i trebaLjumani_Banovici je napisao/la:je*at ce im narod majku svima dole. Upamti miko sta ti pricam.neutralan__ je napisao/la:mah sta ces tako je svadjom ne mozemo nista promijenit po svemu sudeci i jesmo glavni konkurentijasko_juve je napisao/la:mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
100%jasko_juve je napisao/la:mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
U pocetku nisam mislio tako, ali sada sam siguran.Hodza_manLju je napisao/la:100%jasko_juve je napisao/la:mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
1947!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Meni je zao najvise sebe sto sam se rodio dole,sto zivim za Buducnost,sto idem na gotovo svaku utakmicu. Nekad kazem,bit ce kako mora i nikako drugacije. Nista ja ne mogu promijeniti,ali jednostavno to je jace od mene. Puno srece ce nam trebati da ostanemo u PL,ali nekad razmisljam i kazem sam sebi,bolje u Prvoj ligi igrati i biti stabilan prvoligas,podmladiti ekipu u potpunosti i za 3-4 godine zadrzati djecu na okupu i onda ganjati neke ciljeve,a ovako ni na nebu,a ni na zemlji. Non-stop PL,pa PLFBiH,sto nam to treba? Zasto mi da igramo PL kad se nekome 'digne' i kaze ove sezone ulazimo u PL i mi udjemo,sljedece sezone se tom istom 'spusti' i mi ispadamo. Bolje je casno i posteno ispasti i uci nego ovako. Mislim da gotovo svaka ekipa u ligi kupuje i prodaje tekme i zbog toga smo tu gdje jesmo. Na samom dnu dna. Molim Boga ako zasluzimo da ispadnemo,a isto tako molim Boga,ako zasluzimo na terenu(koji je pravo mjerilo) da ostanemo u ligi.
Jedva cekam nedjelju i Zvornik aBd,nadam se lijepom vremenu i ugodnom gostovanju.
Jedva cekam nedjelju i Zvornik aBd,nadam se lijepom vremenu i ugodnom gostovanju.
- neutralan__
- Kontakt:
upravo tako ovako ni sami vise ne znamo sta da mislimo i cemu da se nadamo ne znam samo sto smo uopste ulazili,ali eto barem ako ispadnemo ispast cemo casno i posteno iako ja sam optimista i nadam se "cudu"Hodza_manLju je napisao/la:Meni je zao najvise sebe sto sam se rodio dole,sto zivim za Buducnost,sto idem na gotovo svaku utakmicu. Nekad kazem,bit ce kako mora i nikako drugacije. Nista ja ne mogu promijeniti,ali jednostavno to je jace od mene. Puno srece ce nam trebati da ostanemo u PL,ali nekad razmisljam i kazem sam sebi,bolje u Prvoj ligi igrati i biti stabilan prvoligas,podmladiti ekipu u potpunosti i za 3-4 godine zadrzati djecu na okupu i onda ganjati neke ciljeve,a ovako ni na nebu,a ni na zemlji. Non-stop PL,pa PLFBiH,sto nam to treba? Zasto mi da igramo PL kad se nekome 'digne' i kaze ove sezone ulazimo u PL i mi udjemo,sljedece sezone se tom istom 'spusti' i mi ispadamo. Bolje je casno i posteno ispasti i uci nego ovako. Mislim da gotovo svaka ekipa u ligi kupuje i prodaje tekme i zbog toga smo tu gdje jesmo. Na samom dnu dna. Molim Boga ako zasluzimo da ispadnemo,a isto tako molim Boga,ako zasluzimo na terenu(koji je pravo mjerilo) da ostanemo u ligi.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Ma to jest,dok postoji teoretska sansa,ljudski je da se nadmo. Samo da ne bude opet Siroki u zadnjem kolu kao prije pet godina,pa Čerga i njegov penal,Vasilj skida i adio premijer liga...neutralan__ je napisao/la:upravo tako ovako ni sami vise ne znamo sta da mislimo i cemu da se nadamo ne znam samo sto smo uopste ulazili,ali eto barem ako ispadnemo ispast cemo casno i posteno iako ja sam optimista i nadam se "cudu"Hodza_manLju je napisao/la:Meni je zao najvise sebe sto sam se rodio dole,sto zivim za Buducnost,sto idem na gotovo svaku utakmicu. Nekad kazem,bit ce kako mora i nikako drugacije. Nista ja ne mogu promijeniti,ali jednostavno to je jace od mene. Puno srece ce nam trebati da ostanemo u PL,ali nekad razmisljam i kazem sam sebi,bolje u Prvoj ligi igrati i biti stabilan prvoligas,podmladiti ekipu u potpunosti i za 3-4 godine zadrzati djecu na okupu i onda ganjati neke ciljeve,a ovako ni na nebu,a ni na zemlji. Non-stop PL,pa PLFBiH,sto nam to treba? Zasto mi da igramo PL kad se nekome 'digne' i kaze ove sezone ulazimo u PL i mi udjemo,sljedece sezone se tom istom 'spusti' i mi ispadamo. Bolje je casno i posteno ispasti i uci nego ovako. Mislim da gotovo svaka ekipa u ligi kupuje i prodaje tekme i zbog toga smo tu gdje jesmo. Na samom dnu dna. Molim Boga ako zasluzimo da ispadnemo,a isto tako molim Boga,ako zasluzimo na terenu(koji je pravo mjerilo) da ostanemo u ligi.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ostaje nam samo da gledamo, pratimo i cekamo. Ova ekipa stvarno nije zasluzila da bude gdje jest. Zao mi je njih,ali ajd to zao mi sebe. Treniram dole, ako ispadnemo valja opet u šabaniju sa sramotnim ekipama koje ucestvuju. Stvarno nema smisla. Zasto su nas doveli gdje jesu ?? Svako ce se zapitat.Hodza_manLju je napisao/la:Ma to jest,dok postoji teoretska sansa,ljudski je da se nadmo. Samo da ne bude opet Siroki u zadnjem kolu kao prije pet godina,pa Čerga i njegov penal,Vasilj skida i adio premijer liga...neutralan__ je napisao/la:upravo tako ovako ni sami vise ne znamo sta da mislimo i cemu da se nadamo ne znam samo sto smo uopste ulazili,ali eto barem ako ispadnemo ispast cemo casno i posteno iako ja sam optimista i nadam se "cudu"Hodza_manLju je napisao/la:Meni je zao najvise sebe sto sam se rodio dole,sto zivim za Buducnost,sto idem na gotovo svaku utakmicu. Nekad kazem,bit ce kako mora i nikako drugacije. Nista ja ne mogu promijeniti,ali jednostavno to je jace od mene. Puno srece ce nam trebati da ostanemo u PL,ali nekad razmisljam i kazem sam sebi,bolje u Prvoj ligi igrati i biti stabilan prvoligas,podmladiti ekipu u potpunosti i za 3-4 godine zadrzati djecu na okupu i onda ganjati neke ciljeve,a ovako ni na nebu,a ni na zemlji. Non-stop PL,pa PLFBiH,sto nam to treba? Zasto mi da igramo PL kad se nekome 'digne' i kaze ove sezone ulazimo u PL i mi udjemo,sljedece sezone se tom istom 'spusti' i mi ispadamo. Bolje je casno i posteno ispasti i uci nego ovako. Mislim da gotovo svaka ekipa u ligi kupuje i prodaje tekme i zbog toga smo tu gdje jesmo. Na samom dnu dna. Molim Boga ako zasluzimo da ispadnemo,a isto tako molim Boga,ako zasluzimo na terenu(koji je pravo mjerilo) da ostanemo u ligi.
Zelim igracima sve najbolje i da izbore opstanak, a ovi u upravi su vec na nišanima,samo treba neko da ig pogodi tamo gdje najvise boli.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
joj koji je stres bio protiv Sirokog imamo penal u 90. minuti i niko ne smije sutat i Cerga ko kapiten sutira i promasi
- kuman_@mel
- Kontakt:
ma de ljudi ja sam optimista...nekako cemo izgurati do opstanka... 
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
ma i ja sam i nadam se opstanku al jbg kad malo bolje razmislim to ce biti tesko izvodljivokuman_@mel je napisao/la:ma de ljudi ja sam optimista...nekako cemo izgurati do opstanka...
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Ovako treba sa 'zvijezdama'....
- neutralan__
- Kontakt:
Hodza_manLju je napisao/la:
Ovako treba sa 'zvijezdama'....
hahahah
Ma nece Buducnost ispasti nema sanse , ja kao glavnog pretedenta za ispadanje vidim Travnik ,i jos neko sa njim ce ali buducnost nema sanse ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
padobranac1978
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tabele.php?id=185
Travnik ima 8 bodova vise od pretposljednje Drine i sanse za Evropu,kakve-takve
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- neutralan__
- Kontakt:
heheehTaRgEt_ je napisao/la:Ma nece Buducnost ispasti nema sanse , ja kao glavnog pretedenta za ispadanje vidim Travnik ,i jos neko sa njim ce ali buducnost nema sanse ...
- neutralan__
- Kontakt:
jbg svi znamo kako Travnik igra,i mi da igramo kao oni vjerovatno bi bili u istoj situacijipadobranac1978 je napisao/la:http://sportsport.ba/tabele.php?id=185
-
padobranac1978
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:jbg svi znamo kako Travnik igra,i mi da igramo kao oni vjerovatno bi bili u istoj situacijipadobranac1978 je napisao/la:http://sportsport.ba/tabele.php?id=185
Ma znam,nego odgovaram na onu konstataciju da ce Travnik ispasti
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- neutralan__
- Kontakt:
skontao sam,ali nisam mogao da se ne nadovezem valjda mi ne zamjerispadobranac1978 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:jbg svi znamo kako Travnik igra,i mi da igramo kao oni vjerovatno bi bili u istoj situacijipadobranac1978 je napisao/la:http://sportsport.ba/tabele.php?id=185
Ma znam,nego odgovaram na onu konstataciju da ce Travnik ispasti
padobranac1978 je napisao/la:http://sportsport.ba/tabele.php?id=185
Ala ti mene ne volis , pa samo meni repliciras
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Iz tvojih usta u Bozije usi. Mislim da ce nakon nekoliko kola doci do vecih promjena u klubu, da ce Rizvic napustit mjesto trenera, da ce uprava otici.Vjerujem u sve, vjerujem u ove igrace koji su zrtve jedne politicke ekipe.TaRgEt_ je napisao/la:Ma nece Buducnost ispasti nema sanse , ja kao glavnog pretedenta za ispadanje vidim Travnik ,i jos neko sa njim ce ali buducnost nema sanse ...
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.