FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 21 feb 2011, 21:50

Bice ovo najduza sedmica u ovih pola godine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 feb 2011, 21:51

Danas sam gledao trening prve ekipe i ono sto sam vidio daje mi nadu i optimizam da mozemo barem do jednoga trofeja.Ekipa je fizicka izuzetno pripremljena.Danas su grizli :mrgreen: k'o nikad.Igralo se na dva gola.Ekipe cini mi se tri sa osam igraca.Zestok tempo je bio.Savic i Jamak su dobili udarce neugodne nadam se da je sve u redu.

Uglavnom svi igraci su spremni.Beslija je pravi majstor i pokazuje da ce biti u kombinacijama.Na prvim treninzima je djelovao nespreman i nigdje ga nije bilo.Po onome danas Besa bi mogao ponoviti prethodno proljece kada je uz Viscu bio najbolji.Nikolic je napredovao,Visca i Zeba standardno.Vezna linija nam je najbolja u Pl i zaista nezz ko ce igrati.Zolotic ce biti strasan igrac.Sa 17 godina nista nije losiji ni od jednoga naseg veznjaka,a cuo sam da ga je Svabo hvalio i govorio kako odmah treba u vatru jer je veliki potencijal.Mislim da ce i Nijema biti u sastavu(ne odmah) jer je fakat dobar igrac i poseban je utisak na mene ostavio :mrgreen: agresivan je i veoma borben,pravi crnjo :mrgreen:
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 21 feb 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 21 feb 2011, 21:54

mi sa tobolom nismo mogli prijateljsku, nego protiv neke drine generalku radili.. a ne sa Milanom da igramo :lol:

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 21 feb 2011, 21:54

kalimero je napisao/la:Danas sam gledao trening prve ekipe i ono sto sam vidio daje mi nadu i optimizam da mozemo barem do jednoga trofeja.Ekipa je fizicka izuzetno pripremljena.Danas su grizli :mrgreen: k'o nikad.Igralo se na dva gola.Ekipe cini mi se tri sa osam igraca.Zestok tempo je bio.Savic i Jamak su dobili udarce neugodne nadam se da je sve u redu.

Uglavnom svi igraci su spremni.Beslija je pravi majstor i pokazuje da ce biti u kombinacijama.Na prvim treninzima je djelovao nespreman i nigdje ga nije bilo.Po onome danas Besa bi mogao ponoviti proslo proljece kada je uz Viscu bio najbolji.Nikolic je napredovao,Visca i Zeba standardno.Vezna linija nam je najbolja u Pl i zaista nezz ko ce igrati.Zolotic ce biti strasan igrac.Sa 17 godina nista nije losiji ni od jednoga naseg veznjaka,a cuo sam da ga je Svabo hvalio i govorio kako odmah treba u vatru jer je veliki potencijal.Mislim da ce i Nijema biti u sastavu(ne odmah) jer je fakat dobar igrac i poseban je utisak na mene ostavio :mrgreen: agresivan je i veoma borben,pravi crnjo :mrgreen:
neka mashalla .... nek samo igraju :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 feb 2011, 21:54

bistrikboy je napisao/la:Bice ovo najduza sedmica u ovih pola godine...
jos tri dana :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 feb 2011, 21:57

Seyo_TM je napisao/la:
Nikad docekat'.

Al' nije ovaj Zujo sav svoj cuj anam one da zovemo :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 feb 2011, 22:02

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Nikad docekat'.

Pa covjek merhametli dusa, izabrao bi par koji su najgladniji i odveo ih na veceru nakon tekme.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 feb 2011, 22:02

'ebo te onaj ajduk nemoze za 100 neku jaku ekipu dovest,a mi nake Milane dovodimo sa onim anamo da nam igraju u hramu
svoj ti pos'o !

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 21 feb 2011, 22:03

Grbavica moj zivot je napisao/la:'ebo te onaj ajduk nemoze za 100 neku jaku ekipu dovest,a mi nake Milane dovodimo sa onim anamo da nam igraju u hramu
:lol:
i ja sam vazda govorio da je Barcelona rinaka

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 feb 2011, 22:03

Zujo u zemlji cudesa :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 feb 2011, 22:10

Hocemo MILAN za godisnjicu, Zujo ako ne bude nista od toga, odma napusti fotelju i trazi drugi angazman :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 feb 2011, 22:11

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: jos tri dana :mrgreen:
Nikad docekat'.

Pa covjek merhametli dusa, izabrao bi par koji su najgladniji i odveo ih na veceru nakon tekme.
Nisam u prvi mah shvatio da je mec humanitarne prirode.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 feb 2011, 22:12

videoton, galata, repka, milan, dinamo pa ima jos 3 mjeseca poslije kraja prvenstva da igramo :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 feb 2011, 22:17

et ako ne izadjemo u evropu imamo utakmica do decembra :D

new_primitives
Kontakt:

Post Postao/la new_primitives » 21 feb 2011, 22:56

Sto ste tako zlobni, mozda je Zujo mislio na Milano iz Kumanova :mrgreen:
They all try to ignore us, but we wont let 'em win
The wankers try to put us down, but we will smash them in

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 feb 2011, 22:58

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 feb 2011, 23:02

inzagi se oprasta na grbavici :mrgreen:

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 21 feb 2011, 23:49

ja ne znam sta neki hoce od Uprave, stvarno mi nije jasno... Ljudi su obezbijedili uslove na osnovu kojih su Amar i ekipa uspjeli donijeti titulu, a to im i jeste posao, u polufinalu smo Kupa, drugi na tabeli.. Nije mi jasno sta hocete? Igracima redovna primanja, igraci hoce da produze ugovore, organizovat ce se dobro obiljezavanje godisnjice, radi se na projektu stadiona... Slazem se ja da se moglo jos i da se mozda trebalo vise pogotovo na polju marketinga, al pretjerujete stvarno, ovi ljudi sto su sad tu su najbolji, niko ne bi bolje radio, a dokaz za to su period od 2005.-2010. Smirite malo protiv Zuje i Uprave, jer smo sa njima u 4 sezone dobili 3 titule... Sad Olimpic treba pobijediti, ja mislim sastav Seha, markovic, Radovanovic(Stanic), Svraka, Savic, Zeba, Visca, Beslija, Lazo.. vremenom ce u tim upasti Stanceski, al mislim ne odmah... Naravno Cola je tu...
U zdravlju i veselju navijajmo za Zelju... :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 feb 2011, 00:13

plava lokomotiva je napisao/la:ja ne znam sta neki hoce od Uprave, stvarno mi nije jasno... Ljudi su obezbijedili uslove na osnovu kojih su Amar i ekipa uspjeli donijeti titulu, a to im i jeste posao, u polufinalu smo Kupa, drugi na tabeli.. Nije mi jasno sta hocete? Igracima redovna primanja, igraci hoce da produze ugovore, organizovat ce se dobro obiljezavanje godisnjice, radi se na projektu stadiona... Slazem se ja da se moglo jos i da se mozda trebalo vise pogotovo na polju marketinga, al pretjerujete stvarno, ovi ljudi sto su sad tu su najbolji, niko ne bi bolje radio, a dokaz za to su period od 2005.-2010. Smirite malo protiv Zuje i Uprave, jer smo sa njima u 4 sezone dobili 3 titule... Sad Olimpic treba pobijediti, ja mislim sastav Seha, markovic, Radovanovic(Stanic), Svraka, Savic, Zeba, Visca, Beslija, Lazo.. vremenom ce u tim upasti Stanceski, al mislim ne odmah... Naravno Cola je tu...
U zdravlju i veselju navijajmo za Zelju... :)

cuj sta hocemo, da milan i inter zajedno igraju protiv nas viktorije a seha na golu :) opusteno lokomotiva nece niko nista a namanje ove kasikare

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 22 feb 2011, 00:51

nick je napisao/la:inzagi se oprasta na grbavici :mrgreen:
haha!! DOBAR DOBAR!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []