U Koperu su vazda kapitalci igraliado-hz je napisao/la: ↑29 jan 2023, 17:02Francis potpisuje ovih dana.
Ikic ide vjerovatno naposudbu, nije dobar u glavi i ne trudi se na treningu.
Gruzijac se svidio Mirzi i nece na posudbu.
STOPER dolazi za koji dan mozda vec sutra igrao za Koper ljevak prvo slovo B.![]()
Mozda uz ovog stopera sto je igrao za Koper dodje jos jedan.
Sa Vukoticem pricaju vec 2mjeseca al izgleda nista od njega, mada nikad se ne zna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jel naš ili čekamo registraciju do majaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:23Mirno spavaj, skoro svi detalji su dogovoreni i sa novim stoperom![]()
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Respect brate, ja čekam maj da ako Bog da In Shaa Allah da završim srednju i paljba, ako će me neko handrit daj da makar budem plaćen za to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:29Ja evo 20 godina u turnusu. Svaku četvrtu noć na poslu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Treba na cmf dovesti Cavara. Dobro igra, nasi papiri i ugovor mu istice za 6 mjeseci.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
turnus na državnoj sisi milina soli mi i hljebaMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:29Ja evo 20 godina u turnusu. Svaku četvrtu noć na poslu.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
Pitaristok
- Kontakt:
Evo i sport.1 objavio
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
FK Sarajevo je na pragu dovođenja još jednog kvalitetnog pojačanja, a riječ je o Francisu Kyeremehu koji se nalazi pred potpisom za Bordo klub.
Kako saznaje ****, Kyeremeh je danas došao u glavni grad Bosne i Hercegovine, a sutra će biti podvrgnut ljekarskim pregledima te ako sve bude u redu potpisat će ugovor i otputovati sa ekipom u Antaliju.
Kyeremeh je fudbaler rođen u Gani, ima 25 godina, a igra na poziciji veznjaka.
U karijeri je nosio dresove BA Uniteda, Jagodine, Radnika iz Surdulice, Hapoel Tel Aviva te Žalgirisa iz kojeg i stiže u Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nego jeko stoper taj sto je blizu?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:36FK Sarajevo je na pragu dovođenja još jednog kvalitetnog pojačanja, a riječ je o Francisu Kyeremehu koji se nalazi pred potpisom za Bordo klub.
Kako saznaje ****, Kyeremeh je danas došao u glavni grad Bosne i Hercegovine, a sutra će biti podvrgnut ljekarskim pregledima te ako sve bude u redu potpisat će ugovor i otputovati sa ekipom u Antaliju.
Kyeremeh je fudbaler rođen u Gani, ima 25 godina, a igra na poziciji veznjaka.
U karijeri je nosio dresove BA Uniteda, Jagodine, Radnika iz Surdulice, Hapoel Tel Aviva te Žalgirisa iz kojeg i stiže u Sarajevo
- Objektivac1946
- Kontakt:
Legija stranaca za sirotinju 
Da bude dobro pojačanje aBd
Da bude dobro pojačanje aBd
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mogao bi Musa izvisiti kao stranac da tu stranu pokriju Mulalic i Vrsajevic
Aa inicijala kod aBd novog stopera 
Da mogu školarci sa mirom na časove, evo jedna mahalska/insajderska. Pojačavamo jednog turskog premjerligaša, očekujte objavu u narednim danima.
Dal Varešanović
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
100% bratefera je napisao/la: ↑29 jan 2023, 11:06Jos Arsenal bas dobar, umjesto da uziva on nas sirotinju uhvatio peglati.Lecler je napisao/la: ↑29 jan 2023, 10:57Drži se ti arsenala nije ovo za tebeArnelv52 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 10:42Pa vrtimo se oko iste teme. Jajalo, Benko, Delač koštaju. Da dodju i odigraju kod nas jednu sezonu i produže koštaju manje nego ako bi da ih dovedemo u 26. godini i vežemo na tri godine ugovora. Izvadimo pare pa će se i igrači nositi sa pritiskom. Nije do igrača, do kokuzluka je.
Isto one zene sto imaju sve pa uzmu gledati Ispuni mi zelju da se dobro isplacu![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Dali ima ko iz zelje zrinjskog borca sb tc ovde da postvrdi ili demantuje (napisu imena igraca) DAJE OVO NAJ SKUPLJI PRELAZNI ROK JEDNOG TIMA U ZIMSKOM PERIJODU..
U zadnjih 24 godine..
Nemoj te zaboravit da uracunate i ovog u hotelu crnca..
Ja mislim da imamo naj jacu ekipu po imenima u bh,, sa normalnim trenerom i normalnim uslovima (bez bojkota) da bi ova ekipa mogla bez problema igrat grupi OVOG INTERTOTOK (konfederacije) a da sa nekom srednjom srecom (da dobijemo normalan tim) mogli bi u grupu KUP UEFA (liga evrope))
Nazalost HZ CICAK CE NAM SJEBAT OVU SEZONU
U zadnjih 24 godine..
Nemoj te zaboravit da uracunate i ovog u hotelu crnca..
Ja mislim da imamo naj jacu ekipu po imenima u bh,, sa normalnim trenerom i normalnim uslovima (bez bojkota) da bi ova ekipa mogla bez problema igrat grupi OVOG INTERTOTOK (konfederacije) a da sa nekom srednjom srecom (da dobijemo normalan tim) mogli bi u grupu KUP UEFA (liga evrope))
Nazalost HZ CICAK CE NAM SJEBAT OVU SEZONU
Dakle za dva mjesta zadnjih veznih imat cemo dva igraca, a za jedno mjesto desnog krila imat cemo Ikica, Avramovskog, Kyeremeha, a tu poziciju po potrebi mogu odigrati Vršajević i ovaj iz Gruzije.
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš, dva imena i dva prezimena.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, Burberry46, deda, OzmoodPinglewood, Posejdon, UltraSa46, zagorski i 173 gosta.