Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
danas ili nikadsimonknows je napisao/la: ↑28 jan 2023, 22:44Beka ima ugovor, tako da u Tursku može samo na odmor.
Ima povredu lože.
Sutra čekamo da zazvoni telefon, pa pomolite se da debeloguzi više prevali to zvanično "da"
Ko bi čekao još jednu sedmicu, tačno bih osijedio![]()
I ja zelim da on igra i da golove daje,nista drugo.Idemosloboda je napisao/la: ↑29 jan 2023, 12:07Zasto bi glumio povredu a cilj mu je da igra![]()
Da znas imalo Bekica ne bi to ni pisao , ugodan dan.
Pervan je kod Komazeca, a između Dele i Aldina je Brkić, u21 golman, strašan talenat. Ako dobro vidim on je, mutne su slike nešto (ili je to meni samo)TheRock075 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 10:01Sta je sa Stojana,ne vidim ga na slici ispred stadiona sto su objavili na zvanicnoj.I ko je ovaj izmedju Mesica i Delica i ovaj sto stoji odma kraj Komazeca u bijelim patikama?
Realno, treba mu postaviti ultimatum da se odma odluči, a ne da nas vuce za nos do zadnjeg dana pa onda odyebe. Na taj način bi mi ostali bez pojačanja, a i bez vremena da pronađemo alternativu i neko drugo pojačanje, nije Mbappe da ga čekamo mjesec dana. Nadam se da će pronaći neko rješenje ako on ne dođesimonknows je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:50Ništa nije javio debeloguzi... Ni hoće ni neće
Gore ovo čekanje, da makar kaže neću i da guramo dalje.
Slažem se. Ali po meni, i nije neka žurba, Mehmedović igra sasvim dobro, daje golove što je najbitnije i imamo dosta širi i jači sastav od konkurenata. Zakara je po meni samo bonus, a ako se neko dovede tu (ako već on neće), dobro i jestbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 10:38Realno, treba mu postaviti ultimatum da se odma odluči, a ne da nas vuce za nos do zadnjeg dana pa onda odyebe. Na taj način bi mi ostali bez pojačanja, a i bez vremena da pronađemo alternativu i neko drugo pojačanje, nije Mbappe da ga čekamo mjesec dana. Nadam se da će pronaći neko rješenje ako on ne dođesimonknows je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:50Ništa nije javio debeloguzi... Ni hoće ni neće
Gore ovo čekanje, da makar kaže neću i da guramo dalje.
Kakve su infosimonknows je napisao/la: ↑30 jan 2023, 11:22Za najnoviji update oko debeloguzog, bujrum u PP
Ne garantujem ništa tako da zbog toga neću da iznosim javno![]()
Ovo je dobro rečeno. Sve ovo tankosavo izgleda, pogotovo ako se pribojavamo mogućih scenarija kojim će klubove iz rs gurati u sigurnu zonu. Biće ovo teško proljeće, momcima neka je sretno..ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑30 jan 2023, 10:10Mi smo jednu povredu i jedan karton udaljeni od druge lige za sad
Ovo za OP je jos najpogubnije jer sad i ti djecaci imaju alternativu odlaska u komsiluk. Ne vidim razlog da ne odu u tom slucaju.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:17Ovo je dobro rečeno. Sve ovo tankosavo izgleda, pogotovo ako se pribojavamo mogućih scenarija kojim će klubove iz rs gurati u sigurnu zonu. Biće ovo teško proljeće, momcima neka je sretno..ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑30 jan 2023, 10:10Mi smo jednu povredu i jedan karton udaljeni od druge lige za sad
Da ne bi bilo kasno kasnije, a ispadanje toliko posljedica vuče. Da ne pričam da se omladinci vuku u rang niže sa prvim timom.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic, VivaLaLiberta i 22 gosta.