno pojačanje.
"Očekujemo jednog napadača, imamo pregovore i nadam se da će se u ova 3-4 dana donijeti konačna odluka. Sigurno da će taj napadač biti od koristi jer svi znamo da imamo malo problema u samoj završnici i tako da očekujemo jednog kvalitetnog napadača", zaključio je Alihodžić.
"Očekujemo jednog napadača, imamo pregovore i nadam se da će se u ova 3-4 dana donijeti konačna odluka. Sigurno da će taj napadač biti od koristi jer svi znamo da imamo malo problema u samoj završnici i tako da očekujemo jednog kvalitetnog napadača", zaključio je Alihodžić.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
viđenje danasnje utakmice i kompletnih priprema kod nas..
ako vam kazem da ne znam sta se desava onda sam dobro dobro pozitivno sokiran braćo..
ekipa koja igra napadacki fudbal.. ekipa koja ima mnogo vise smislenih akcija i ni jedno nije bilo taktike "izbij nabij".. ekipa koja dise kao jedan..
dzenis iza napadaca i dzenis napadac 2 razlicita insana..
kao da smo i trenera promijenili..
dijagonale na krila u prostor, igra od noge do noge, zavrsavanje akcije sutem u okvir gola..
sve me to tjera da se zapitam koga sam gledo danas haha
drljo mali ekstra odigrao
jašar opet pojeo svaku loptu.. nevjerovatno koliko je momak snazan i spreman..
beganovic na 20 30m od gola pun pogodak (drugi gol majstorija)..
santos poluvrijeme odigrao na desnom krilu i zabio sa desnog krila pa mozda se i ta rotacija moze probati..
juniori svi korektno odigrali..
o gospodinu Semiru Štiliću ne treba trositi rijeci.. koja elegancija i majstorstvo svaki put me iznova bez teksta ostavi.. uzivanje je gledati ga i Bože cuvaj ga od povreda..
jos jednom da ponovim.. pozitivno šokiran danasnjom utakmicom.. Željo nije licio na Želju kunem vam se.. daj Bože da sto duze potraje..
ako vam kazem da ne znam sta se desava onda sam dobro dobro pozitivno sokiran braćo..
ekipa koja igra napadacki fudbal.. ekipa koja ima mnogo vise smislenih akcija i ni jedno nije bilo taktike "izbij nabij".. ekipa koja dise kao jedan..
dijagonale na krila u prostor, igra od noge do noge, zavrsavanje akcije sutem u okvir gola..
santos poluvrijeme odigrao na desnom krilu i zabio sa desnog krila pa mozda se i ta rotacija moze probati..
o gospodinu Semiru Štiliću ne treba trositi rijeci.. koja elegancija i majstorstvo svaki put me iznova bez teksta ostavi.. uzivanje je gledati ga i Bože cuvaj ga od povreda..
jos jednom da ponovim.. pozitivno šokiran danasnjom utakmicom.. Željo nije licio na Želju kunem vam se.. daj Bože da sto duze potraje..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Povrijedjen
-
- Kontakt:
A treba sacekat ozbiljnog protivnika, naravno da mi je drago zbog visoke pobjede ali treba ostat pri zemljimanijacikonjic87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 17:26viđenje danasnje utakmice i kompletnih priprema kod nas..
-
- Kontakt:
Fino je da neko podijeli utiske iz prve ruke, kad nismo u prilici da gledamo. Hvala momku iz Konjica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.