Ove sezone je, prema Optinim podacima, drugi najbolji dribler u ligama Petice, iza ni manje ni više nego Lionela Messija. Narodski rečeno, Mitoma lagano postaje doktor driblinga, i to u najjačoj ligi na svijetu. No, formalno rečeno, Mitomu treba preciznije oslovljavati magistarskom titulom, jer je za doktorsku disertaciju očito naumio najprije odraditi terenski istraživački rad. Naime, Mitoma nema samo sveučilišnu diplomu, već je tema njegova diplomskog rada bila ni manje ni više nego Proces driblinga.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
wtf lol
Simptomatično je kako se Cancelo nigdje ne može duže zadržati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Chapman1886
- Kontakt:
ćelavi separatista opet kreira javno mnjenje i novo opravdanje za fiasko u LP... Za mjesec dva kad ga opet neko natambura u lizi prvaka ide priča nemam beka kme kme babo šejk daj 100 milijardi na novih 7 bekeva... Prošle godine nisam imo napadača sad nemam bekeva kme kme babo šeik... Da ovoliko energije troši u pripremi utaknica u lizi prvaka koliko troši na kreiranje opravdanaj več bi koju osvojio...
isto košto je zubati šizofrenik sa učmalog ANfield serviro krezubašima priču kako fsg kofole neda pare i pojačanja... Mrcvari iste,ne vodoi nikok,status que ja bi mogo bolje al ne daju dušmani... Poso dobar a para laka
isto košto je zubati šizofrenik sa učmalog ANfield serviro krezubašima priču kako fsg kofole neda pare i pojačanja... Mrcvari iste,ne vodoi nikok,status que ja bi mogo bolje al ne daju dušmani... Poso dobar a para laka
Samo Sloboda | COYG
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Molim 
Valjda neće Porro u City sad.
Valjda neće Porro u City sad.
Iktedejtu bihazel imamiChapman1886 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 13:29ćelavi separatista opet kreira javno mnjenje i novo opravdanje za fiasko u LP... Za mjesec dva kad ga opet neko natambura u lizi prvaka ide priča nemam beka kme kme babo šejk daj 100 milijardi na novih 7 bekeva... Prošle godine nisam imo napadača sad nemam bekeva kme kme babo šeik... Da ovoliko energije troši u pripremi utaknica u lizi prvaka koliko troši na kreiranje opravdanaj več bi koju osvojio...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne mogu da vjerujem šta radi ćelavi glupan, jbo mu Rico Lewis ćerku
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Opet Bayern otima najbolje igrače EPL-a 
Valjda su stavili neku buy back klauzulu na njega kad su ga u Sporting slali, nema drugog objašnjenja da ovako puštaju Cancela ako nemaju šta u rezervi, Walker je ušao u godine i nonstop ga povrede zezaju ne može ti jbeno dijete od 18 godina iznijet ovaj finiš sezone koji će biti pakao.
Gvardioli stvarno nema pomoći, takav znalac a opet toliki debil i sam sebi najveći neprijatelj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Znam da je vaš, buy back je 20M
Bayern im uzeo najboljeg beka lige hvala Pepunu vidi se da još voli Minhen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
Upitnik, po igrača nakon povrede, pred penziju, nikakav karakter.
Ne zna se koji je bolji
Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Cisto sumnjam da to bezveze radi mora biti neki razlog.
Koliko god ekscentrican bio nije glup da ga tek tako pusti.
Samo me cudi da ga nije ARsenalu dao posto ocito nema regrets za Jesusa i Zinchenka
Samo me cudi da ga nije ARsenalu dao posto ocito nema regrets za Jesusa i Zinchenka
- Shategabri
- Kontakt:
Piše posvađo se sa Guardiolom.wadethegreat je napisao/la: ↑30 jan 2023, 14:08Cisto sumnjam da to bezveze radi mora biti neki razlog.
Samo me cudi da ga nije ARsenalu dao posto ocito nema regrets za Jesusa i Zinchenka![]()
Koševo Zapad
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba Boehly vidjeti da se mozda nije i Rodri posvadjao
.
Izgleda da nas cekaju strasna dva dana prelaznog roka.
Koliko znam Bernardo je medju tim "ljutim" igracima.
On ce u BArsu dok Gundogan navodno vec ima ugovor sa njima spreman na ljeto.
Je li ovo raspad Citija ili novi "sponzorski" ugovor na ljeto i trosenje na nivou ovoga sto Celzi radi
.
Izgleda da nas cekaju strasna dva dana prelaznog roka.
Koliko znam Bernardo je medju tim "ljutim" igracima.
On ce u BArsu dok Gundogan navodno vec ima ugovor sa njima spreman na ljeto.
Je li ovo raspad Citija ili novi "sponzorski" ugovor na ljeto i trosenje na nivou ovoga sto Celzi radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.