Generalno cifra je ok kad skontaš u kakvoj smo ligi i da tu nismo mogli izboriti Europu prošlu sezonu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:57Vec sam ranije pisao da je bolje da ode u dobar tim, odakle dalje moze napredovati gdje se pokazuje da nasa akademija vrijedi nesto, a da je zarada manje vise nebitna dok se ne etabliras kao neko ko proizvodi dobre igrace.
Cifra koje se spominje je izmedju 600 i 800 hiljada eura, plus procenat od 15%.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne vrijedi on vise od 500 k Eur. On dolazi iz BiH lige a na to jos nije reprezentativac niti igramo Evropu. Neki ovdje fakat gube dodir sa realnoscu.
Ma kakav milion eur, sta vam je. Kao sto neko pise bice to nekih 300 do 400 hiljada, ali ganjat barem 15% od sljedeceg transfera
vec branite nesposobnu Aylu koja je prodala najboljeg nam igraca i kapitena 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo je yebeno sto mi godinama radimo. Ovako smo za Dulju trazili 2 miliona pa dobili qrac u celo. Andrej je najvise vrijedio na zimu 2020/21., imao je iza sebe jednu sampionsku sezonu, playoff EL, i onda strasnu polusezonu bez poraza. Al tad smo svi kontali da cemo bit prvaci pa ga nismo htjeli dat do ljeta. Epilog poznat, em smo mi izgubili titulu em je on strasno pao u formi. Sezona kasnije on samo stagnirao, realno bio poprilicno los, sjetimo se da je grijesio u pasovima na 3 metra itd. I evo sad opet kukamo kako ga treba ostavit do ljeta jer ce kao vrijedit vise zbog Evrope. Ako izgubimo Evropu, neces moc 200-300k uzet za njega. Ne svidja se ni meni da ide, posebno zato sto se automatski otvara mjesto Dalkanu kao drugom u21 igracu koji ce onda uz dobar izgovor morat pocinjat svaku tekmu, al tesko da cemo poslije moc uzet vise para za Andreja nego sad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jbga treba biti realan, osim što je radilica na terenu i može puno trčati, tehnički i taktički limitiran vezni igrač. Nije ni pas igra toliko jaka. Nažalost on nije puno radio na tom polju zadnju godinu, tako da je Turska premija za njega i za nas. Cimirot je bio za njega Iniesta. Da su postojale ponude od klubiva sa zapada, vjerujem da bi on otišao. Međutim tako je kako je.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Znaci oko para se naglabaju...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
tacno. za potencijalne kupce najbolji momenat da kupe Djokana. Ili ga sad prodati, ili na kraju sezone. Ali ako je suditi po pojacanjima onda uprava vec ima planove za Andreja. Realno si napoleon72 sve napisao.. Tako je kako je sto se tice Djokana.. sto bolji procenat od iduceg transfera a 500k E je odlicno. Trebamo neki standard postaviti ispod 500k E da nas zaobilaze svi u sirokom luku.napoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 12:14Ovo je yebeno sto mi godinama radimo. Ovako smo za Dulju trazili 2 miliona pa dobili qrac u celo. Andrej je najvise vrijedio na zimu 2020/21., imao je iza sebe jednu sampionsku sezonu, playoff EL, i onda strasnu polusezonu bez poraza. Al tad smo svi kontali da cemo bit prvaci pa ga nismo htjeli dat do ljeta. Epilog poznat, em smo mi izgubili titulu em je on strasno pao u formi. Sezona kasnije on samo stagnirao, realno bio poprilicno los, sjetimo se da je grijesio u pasovima na 3 metra itd. I evo sad opet kukamo kako ga treba ostavit do ljeta jer ce kao vrijedit vise zbog Evrope. Ako izgubimo Evropu, neces moc 200-300k uzet za njega. Ne svidja se ni meni da ide, posebno zato sto se automatski otvara mjesto Dalkanu kao drugom u21 igracu koji ce onda uz dobar izgovor morat pocinjat svaku tekmu, al tesko da cemo poslije moc uzet vise para za Andreja nego sad.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ako ce u tursku ne treba nam procenat nikakav jer te pare neces nikad vidjeti
Ako ce u austriju belgiju cesku onda bolje manji iznos sad a veci procenat
Ako ce u austriju belgiju cesku onda bolje manji iznos sad a veci procenat
Do smrti odani!
Udjoh na ovu objavu na twiteru vezanu za Djokanovica i vidim dole par ljudi nesto spominju 3 mil. Zna li neko o cemu je rijec ? Pretpostavljam da nema nikakve veze sa Djokanovicem, al su se nadovezali na tu objavu.
Edit: ipak ova 3 mil spominju jer su Hadziahmetovica tušnuli za 3 mil
Edit: ipak ova 3 mil spominju jer su Hadziahmetovica tušnuli za 3 mil
Zadnja izmjena: hibrid, dana/u 31 jan 2023, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Iskreno se nadam da će ovaj SŠ uspjeti da ovoj ekipi ubaci mentalitet pobjednika, ma da igraš protiv Napolia ima da se ponašaš kao apsolutni favorit svakom respect ali ima da se ponašaš kao favorit. Ali ko nam je u SŠ daj Bože.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Možda tri miliona lira, kako translate prevede piše "naši para" valjda misle na lire, ako je tako to je onda 280K KM.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Mozes ti trazit 20 mil za igraca iz nase lige,realnost je da tesko ce neko dati vise od 800knapoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 12:14Ovo je yebeno sto mi godinama radimo. Ovako smo za Dulju trazili 2 miliona pa dobili qrac u celo. Andrej je najvise vrijedio na zimu 2020/21., imao je iza sebe jednu sampionsku sezonu, playoff EL, i onda strasnu polusezonu bez poraza. Al tad smo svi kontali da cemo bit prvaci pa ga nismo htjeli dat do ljeta. Epilog poznat, em smo mi izgubili titulu em je on strasno pao u formi. Sezona kasnije on samo stagnirao, realno bio poprilicno los, sjetimo se da je grijesio u pasovima na 3 metra itd. I evo sad opet kukamo kako ga treba ostavit do ljeta jer ce kao vrijedit vise zbog Evrope. Ako izgubimo Evropu, neces moc 200-300k uzet za njega. Ne svidja se ni meni da ide, posebno zato sto se automatski otvara mjesto Dalkanu kao drugom u21 igracu koji ce onda uz dobar izgovor morat pocinjat svaku tekmu, al tesko da cemo poslije moc uzet vise para za Andreja nego sad.
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poslusas onog Baru jednog od jacih menagera i vidis da mi zivimo u zabludama,nit nam je liga jaka,nemami nikakav rezultat klupski,repka nam nije jaka itd sve to utice na cijenu.
Jbga tako nam je. Ne izmisljam ni ja toplu vodu, nego treba bit realan. Volio bih i ja da ode za 3 mil. eur, realno nece jos zadugo takav igrac iz PL otici za tu cifru.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:02Poslusas onog Baru jednog od jacih menagera i vidis da mi zivimo u zabludama,nit nam je liga jaka,nemami nikakav rezultat klupski,repka nam nije jaka itd sve to utice na cijenu.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma logicno, nego se mi nafuramo, nerijetko i strucni stab. Pa pokojni Jesic je pricao te bajke o Dulji, kako sad vrijedi 2 mil a na ljeto ce 4. Mi ostali bez Evrope, Dulju ne prodasmo nikako, naredne sezone mu istece ugovor i ode lik dzaba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:00Mozes ti trazit 20 mil za igraca iz nase lige,realnost je da tesko ce neko dati vise od 800knapoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 12:14Ovo je yebeno sto mi godinama radimo. Ovako smo za Dulju trazili 2 miliona pa dobili qrac u celo. Andrej je najvise vrijedio na zimu 2020/21., imao je iza sebe jednu sampionsku sezonu, playoff EL, i onda strasnu polusezonu bez poraza. Al tad smo svi kontali da cemo bit prvaci pa ga nismo htjeli dat do ljeta. Epilog poznat, em smo mi izgubili titulu em je on strasno pao u formi. Sezona kasnije on samo stagnirao, realno bio poprilicno los, sjetimo se da je grijesio u pasovima na 3 metra itd. I evo sad opet kukamo kako ga treba ostavit do ljeta jer ce kao vrijedit vise zbog Evrope. Ako izgubimo Evropu, neces moc 200-300k uzet za njega. Ne svidja se ni meni da ide, posebno zato sto se automatski otvara mjesto Dalkanu kao drugom u21 igracu koji ce onda uz dobar izgovor morat pocinjat svaku tekmu, al tesko da cemo poslije moc uzet vise para za Andreja nego sad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bosnas_, bvsic, Dave, Direktorcic, Fouzi1, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Konzerva, mire971, MokraKifla, Noke995, Seipronto i 111 gostiju.