I nek ide slobodno.Ocekivao sam makar od njega dobru utakmicu,a lik medju najgorim bio.Bit ce kosarke u BiH i poslije njega
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jel se to jusuf naljutio pa nije dosao veceras na utakmicu?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Igrao je prvu cetvrtinu, kad je vidio da Robertson nije Lillard onda je poceo da zajebaje a kad je vidio kakvi su ostali, pogotovo u odbrani, onda reko e necu ni ja igrati odbranu.
Doduše to mu je u naravi tako on i u Portlandu čim vidi da drugi ne igraju odbranu i on odmah stane

Svaki igrač od niskoristi vrabca pa do Juke ako misli setkati po terenu i ne ići na glavu nek spakuje kofere i razguli iz reprezentacije.
Da je jednom Amerikancu najviše stalo je sramota za sve i jednog igrača sa bekirom na čelu.
I ovog istog stava sam odavno u svakom sportu, odavno sam isto rekao za dzeku da je bolje da se oprosti nego da setka po terenu.
-
- Kontakt:
Kad sam vidio sinoć kako igra Jannis za Grčku i Jokić za Srbiju cccc, pa šta je sa Jusufom? Najavljivao svoj dolazak : stiže babo, ja sam taj ovo ono …. A ništa
Ma naravno mora puno bolje,ali Giannis i Jokic nisu bas za poredjenje sa Jusufom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mozda se demoralisao jer je dosao u raspalu ekipu sa nesposobnim trenerom, truckao se busem nasim putevima do CG i jos kad je vidio kako ocajno igramoKosarka123 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:58Kad sam vidio sinoć kako igra Jannis za Grčku i Jokić za Srbiju cccc, pa šta je sa Jusufom? Najavljivao svoj dolazak : stiže babo, ja sam taj ovo ono …. A ništa

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nek se ugleda na Jokica, koji je dosao em u optimalnoj fizickoj formi, em igra sa ogromnom zeljom. Jos uvijek postoji nada da Juka moze uraditi mentalni switch i podignut voljni momenat na Euru, ali je pitanje koliko je fizicki spreman.
Obzirom na historijat njegovih povreda i godine ovo mu moze biti prvi i zadnji Euro. Pa nece valjda sebi dozvoliti da igra preko qrca i da se kaje za 20 godina da su ga razne gluposti ometale i da nije dao sve od sebe....Nece mu niko zamjeriti sto su mu saigraci( i selektor) mahom parmaci ali mora vuci ovu ekipu sa nekih 22+10 i dobru odbranu da bi imali sanse igrati egal i ukrasti neku pobjedu
Ovo vcrs je nebitna utakmica...nama je prvo kolo finale Eura, a gledajucu Madjare protiv Litve ostao sam iznenadjen njihovom cvrstinom
Obzirom na historijat njegovih povreda i godine ovo mu moze biti prvi i zadnji Euro. Pa nece valjda sebi dozvoliti da igra preko qrca i da se kaje za 20 godina da su ga razne gluposti ometale i da nije dao sve od sebe....Nece mu niko zamjeriti sto su mu saigraci( i selektor) mahom parmaci ali mora vuci ovu ekipu sa nekih 22+10 i dobru odbranu da bi imali sanse igrati egal i ukrasti neku pobjedu
Ovo vcrs je nebitna utakmica...nama je prvo kolo finale Eura, a gledajucu Madjare protiv Litve ostao sam iznenadjen njihovom cvrstinom
A ono ćorakKosarka123 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:58Kad sam vidio sinoć kako igra Jannis za Grčku i Jokić za Srbiju cccc, pa šta je sa Jusufom? Najavljivao svoj dolazak : stiže babo, ja sam taj ovo ono …. A ništa

- Felixians4
- Kontakt:
Včrs će se napaliti na Goberta,Yabuselea,Poiriera. Valjda da igrate neke zone pa kako ispade
Ehh kod Pesica /Itoudisa nema opustanja ...inace noga.Kosarka123 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:58Kad sam vidio sinoć kako igra Jannis za Grčku i Jokić za Srbiju cccc, pa šta je sa Jusufom? Najavljivao svoj dolazak : stiže babo, ja sam taj ovo ono …. A ništa
-
- Kontakt:
Čuj demoralisao, pa nije odrastao u Parizu. Osim toga godinama ne igra za Bosnu, može li jednom dati sve od sebeStevieG8 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:27Mozda se demoralisao jer je dosao u raspalu ekipu sa nesposobnim trenerom, truckao se busem nasim putevima do CG i jos kad je vidio kako ocajno igramoKosarka123 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:58Kad sam vidio sinoć kako igra Jannis za Grčku i Jokić za Srbiju cccc, pa šta je sa Jusufom? Najavljivao svoj dolazak : stiže babo, ja sam taj ovo ono …. A ništa. Smijesno je poredit motiv njih dvojice i ekipe u kojima igraju a koje ciljaju na zlato na narednom velikom prvenstvu dok je nama vrhunac izvuc bar jednu pobjedu.
Ma oni i kad ih ne ide sut nerijetko samelju protivnika. Protiv sasvim dobre Ceske su imali manje od 30% za tri (Huertel i Fournier kao dva najbolja sutera imali 1/9), a dobili su ih 35 razlike. Mi cemo veceras vjerovatno odigrati nesto bolju utakmicu. Nisu valjda toliko bez obraza, pa da ponovo sebi dopuste onakav ocaj. Medjutim, tesko da ce i to biti dovoljno za nesto bolje od 15 poena minusa.Felixians4 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:37Včrs će se napaliti na Goberta,Yabuselea,Poiriera. Valjda da igrate neke zone pa kako ispade
- Felixians4
- Kontakt:
Dobro,al Nurk ih može uvesti u probleme itekako. Može on i Goberta nadvladati 1 v 1 ako je raspoložen samo hbg valja da zabiju i Atić,Gegić i da Musa i Roberson skupa odigraju kako znaju. Jako teško,no ne i nužno nemogućeGhuraba je napisao/la: ↑27 avg 2022, 16:40Ma oni i kad ih ne ide sut nerijetko samelju protivnika. Protiv sasvim dobre Ceske su imali manje od 30% za tri (Huertel i Fournier kao dva najbolja sutera imali 1/9), a dobili su ih 35 razlike. Mi cemo veceras vjerovatno odigrati nesto bolju utakmicu. Nisu valjda toliko bez obraza, pa da ponovo sebi dopuste onakav ocaj. Medjutim, tesko da ce i to biti dovoljno za nesto bolje od 15 poena minusa.Felixians4 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:37Včrs će se napaliti na Goberta,Yabuselea,Poiriera. Valjda da igrate neke zone pa kako ispade
Ma biće klasično za naše repke, bezvoljno protiv slabijih ili sličnih ekipa pa nas protivnici iznenade i onda se kao vade protiv jakih ekipa, protiv kojih ćeš svakako izgubiti. Samo će se potruditi pa će biti malo manja razlika.
- Felixians4
- Kontakt:
KAŽEM JA
Ovaj kad hoće,sila prirode.
Bravo za suigrače,a što jest,jest,ne može se izborniku oduzeti zasluga nipošto.
Samo da ne posere Francuze u clutchu
Ovaj kad hoće,sila prirode.
Bravo za suigrače,a što jest,jest,ne može se izborniku oduzeti zasluga nipošto.
Samo da ne posere Francuze u clutchu
Strašan.

-
- Kontakt:
Gobert ce od vcrs imat Jusufov poster u svojoj sobi 
Jusuf je bolji fiba igrac od Goberta,tu nema nikakve sumnje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, TripleThreat i 8 gostiju.