Ovo pod asterisksima nije je ba le, nego od je ba le. Da ne bude zabune
Opusteno, nije niko ni pomislio na ovo prvo.
Hello darkness my old friend
We're transitioning from missing Tchoameni to missing Bellingham obviously
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pročitah na drugom forumu dobru paralelu, samo se u Liverpoolu na transfere i transfer rok gledao kao na neki užas i katastrofu od koje treba bježati. Živa istina
NEW: Liverpool are exploring signing Chelsea midfielder N'Golo Kante to strengthen their midfield. #lfc [el nacional via four four two]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Koliko god sam se trudio biti pozitivan, gledajući najbliže rivale reklo bi se da nama slijedi povratak fiktivne borbe za top4 gdje bi obično završavali šesti. Ovdje situaciju može popraviti samo prodaja kluba, jer ovdje više ništa ne funkcioniše. FSG je od ovof digao ruke, **** im NBA i Las Vegas mater.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ono kad svi redom kupuju a mi lagano u najgoroj situaciji igracki gledamo I uzivamo. Gore ne moze biti
Da nema Alissona bilo bi još gore.
Brightonu se povrijedi igrač, odmah dovede zamjenu. Fucking Brighton. Ti pet godina u vrhu, oboras rekorde po prihodima i nemaš za dva igrača u januaru.
Jebote FSG, ovo više ni ja ne mogu podržavati.
Arsenal dovede Jorginha dan kasnije nakon što je propao Caicedo. Mi još nismo zamijenili Wijnalduma koji je otišao u PSG, koji ga je zamijenio, pa u Romu koja ga je zamijenila.