Mene tacno sramota. Dovoljno pojacanja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mene tacno sramota. Dovoljno pojacanja
sto da ne, nema prolaza na sredini kad se ispruzi. Zadnji vezni a krakat
Dobar da zalegne, ono iza živog zidaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:00sto da ne, nema prolaza na sredini kad se ispruzi. Zadnji vezni a krakat![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:03Dobar da zalegne, ono iza živog zidaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:00sto da ne, nema prolaza na sredini kad se ispruzi. Zadnji vezni a krakat![]()
![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:03Dobar da zalegne, ono iza živog zidaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:00sto da ne, nema prolaza na sredini kad se ispruzi. Zadnji vezni a krakat![]()
![]()
To bi bila strašno glupa odluka s obzirom na to da imamo Dizdarevića, Šahinovića a tu je i Šutković
Nista ja u to ne vjerujem dok GiS ne potvrdiamkeivke je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:59Pozz momci, što se tiče potencialnog pojačanja Balte...Ja živim u sloveniji i pratim ovu ligu...Balta je pravi fizikaner, radilica, mogao bi "dat ruke" al na def veznom nikako na stoperu.
Izraziti ljevak, koji ima dobru kontrolu lopte, zna gurnit zadnji pas, izmedzu linija dubinsku loptu, al mu je desna samo za na avtobus
Moje informacije koje su provjerene govore da je kontaktiran da je i dalje aktuelno, al čeka da vidi šta ce u Wisli riješit, oni bi da raskinu a on bi radije posudbu jer ima dobar ugovor tamo.
Trenutno korisnika/ca: head88, nedimmmm1337, nokee, TETRAPAK i 63 gosta.