FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Čuj Cancelo na posudbu čudi me da je Guardiola pristao. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šta Džoao dolazi.Zar on nije među omiljenim kod ćelavog katalonca. Sad više nema Pavarda nadam se da će do sutra biti bivši.
Ima li ko kakvog napadača da mu netreba pa bar za posudbe
Ima li ko kakvog napadača da mu netreba pa bar za posudbe

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li kakve opcije za kupovinu?
Jedan od najboljih desnih brkova Europe, cudi me da je Pep pristao na ovaj potez.
Jedan od najboljih desnih brkova Europe, cudi me da je Pep pristao na ovaj potez.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ornstein kaže likely to include buy option, vidjet ćemo dalje informacije. Ovo je brzo bilo, mada nešto je sumnjivo bilo u Cityu posljednji period, nije igrao. Pavardu je ovo završni ekser u kovčeg da ide.Omerbavarac je napisao/la: ↑30 jan 2023, 13:22Ima li kakve opcije za kupovinu?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la: ↑30 jan 2023, 13:22Ima li kakve opcije za kupovinu?
Evo gore kod kolege ovaj Ornstein piše da će je biti. Piše da je čak i navijač Baye što je olakšavajuća okolnostLikely to include buy option
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav je Pep ludjak, vjerujem da je doslo do odredjene svadje izmedju njih dvojice i da je ovo rezultat toga.
Hasanu kapa do poda, pogotovo ako izdejstvuje transfer na ljeto koji nece premasiti 40 miliona.
Hasanu kapa do poda, pogotovo ako izdejstvuje transfer na ljeto koji nece premasiti 40 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa zašto bi Pep držao jednog egoistu ako je uvijek poznato da jedino on smije bit egoista u svlačionici 
Cancelo utječe na svlačionicu vec duze vrijeme i nije ovo neko iznenađenje

Cancelo utječe na svlačionicu vec duze vrijeme i nije ovo neko iznenađenje
Poštujem to za egoizam, ali Cancelo je mala maca za Bayernove ego-aždahe u vidu Mullera i Neuera
Opcija otkupa za 70 miliona.
Malo li je…
Malo li je…
Definitivno je pukla tikva s Pepom jer ovakva minutaža nakon sjajne lanjske sezone je jasna indikacija.

Definitivno je pukla tikva s Pepom jer ovakva minutaža nakon sjajne lanjske sezone je jasna indikacija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako ga Hasan otkupi na ljeto za nekih 30-40 mil biće velika stvar.Bukvalno na bekovskim pozicijama imaš najbolje u Evropi.
Biće i napadač uz božiju pomoć.

Ovo je bilo kao grom iz vedra neba.
Da izvineš qrca i 50 bekova, Mazraoui povrijeđen, Pavard već u medijima govorio o odlasku, tako da bilo bi dobro Pavarda za kaznu klupirat nek tempira formu za Barcelone, pa kad se vrati Mazraoui nek bude zamjena Cancelu, imaš Blinda zamjenu za Daviesa i imaš onu Maneovu socijalu iz Senegala Bounu Sarra on uošte nije uračunljiv. Jedino mi u čitavoj priči nije jasno za Stanišića, neostvareni potencijal ni u Hrvatskoj nema mjesta u Bayernu još manje, samo da ne završi ko neka poluoyebina tipa Mitchell Weiser
Ili još planiraju Mullera u napadu

Zaboravljaš Kimmichacoelho41 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 14:25Da izvineš qrca i 50 bekova, Mazraoui povrijeđen, Pavard već u medijima govorio o odlasku, tako da bilo bi dobro Pavarda za kaznu klupirat nek tempira formu za Barcelone, pa kad se vrati Mazraoui nek bude zamjena Cancelu, imaš Blinda zamjenu za Daviesa i imaš onu Maneovu socijalu iz Senegala Bounu Sarra on uošte nije uračunljiv. Jedino mi u čitavoj priči nije jasno za Stanišića, neostvareni potencijal ni u Hrvatskoj nema mjesta u Bayernu još manje, samo da ne završi ko neka poluoyebina tipa Mitchell Weiser

Ovo je bilo baš neočekivano, iako mi se više čini kao neki kratkoročni potez, jer se spominje cifra od 79,8 milki što je baš puno, ali vidjet ćemo. Ide se očito na prolaz protiv Parižana pošto poto jer nisam siguran da li bi se transfer desio da je Mazraoui zdrav. Ovako su očito našli neku opciju koja je zadovoljavajuća za sve tri strane, možda čak i na Pepovu inicijativu.
Pavardu su ovim činom pokazali šta misle o njemu, rekao bih opravdano. Ionako ne voli poziciju beka, možda mu pozicija klupe bolje legne.
Pavardu su ovim činom pokazali šta misle o njemu, rekao bih opravdano. Ionako ne voli poziciju beka, možda mu pozicija klupe bolje legne.
Cekamo info koliko je placena pozajmica 
Barem ce imati ko cuvati Mbappe-a.

Barem ce imati ko cuvati Mbappe-a.

Evo jedan fun-fact, Bayernova postava sastavljena od bekova i igrača koju su igrali bekove ili mogu igrat bekove
Stanišić-Pavard-Hernandez-Davies
Kimmich-Blind
Bouna Sarr-Cancelo-Mazraoui
Sabitzer
Stanišić-Pavard-Hernandez-Davies
Kimmich-Blind
Bouna Sarr-Cancelo-Mazraoui
Sabitzer
- farinelli123
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.