hahahahahahaahahahahahaha a kako ti ne dosadi vise je*em i tebe i tvog nalogodavca da ovdje ljudima zivce cupas.. SARAJVO HORDE ZLA TASTATURA HOOLIGANS !Hulahopka je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:20Sorry. Imaš veliko dugogodišnje iskustvu u fudbalu. Igrao u osnovnoj na.fizickom odgoju. Bolan ne ofiraj kad uopće nisi gledao utakmicu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:16pregledaj storije zvanicne vidjet ces plavi šal na ogradi okačen.. ove ruke sto ti tipkaju ga vezale.. nako cisto informativno.. vec odavno te ne shvatam za ozbiljno pi*ko pitarska !
a sto se gola tice sacekat cemo izvjestaj pa prodiskutovat..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš !
De nam reći gdje si ti gledao golmana Karica i da znas da je potencijal?manijacikonjic87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:23hahahahahahaahahahahahaha a kako ti ne dosadi vise je*em i tebe i tvog nalogodavca da ovdje ljudima zivce cupas.. SARAJVO HORDE ZLA TASTATURA HOOLIGANS !Hulahopka je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:20Sorry. Imaš veliko dugogodišnje iskustvu u fudbalu. Igrao u osnovnoj na.fizickom odgoju. Bolan ne ofiraj kad uopće nisi gledao utakmicu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:16
pregledaj storije zvanicne vidjet ces plavi šal na ogradi okačen.. ove ruke sto ti tipkaju ga vezale.. nako cisto informativno.. vec odavno te ne shvatam za ozbiljno pi*ko pitarska !
a sto se gola tice sacekat cemo izvjestaj pa prodiskutovat..
-
- Kontakt:
E cuj dva miliona eura haha, pa u nasoj divnoj PL da neko postigne 50 golova za sezonu nece otic za vise od 500 hiljada eura...Austinpowers je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:23Nadam se da ce Santos drasticno popravit zavrsnicu kroz ove pripreme jer ako on zabije min 10 golova u proljetnom dijelu + dobro odigra evropu aBd mislim da cemo uzeti 2 miliona € za njega na ljeto jer se brzinom i driblingom istice u odnosu na sve, a i mlad je.
Bajic zabio 30 golova pa da nije bilo Zubana i Hrape nikad ih ne bi prodali. Zna se u kojem smo periodu najbolje transfere pravili za klub. Koga će ovi ublehasi u klubu prodati. Oni ne znaju dva čovjeka. Jedino da Zuban proda nekoga Al i to je teško jer samo Hajdara zastupaju. To je to.demirza1921 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:28E cuj dva miliona eura haha, pa u nasoj divnoj PL da neko postigne 50 golova za sezonu nece otic za vise od 500 hiljada eura...Austinpowers je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:23Nadam se da ce Santos drasticno popravit zavrsnicu kroz ove pripreme jer ako on zabije min 10 golova u proljetnom dijelu + dobro odigra evropu aBd mislim da cemo uzeti 2 miliona € za njega na ljeto jer se brzinom i driblingom istice u odnosu na sve, a i mlad je.
Sama činjenica da neko napiše 2 miliona u našoj ligi vidis da je osnovna škola još.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
santos nije bošnjo nego brazilac.. ne vidim razlog zasto ne bi otisao za 2 miliona kad je mlad i strasan igracdemirza1921 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:28E cuj dva miliona eura haha, pa u nasoj divnoj PL da neko postigne 50 golova za sezonu nece otic za vise od 500 hiljada eura...Austinpowers je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:23Nadam se da ce Santos drasticno popravit zavrsnicu kroz ove pripreme jer ako on zabije min 10 golova u proljetnom dijelu + dobro odigra evropu aBd mislim da cemo uzeti 2 miliona € za njega na ljeto jer se brzinom i driblingom istice u odnosu na sve, a i mlad je.
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Znaci Zubanovic i Hrapovic sutali loptu umjesto Bajica protiv Ferencvaros i Standard Liege i da njih nije bilo ne bi bilo transfera. Valjda su klubovi prvi ti koji kucaju na vrata. Nemam nista protiv njih uopste, samo logika jednostavno nije na mjestu.
pitaru, mozes li nam reci za aru hoce li proci ljekarski?Hulahopka je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:27De nam reći gdje si ti gledao golmana Karica i da znas da je potencijal?manijacikonjic87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:23hahahahahahaahahahahahaha a kako ti ne dosadi vise je*em i tebe i tvog nalogodavca da ovdje ljudima zivce cupas.. SARAJVO HORDE ZLA TASTATURA HOOLIGANS !
-
- Kontakt:
Samo se javlja da zavadi raju izmedju sebe. I to konstantno.Tempero je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:47pitaru, mozes li nam reci za aru hoce li proci ljekarski?Hulahopka je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:27De nam reći gdje si ti gledao golmana Karica i da znas da je potencijal?manijacikonjic87 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:23
hahahahahahaahahahahahaha a kako ti ne dosadi vise je*em i tebe i tvog nalogodavca da ovdje ljudima zivce cupas.. SARAJVO HORDE ZLA TASTATURA HOOLIGANS !
- NerminFatic
- Kontakt:
Fina igra i pobjeda, ali da nam je neko iz PL da vidimo gdje smo.
Kako tebi sad nešto objasniti nakon ovog posta? Nikako nažalost.Hansestadt je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:42Znaci Zubanovic i Hrapovic sutali loptu umjesto Bajica protiv Ferencvaros i Standard Liege i da njih nije bilo ne bi bilo transfera. Valjda su klubovi prvi ti koji kucaju na vrata. Nemam nista protiv njih uopste, samo logika jednostavno nije na mjestu.
- Austinpowers
- Kontakt:
Pa mislim da 2 miliona € za Santosa uopce nisu puno u danasnje vrijeme, sto zbog inflacije sto zbog divljanja cijena igraca. Jedno dobro ljeto u evropi i ode on ko halva. A sto se tice ovog pitarskog smrada otkud mu volja vise da baca kontru na svaki post i laje ovoliko, te kako admini ne reaguju. Uhljup bez zivota koji je poslan s razlogom na ovu temu
Gure Juvo
VTZ
VTZ
Admine, kako ovaj može na temi pisati s 3 acc to mi nije nikako jasno fakat?Austinpowers je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:12Pa mislim da 2 miliona € za Santosa uopce nisu puno u danasnje vrijeme, sto zbog inflacije sto zbog divljanja cijena igraca. Jedno dobro ljeto u evropi i ode on ko halva. A sto se tice ovog pitarskog smrada otkud mu volja vise da baca kontru na svaki post i laje ovoliko, te kako admini ne reaguju. Uhljup bez zivota koji je poslan s razlogom na ovu temu
Glupko qitooo… jos uvijek nisi naso nekog posla? Prijavi se jadan na Tinder trazi Zenu kakvu, pusti forum i fudbal…Hulahopka je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:16Admine, kako ovaj može na temi pisati s 3 acc to mi nije nikako jasno fakat?Austinpowers je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:12Pa mislim da 2 miliona € za Santosa uopce nisu puno u danasnje vrijeme, sto zbog inflacije sto zbog divljanja cijena igraca. Jedno dobro ljeto u evropi i ode on ko halva. A sto se tice ovog pitarskog smrada otkud mu volja vise da baca kontru na svaki post i laje ovoliko, te kako admini ne reaguju. Uhljup bez zivota koji je poslan s razlogom na ovu temu
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Brasnjara moze samo upecati nekog she-maleDUVNO1921 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:38Glupko qitooo… jos uvijek nisi naso nekog posla? Prijavi se jadan na Tinder trazi Zenu kakvu, pusti forum i fudbal…Hulahopka je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:16Admine, kako ovaj može na temi pisati s 3 acc to mi nije nikako jasno fakat?Austinpowers je napisao/la: ↑29 jan 2023, 22:12Pa mislim da 2 miliona € za Santosa uopce nisu puno u danasnje vrijeme, sto zbog inflacije sto zbog divljanja cijena igraca. Jedno dobro ljeto u evropi i ode on ko halva. A sto se tice ovog pitarskog smrada otkud mu volja vise da baca kontru na svaki post i laje ovoliko, te kako admini ne reaguju. Uhljup bez zivota koji je poslan s razlogom na ovu temu![]()
Ljudi, ignorišite carapicu, budite pametniji, ne ulazite u raspravu, samo nam tako tema jos vise postaje seoska. Molim vas ignorisite, za svadje imate privatne poruke
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Nego, ko je napadač što Hare najavi? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zna li neko šta je s Bečom
Glavni konkurenti Velež i pitari se opasno pojaćavaju. Moramo još nekog dovesti, kako god ako hočemo u Europu
- Mahalac1987
- Kontakt:
Prva opcija nam je Krpic, druga Hodzic, a treca neki napadac iz Srbije. Sa Hodzicem su razgovarali i Bekric i Mulalic, jako neozbiljno se ponasa i uopste ne pokazuje dozu respekta prema Klubu u kojem je ponikao. Poceo je uslovljavati sa stvarima tipa "doci cu ja 5 6 dana prije utakmice sa Leotarom", do toga da trazi ukoliko dodje da igra svaku utakmicu po 90 minuta.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!