Ja sam imao osjećaj da mali bas ima problem s glavom i da ga muči kurcoboljastiledivita je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:43Ne trenira mu se, ne trudi se na treninzima, Feja se navodno naljutio na njega
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- stiledivita
- Kontakt:
Umislio mali da je igračina, ali zamijenit ce ga Lejs u to sam siguran.Zalik je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:44Ja sam imao osjećaj da mali bas ima problem s glavom i da ga muči kurcoboljastiledivita je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:43Ne trenira mu se, ne trudi se na treninzima, Feja se navodno naljutio na njega
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
-
- Kontakt:
Kroz glavu mi prolazi promasaj protiv komsinica prosle godine, 1 na 1 izadje moze pitat golmana gdje ces da ti pucam, jos mu oslobodio desnu stranu.. lik je kraj gola zapuca
Jos jedan manekencic u nizu, nikakva steta za nas
Jos jedan manekencic u nizu, nikakva steta za nas
-
- Kontakt:
Lejs Plićanić novi je napadač FK Velež Mostar
Plićanić je bivši U19 reprezentativac BiH, s Rođenim je otputovao u Antaliju, a u narednim.danima će potpisati ugovor.
Plićanić spada pod zaštićeno godište (U21).
Plićanić je bivši U19 reprezentativac BiH, s Rođenim je otputovao u Antaliju, a u narednim.danima će potpisati ugovor.
Fino je odigrao protiv Blagaja,jak,visok,fino se kreće.Sad otac mu je pisao da je zadovoljio Feju ali nije potpisao zbog administrativnih prepreka.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:54Lejs Plićanić novi je napadač FK Velež Mostar
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Visok 192, cvrst u skoku u duelu, uvijek smo imali dobra iskustva sa visokim napadacimaemil02in je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:59Fino je odigrao protiv Blagaja,jak,visok,fino se kreće.Sad otac mu je pisao da je zadovoljio Feju ali nije potpisao zbog administrativnih prepreka.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:54Lejs Plićanić novi je napadač FK Velež Mostar

Hadzic Plicanic
Wallace Kadric Mucaj Lea'i
Cukovic Domic Hrkac Karamarko
Hadzikic

Hadzikic

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Brate sta ti rade ovi iz uprave, svako dva dana moras novu postavu pravitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:13Hadzic Plicanic
Hadzikic
![]()

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:15Brate sta ti rade ovi iz uprave, svako dva dana moras novu postavu pravitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:13Hadzic Plicanic
Hadzikic
![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bise napisao za Nedima Hadžića da je prefinjeni špic koji Veležu fali godinama. Bise ja znam da ti ovo čitaš ali moj način gledanja fudbala i tvoj nisu isti.
Imali smo mi odlične špiceve u posljednje vrijeme - Nusmir Fajić prije svega kojem treba kapu skinuti kako je rešetao mreže u federalnoj, a kasnije bio u Premijer ligi glavni adut za onu Brandaovu seriju.
Imali smo još i Mulića (odličan udarac, kvalitetan izvođač prekida, veoma visok i korektno je odradio svoj posao), imali smo i Georgijevića kojem raja zamjera neke stvari ali je bio lavčina u presingu, skroz drugu dimenziju je donosio u našoj igri.. Imali smo.. i polako sa najavama, Haskić je još tu.
Za mene doktor fudbala sa kojom lakoćom on igra i koristi prostor, ja sam ubjeđen da je ovo njegova sezona. Nermine povedi nas
Usput:
Nedimu dobrodošlica i nadam se što brže adaptiranje ali Boga mi, ima kraj sebe vrhunskog napadača, neka uči kako i on tako i Lejs mali. Lejs u Blagaju bio manje više korektan, jer vidi se da je silom prilika igrao na krilu, pokazao je više od Pehilja na špicu.
Imali smo mi odlične špiceve u posljednje vrijeme - Nusmir Fajić prije svega kojem treba kapu skinuti kako je rešetao mreže u federalnoj, a kasnije bio u Premijer ligi glavni adut za onu Brandaovu seriju.
Imali smo još i Mulića (odličan udarac, kvalitetan izvođač prekida, veoma visok i korektno je odradio svoj posao), imali smo i Georgijevića kojem raja zamjera neke stvari ali je bio lavčina u presingu, skroz drugu dimenziju je donosio u našoj igri.. Imali smo.. i polako sa najavama, Haskić je još tu.
Za mene doktor fudbala sa kojom lakoćom on igra i koristi prostor, ja sam ubjeđen da je ovo njegova sezona. Nermine povedi nas

Usput:
Nedimu dobrodošlica i nadam se što brže adaptiranje ali Boga mi, ima kraj sebe vrhunskog napadača, neka uči kako i on tako i Lejs mali. Lejs u Blagaju bio manje više korektan, jer vidi se da je silom prilika igrao na krilu, pokazao je više od Pehilja na špicu.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Zna li iko je li istina da se Rafa vraca u Mostar zbog problema sa vizom?
- stiledivita
- Kontakt:
Nažalost, da.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑30 jan 2023, 09:20Zna li iko je li istina da se Rafa vraca u Mostar zbog problema sa vizom?
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
-
- Kontakt:
Koje sranje...to je samo za Tursku problem, ovdje ce moci? Mislim cim je potpisao ugovor trebalo bi biti ok ali od kad je dosao spominju se problemi sa tom vizomstiledivita je napisao/la: ↑30 jan 2023, 09:34Nažalost, da.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑30 jan 2023, 09:20Zna li iko je li istina da se Rafa vraca u Mostar zbog problema sa vizom?
Drag mi je Bise ali desi mu se da je tendenciozan i nekada pretjera. Valjda profesionalna deformacija, k'o novinar.fudbalfudbal je napisao/la: ↑30 jan 2023, 01:48Bise napisao za Nedima Hadžića da je prefinjeni špic koji Veležu fali godinama. Bise ja znam da ti ovo čitaš ali moj način gledanja fudbala i tvoj nisu isti.
Za mene doktor fudbala sa kojom lakoćom on igra i koristi prostor, ja sam ubjeđen da je ovo njegova sezona. Nermine povedi nas![]()
Usput:
Kad je Osim dolazio imao je sličan tekst, aman zaman Velež šampion.
Kakva je procedura sad za Rafela?Hoće li propustiti pripreme ili postoji mogućnost da dobije vizu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Koliko god da smo se pojačali, mislim da smo sa u21 lošiji nego u prvom dijelu i da će nam to biti ozbiljan problem.
Pa nismo nista pretjerano izgubili kad uzmes u obzir da imas sad Šikala u rosteru, plus Bajric svakako. Njih dvojica su mi nekako najozbilniji kandidati za prvih 11 od zasticenih godista. Mada i ostali momci Kadric, Lejs i Mucaj imaju sad sansu da se nametnu Feji na pripremama. Nanic ce vjerovatno najmanje prostora dobiti do kraja sezone.
19V22
-
- Kontakt:
Ne daju nasoj djeci da igraju
Ispadamo u federalnu
Losi ljudi nas opet vode
Otjerase sve sto valja

Ispadamo u federalnu

Losi ljudi nas opet vode

Otjerase sve sto valja

Ne znam kolika je primanja imao Džanković i jel to razlog rastanka ali dečko je potencijal.
Ne kažem da je briljirao al pravio je razliku u igri 1 na 1
Ne kažem da je briljirao al pravio je razliku u igri 1 na 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.