English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Eh da nisu bacili pare na Gakpa mogli su sad dovesti nasljednika Hendersona
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Shategabri
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zato i jest Everton godinama mediokritet, a sada na dnu lige. Od 2010. pa do sada imaju među najvećim potrošnjama na svijetu u ligama petice, ako izuzmemo top potrošače, toliko novac skršen ni u šta. Jasno je da klub vode fudbalske neznalice, pa oni su Iwobija i slične panjine plaćali po 40, nevjerovatno da vlasnik po tom pitanju ništa ne radi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako nista ne volim kod Pepa, volim ovu njegovu stranu gdje jednostavno presječe igrača kad vidi da je u padu I pusti ga da ide. Nije slijepo lojalan gotovim igračima. Cancela je ove sezone stoper izbacio sa pozicije lijevog beka a tinejdžer igra bolje od njega desno. Pravo mu je vrijeme da ide u ligu penzionera I da tamo bez ikakvog pritiska nastavi da igra za goli k
Da hoce i Kevin ovako propasti na ljeto 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta vam to znaci kad svakako nece u Liverpool, Jirgen zadovoljan kadrom. Na ljeto se Ox i Keita oporavljaju i ulaze u formu dok odrade pripreme u Dohi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvom ba padu frajer najbolji desni bek na svijetu.Pola svlačionice je nezadovoljno sa Guardiolom i mogu se očekivati novi odlasci.nerkolfc je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:19Ako nista ne volim kod Pepa, volim ovu njegovu stranu gdje jednostavno presječe igrača kad vidi da je u padu I pusti ga da ide. Nije slijepo lojalan gotovim igračima. Cancela je ove sezone stoper izbacio sa pozicije lijevog beka a tinejdžer igra bolje od njega desno. Pravo mu je vrijeme da ide u ligu penzionera I da tamo bez ikakvog pritiska nastavi da igra za goli k
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gundogan i Silva odlaze, Jude mijenja njih

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da je najbolji desni bek svijeta ne bi ga Top 3 tim EPL-a slao na posudbu. Bayern nakon Manea nastavlja sa dovođenjem EPL otpadaka. Salihamidžić će ih baš sahraniti.Saurman je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:33Kakvom ba padu frajer najbolji desni bek na svijetu.Pola svlačionice je nezadovoljno sa Guardiolom i mogu se očekivati novi odlasci.nerkolfc je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:19Ako nista ne volim kod Pepa, volim ovu njegovu stranu gdje jednostavno presječe igrača kad vidi da je u padu I pusti ga da ide. Nije slijepo lojalan gotovim igračima. Cancela je ove sezone stoper izbacio sa pozicije lijevog beka a tinejdžer igra bolje od njega desno. Pravo mu je vrijeme da ide u ligu penzionera I da tamo bez ikakvog pritiska nastavi da igra za goli k
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Jel dajete i Laportea?
I onda Juventus provjerava tužilaštvo zbog Portanove.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Cancelo je vrhunski igrac u padu forme. To traje vec 3-4 mjeseca. I na SP je ispao iz ekipe. Najveca mana mu je potez viska. Kao da mu je zao sto je bek a ne krilo. To je pokazao uzimanjem broja 7.
Farmer je postao jos prije 7 dana kad ga je Pep poslije meca na pitanje o njemu nazvao Mr. Cancelo.
Nadam se da ce blistati u Deutschland i da ce Bayo pljunut 70mil€ na ljeto za njega.
Ovo je pocetak osipanja ekipe koja je obiljezila EPL na svoj nacin. Nakon Cancela odlaze Bernardo, Gundo a siguran sam i Laporte. Ako City prodje kroz ove promjene kao konkurentan to ce biti jos jedan pokazatelj ozbiljnog rada ljudi koji vide klub. Prije svega Khaldoona i Txiki-a.
Farmer je postao jos prije 7 dana kad ga je Pep poslije meca na pitanje o njemu nazvao Mr. Cancelo.
Nadam se da ce blistati u Deutschland i da ce Bayo pljunut 70mil€ na ljeto za njega.
Ovo je pocetak osipanja ekipe koja je obiljezila EPL na svoj nacin. Nakon Cancela odlaze Bernardo, Gundo a siguran sam i Laporte. Ako City prodje kroz ove promjene kao konkurentan to ce biti jos jedan pokazatelj ozbiljnog rada ljudi koji vide klub. Prije svega Khaldoona i Txiki-a.
4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Najbolji bek je James onih 5 tekmi sto odigra
.
Skauzeri otkud toliki optimizam za Judea?
Pored Reala Citija i milion drugih opcija koje ima Liverpool mi se cini kao najlosija.

Skauzeri otkud toliki optimizam za Judea?
Pored Reala Citija i milion drugih opcija koje ima Liverpool mi se cini kao najlosija.
Ako ovaj Gallagher vrijedi 45 miliona nije ni čudo sto su Ukrajinci Mydrika zacijenili na stotku. Saka vjerovatno vrijedi 200.
Naravno da čovjek želi otići jer ne želi igrati za Guardiolu.Očekujem da i KDB digne sidro Hasan čeka kao zapeta puška.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:48Da je najbolji desni bek svijeta ne bi ga Top 3 tim EPL-a slao na posudbu. Bayern nakon Manea nastavlja sa dovođenjem EPL otpadaka. Salihamidžić će ih baš sahraniti.Saurman je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:33Kakvom ba padu frajer najbolji desni bek na svijetu.Pola svlačionice je nezadovoljno sa Guardiolom i mogu se očekivati novi odlasci.nerkolfc je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:19Ako nista ne volim kod Pepa, volim ovu njegovu stranu gdje jednostavno presječe igrača kad vidi da je u padu I pusti ga da ide. Nije slijepo lojalan gotovim igračima. Cancela je ove sezone stoper izbacio sa pozicije lijevog beka a tinejdžer igra bolje od njega desno. Pravo mu je vrijeme da ide u ligu penzionera I da tamo bez ikakvog pritiska nastavi da igra za goli k

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:33Kakvom ba padu frajer najbolji desni bek na svijetu.Pola svlačionice je nezadovoljno sa Guardiolom i mogu se očekivati novi odlasci.nerkolfc je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:19Ako nista ne volim kod Pepa, volim ovu njegovu stranu gdje jednostavno presječe igrača kad vidi da je u padu I pusti ga da ide. Nije slijepo lojalan gotovim igračima. Cancela je ove sezone stoper izbacio sa pozicije lijevog beka a tinejdžer igra bolje od njega desno. Pravo mu je vrijeme da ide u ligu penzionera I da tamo bez ikakvog pritiska nastavi da igra za goli k

Kako prelazak u Bayern od Dzeme Berberovica napravi najboljeg desnog beka svijeta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.