Kakav lik, nevjerovatno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bezveze
Jedini jutjuber ciji kontent mogu gledati, covjek je vise uradio dobrog neg svi ostali skupa, svaka mu cast za sve sto radi. Nedavno sam gledao da je cini mi se prve znacajnije pare od jutuba dao nekom beskucniku
U mene je problem da zona koja ima taj urbanistički plan završaje na mojoj međikraljttbvb je napisao/la: ↑30 jan 2023, 14:37Ako budeš čekao samo 2 mjeseca bit će dobro.Rosicky je napisao/la: ↑30 jan 2023, 13:46Da li ima netko ovdje tko je pravio kuću?
Više me zanimaju ove procedure oko prenamjene zemljišta i to,trajanje itd.
Trenutno sam u fazi da općinsko vijeće treba odobriti mjesto gdje mi je zemlja,da se smije tu legalno graditi..eh sad to prvo mjesna zajednica podnosi zahtjev pa to ide na vijece i suludo mi ie da cu samo na to čekati 2mjeseca a odgovor moze biri negativan![]()
Ja cekam ima 2 godine da nacrtaju regulacioni plan dijela grada gdje sam ja i da to ide na Vijeće, da ga usvoje. A trebalo je to biti usvojeno "za par mjeseci"...
Kad ti kažu mjesec, za bilo šta, slobodno kontaj pola godine![]()
Za čas se to promijeni. Ako recimo uđemo u Evropsku Uniju, pa institucije dođu u situaciju da moraju djelovati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:48Ja ne znam da je neka kuća u BIH srušena zbog neposjedovanja dozvole. Poslovni prostori i sl su drugo. Znači buraz, samo opleti i gradi.
Taj cas je udaljen 2 miliona svjetlosnih godina.ASD je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:56Za čas se to promijeni. Ako recimo uđemo u Evropsku Uniju, pa institucije dođu u situaciju da moraju djelovati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:48Ja ne znam da je neka kuća u BIH srušena zbog neposjedovanja dozvole. Poslovni prostori i sl su drugo. Znači buraz, samo opleti i gradi.
Ma i tad (ako uđemo) imat ćeš izmjene regulacionog plana ili nešto, pa će se dobiti dozvola.ASD je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:56Za čas se to promijeni. Ako recimo uđemo u Evropsku Uniju, pa institucije dođu u situaciju da moraju djelovati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:48Ja ne znam da je neka kuća u BIH srušena zbog neposjedovanja dozvole. Poslovni prostori i sl su drugo. Znači buraz, samo opleti i gradi.
I sad je na snazi do 31.03 ko nema papire neka ode legalizovati i cijena je niska.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 22:28Ma i tad (ako uđemo) imat ćeš izmjene regulacionog plana ili nešto, pa će se dobiti dozvola.ASD je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:56Za čas se to promijeni. Ako recimo uđemo u Evropsku Uniju, pa institucije dođu u situaciju da moraju djelovati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:48Ja ne znam da je neka kuća u BIH srušena zbog neposjedovanja dozvole. Poslovni prostori i sl su drugo. Znači buraz, samo opleti i gradi.
Edit: mislio sam na postojeće kuće.
Je li to konkretno za neki kanton ili je na nivou FBIH?Wanderson je napisao/la: ↑30 jan 2023, 22:49I sad je na snazi do 31.03 ko nema papire neka ode legalizovati i cijena je niska.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jan 2023, 22:28Ma i tad (ako uđemo) imat ćeš izmjene regulacionog plana ili nešto, pa će se dobiti dozvola.
Edit: mislio sam na postojeće kuće.
Imaš li kakve veze u BMW-u u Austriji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.