Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Kakve veze ima odakle je ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa obično ljudi iz mjesta iz kojeg on dolazi i sličnih, pričaju jako seljački.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Jeste ako su sandžaklije zadrte i slično , Juka se emancipovao

Ništa mi gore kada čujem sandžaklije koji žive u Sarajevu 30+ godina , kako pričaju kao da su u sred Rožaja ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ako ću biti iskren, očekivao sam da Jusuf "zavija", obzirom da mjesto odakle dolazi ne znam ni na karti naći. Predrasude.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:14Jeste ako su sandžaklije zadrte i slično , Juka se emancipovao![]()
Ništa mi gore kada čujem sandžaklije koji žive u Sarajevu 30+ godina , kako pričaju kao da su u sred Rožaja ...

*s obzirom (na to)MoodyHank je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:16Ako ću biti iskren, očekivao sam da Jusuf "zavija", obzirom da mjesto odakle dolazi ne znam ni na karti naći. Predrasude.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:14Jeste ako su sandžaklije zadrte i slično , Juka se emancipovao![]()
Ništa mi gore kada čujem sandžaklije koji žive u Sarajevu 30+ godina , kako pričaju kao da su u sred Rožaja ...![]()
Ne znas naci na karti, ali zato znas da ljudi iz tog mjesta seljacki pricaju.

Evo, ja cu ti reci da opasno grijesis i da (mozda na osnovu 2-3 primjera, ili manje) ne donosis nikakve zakljucke jer time uglavnom pokazujes svoj primitivizam i zaostalost u nekom kamenom dobu.
I da, nemam nikakve veze s pomenutim mjestom/selom - da ne bude zabune.

Eh, baš si mi spustio, naročito tim namigivačem na kraju, svaka čast.Federer17 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 18:33*s obzirom (na to)MoodyHank je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:16Ako ću biti iskren, očekivao sam da Jusuf "zavija", obzirom da mjesto odakle dolazi ne znam ni na karti naći. Predrasude.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:14
Jeste ako su sandžaklije zadrte i slično , Juka se emancipovao![]()
Ništa mi gore kada čujem sandžaklije koji žive u Sarajevu 30+ godina , kako pričaju kao da su u sred Rožaja ...![]()
Ne znas naci na karti, ali zato znas da ljudi iz tog mjesta seljacki pricaju.![]()
Evo, ja cu ti reci da opasno grijesis i da (mozda na osnovu 2-3 primjera, ili manje) ne donosis nikakve zakljucke jer time uglavnom pokazujes svoj primitivizam i zaostalost u nekom kamenom dobu.
I da, nemam nikakve veze s pomenutim mjestom/selom - da ne bude zabune.
Profesor ciji link sam zalijepio potice iz istog mjesta i vec godinama (iako relativno mlad) nosi titulu doktora nauka (proguglaj o kome se radi). Vjerovatno i on JAKO seljacki prica.![]()

Ako si ovo skontao kao pokusaj spustanja, nije onda ni cudo kako se jeftinim 'kriterijima' koristis pri odredjivanju (ne)seljackog govora stanovnika nekog mjesta.

Namigivac je tu vise kao indikator sarkazma, inace ga (gotovo) nikad ne koristim.
-
- Kontakt:
Ma ako ćemo realno i previše se Juka emancipovao , uhvatio se crnačkog slenga kao da je odrastao tamoMoodyHank je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:16Ako ću biti iskren, očekivao sam da Jusuf "zavija", obzirom da mjesto odakle dolazi ne znam ni na karti naći. Predrasude.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 avg 2022, 17:14Jeste ako su sandžaklije zadrte i slično , Juka se emancipovao![]()

Pričaš gluposti druže, čuj pričaju seljački. Evo ja sam sa te opštine, poznajem masu osoba sa tog kraja, tačnije Svojata, niko ne priča kako si ti rekao seljački. Drugi par cipela je ako aludiraš na starije osobe, takve pričaju 'seljački' u 90 % mjesta u cijeloj državi.
Kakav gospodin, lagano rola auto sa Oregon tablicama po Sarajevu 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pa isplativije mu
Pustite čovjeka na miru. Čovjek je iz jedne ruralne sredine dospio u svom mladalačkom životu do NBA, slave, novca. Ne svišaju mi se mnoge njegove reakcije, potezi i slično, ali momak je iz jedne krajnosti prešao u drugu i to su velike turbulencije, posebice kada se sve to dešavalo i dešava kada si jako mlad. Ali je zaista nisko ta neka priča o porijeklu, selu itd. Mnogi ljudi su veći primitivci iako su iz srca 'čaršije', nego neki drugi. Neka čovjeka.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma realno je dobio džekpotSarmica je napisao/la: ↑12 avg 2022, 08:01Pustite čovjeka na miru. Čovjek je iz jedne ruralne sredine dospio u svom mladalačkom životu do NBA, slave, novca. Ne svišaju mi se mnoge njegove reakcije, potezi i slično, ali momak je iz jedne krajnosti prešao u drugu i to su velike turbulencije, posebice kada se sve to dešavalo i dešava kada si jako mlad. Ali je zaista nisko ta neka priča o porijeklu, selu itd. Mnogi ljudi su veći primitivci iako su iz srca 'čaršije', nego neki drugi. Neka čovjeka.

Mislim svakako to ne bi bilo ništa da on nije radio, trudio se, al ne bi ni došlo do toga da Trnovčević nije došao i pokupio ga.
A ta priča selo/grad, to pričaju djeca i kompleksaši.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Potpisujem. I jedna bitna stvar, trebalo je odvojit "od usta" njegovoj porodici u to vrijeme da ode u Hrvatsku, pa da se izbori za ovo sto je danas. U pocetku su mi njegovi komentari na fb, i statusi smetali, medjutim, kasnije shvatis da sve okreće na šalu i zezanciju, kako bi se narod ložio jos vise. Ali ljudima ne treba suditi prema objavama po drustvenim mrezama, vec prema djelima. Svako od nas, da je imao sansu kao on, da dodje u NBA, i da ti postave pravila, na stolu ugovor od par miliona, ili igranje u reprezentaciji, sta bi izabrali? Koliko god bilo patriotizma u nama, izabrali bi prvo novac, pa sve drugo. I svi su tako uradili...Sarmica je napisao/la: ↑12 avg 2022, 08:01Pustite čovjeka na miru. Čovjek je iz jedne ruralne sredine dospio u svom mladalačkom životu do NBA, slave, novca. Ne svišaju mi se mnoge njegove reakcije, potezi i slično, ali momak je iz jedne krajnosti prešao u drugu i to su velike turbulencije, posebice kada se sve to dešavalo i dešava kada si jako mlad. Ali je zaista nisko ta neka priča o porijeklu, selu itd. Mnogi ljudi su veći primitivci iako su iz srca 'čaršije', nego neki drugi. Neka čovjeka.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma Balkan standardno drama, pa i za Jokića u Srbiji pišu da je izdajnik, da ga se treba odreći, a sad će ga kovati u zvijezde na EP.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑12 avg 2022, 08:55Potpisujem. I jedna bitna stvar, trebalo je odvojit "od usta" njegovoj porodici u to vrijeme da ode u Hrvatsku, pa da se izbori za ovo sto je danas. U pocetku su mi njegovi komentari na fb, i statusi smetali, medjutim, kasnije shvatis da sve okreće na šalu i zezanciju, kako bi se narod ložio jos vise. Ali ljudima ne treba suditi prema objavama po drustvenim mrezama, vec prema djelima. Svako od nas, da je imao sansu kao on, da dodje u NBA, i da ti postave pravila, na stolu ugovor od par miliona, ili igranje u reprezentaciji, sta bi izabrali? Koliko god bilo patriotizma u nama, izabrali bi prvo novac, pa sve drugo. I svi su tako uradili...Sarmica je napisao/la: ↑12 avg 2022, 08:01Pustite čovjeka na miru. Čovjek je iz jedne ruralne sredine dospio u svom mladalačkom životu do NBA, slave, novca. Ne svišaju mi se mnoge njegove reakcije, potezi i slično, ali momak je iz jedne krajnosti prešao u drugu i to su velike turbulencije, posebice kada se sve to dešavalo i dešava kada si jako mlad. Ali je zaista nisko ta neka priča o porijeklu, selu itd. Mnogi ljudi su veći primitivci iako su iz srca 'čaršije', nego neki drugi. Neka čovjeka.
Nurkić je dobio priliku koju mnogi nisu i što je najbitnije, iskoristio je.
Ima dosta talenata koji su također dobili priliku, al su negdje usput zapeli.
Većina onih koji su igrali u juniorskoj reprezentaciji sa Nurkićem, gdje su sad?
Koševo Zapad
3/3 trica danas 

mislim da je pitanje vremena kad ce poceti pisati stihove na fb i tw, decko ne podnosi kritiku
vjerovatno ce poceti prijetiti odlaskom iz repke itd
vjerovatno ce poceti prijetiti odlaskom iz repke itd
Treba jos jednom.Justin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:22BosniaBoston je napisao/la: ↑08 jul 2022, 14:21Čudi me da se nakucalo ovoliko postova, no za očekivati je da je najbolji bh. sportista polarizirajuća ličnost![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.