HJebi ti to, kone frontalni kokuzi a napad im Santos-Krpic-Amoah, iza Stilic. Ko god misli da ce biti lako s njima, vara se.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo jakog stopera dovesti i ne sekirati se. Ne mogu oni zabiti koliko mogu primiti od naših black cocks

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
zato sto imaju trenera kako treba i koji ce ih naloziti da poginu a sta ce zalizani koji pricati ne zna kako treba. Nama da dodje MEsi dzaba ti kad nam je trener katastrofa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Covjek jos igra kakav oprostaj?BordoBBoja je napisao/la: ↑31 jan 2023, 00:46Nece to dopusiti tvoji dragi Ajlah i MirvahJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jan 2023, 23:59Treba Ahmu zvat za derbi (ako ne bude Igman igrao taj dan), prije utakmice ili na poluvremenu uruciti mu poklon dres ili nesto, neka prodje atletskom malo pozdravi navijace, bilo bi u redu to da mu organizuju bar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Solidno posložena ekipa sa trenerom koji jeste seljačina ali grize. Na stranu mitovi i bajke, oni imaju četvrti najveći budžet u ligi tako da je i normalno da imaju ok ekipu. Nadam se da će Zrinjski/Široki Brijeg/Borac osvojiti kup pa odemo u Europu kao četvrta ekipa, kad god otvorim tabelu svaki put se ponovo iznenadim kako nakon pauze kasnimo 8 bodova za trećeplasiranom ekipom, samoubistvo. Ništa nije nedostižno što se tiče prve tri pozicije ali tu realno možeš samo prestići Široki Brijeg ako padne, Zrinjski i Borac su svakako sigurni iz više razloga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ako bude cickovo ulje znao poslozit,naci kakvog jakog stopera jer ovaj Matrinovic je prosjek zivi,imacemo ubojit napad.
Tako je. Al evo kazu jaci Konjic napad imaMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:24Solidno posložena ekipa sa trenerom koji jeste seljačina ali grize. Na stranu mitovi i bajke, oni imaju četvrti najveći budžet u ligi tako da je i normalno da imaju ok ekipu. Nadam se da će Zrinjski/Široki Brijeg/Borac osvojiti kup pa odemo u Europu kao četvrta ekipa, kad god otvorim tabelu svaki put se ponovo iznenadim kako nakon pauze kasnimo 8 bodova za trećeplasiranom ekipom, samoubistvo. Ništa nije nedostižno što se tiče prve tri pozicije ali tu realno možeš samo prestići Široki Brijeg ako padne, Zrinjski i Borac su svakako sigurni iz više razloga.

Pusti,ima ljudi kojima je zeljeznicar sve u zivotu,pa sve njihovo velicaju.
Stilic starac-invalid
Krpic starac invalid,otjeralo ga s Tajlanda

Santos,strasni Santos ,koliki mu je ono ucinak za polusezonu,2 gola ,dvije asistencije. Presmijesno.
Amoah A ko je to ?? Anonimus mrtvi,zivi samo u pricama manijaka i njima srodnih.
Mulalic,polutrener ,polucovjek.
Ako njih ne budemo mogli uzeti s lakocom,znaci da mi ne valjamo. I da treba mjenjati,dovesti jos 10-15 polovnjaka ,za novi krug Mirvic cirkusa !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je to to što se tiče stopera, Trako-Martinović-Jelić i Aničić kad se vrati. Moram priznati da mi se ofanzivni dio ekipe baš sviđa, igrači po mjeri ali odbrana je tanka i dalje. Nadam se da Vukotić nije završena priča, njemu ugovor ističe sa Beverenom za par mjeseci i tu treba reagovati odmah.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:26Ako bude cickovo ulje znao poslozit,naci kakvog jakog stopera jer ovaj Matrinovic je prosjek zivi,imacemo ubojit napad.
-
- Kontakt:
Nemamo mi jednog kvalitetnog stopera to je cinjenica.MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:31Mislim da je to to što se tiče stopera, Trako-Martinović-Jelić i Aničić kad se vrati. Moram priznati da mi se ofanzivni dio ekipe baš sviđa, igrači po mjeri ali odbrana je tanka i dalje. Nadam se da Vukotić nije završena priča, njemu ugovor ističe sa Beverenom za par mjeseci i tu treba reagovati odmah.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:26Ako bude cickovo ulje znao poslozit,naci kakvog jakog stopera jer ovaj Matrinovic je prosjek zivi,imacemo ubojit napad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aničić je ovdje daleko najkvalitetniji ali džaba kad ne možeš računati na njega, koji smo mi pehovi. Zamisli sljedeće sezone u ligi i Europi stoperski par Aničić-Vukotić a još obojica imaju bosanski pasoš. Zato ja ne bi gomilao previše igrača na toj poziciji s tim da će ovaj Jelić valjda igrati na defanzivnom veznom ali može pomoći i gore.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:34Nemamo mi jednog kvalitetnog stopera to je cinjenica.MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:31Mislim da je to to što se tiče stopera, Trako-Martinović-Jelić i Aničić kad se vrati. Moram priznati da mi se ofanzivni dio ekipe baš sviđa, igrači po mjeri ali odbrana je tanka i dalje. Nadam se da Vukotić nije završena priča, njemu ugovor ističe sa Beverenom za par mjeseci i tu treba reagovati odmah.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:26Ako bude cickovo ulje znao poslozit,naci kakvog jakog stopera jer ovaj Matrinovic je prosjek zivi,imacemo ubojit napad.
-
- Kontakt:
Ko bi dosao da nema Mirvicevog cirkusa? Ko su igraci koje bi ti doveo tj da nisu polovnjaci? Daj nas uputi plavi kmetu?Antikloc je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:29Pusti,ima ljudi kojima je zeljeznicar sve u zivotu,pa sve njihovo velicaju.
Stilic starac-invalid
Krpic starac invalid,otjeralo ga s Tajlanda![]()
Santos,strasni Santos ,koliki mu je ono ucinak za polusezonu,2 gola ,dvije asistencije. Presmijesno.
Amoah A ko je to ?? Anonimus mrtvi,zivi samo u pricama manijaka i njima srodnih.
Ako njih ne budemo mogli uzeti s lakocom,znaci da mi ne valjamo. I da treba mjenjati,dovesti jos 10-15 polovnjaka ,za novi krug Mirvic cirkusa !!
Napravili su beton ekipu za male pare, ne znam koliki budzet imaju ali realno nisu to neke platurine, ni pola od nasih. Krpic je rijetko odvratan lik, ali sigurica za nasu ligu, napadac koji ce trcati i gristi, a boga mi i zabiti, jos uz prodorna krila i Stilica.
Mislim da ke Ikić jesenas dao golova otprilike koliko i Amoah-Santos zajedno.
On se zove Kerim, ali mu se sviđa kako je direktorica stavila Aylah, pa i on stavio Kyeremeh..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Ako dobiješ derbi, treći ti bježi 5 bodova a ima da se igra još trećina i par tekmi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Mulalic je seljacina i polutrener, ali je za cickovo guardiola licnoAntikloc je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:29Pusti,ima ljudi kojima je zeljeznicar sve u zivotu,pa sve njihovo velicaju.
Stilic starac-invalid
Krpic starac invalid,otjeralo ga s Tajlanda![]()
Trenutno korisnika/ca: Lordiox101, nedimmmm1337, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 53 gosta.