FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stručni štab
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BordoBBoja
- Kontakt:
“Strucni” stab u kojem su spidar, repuh, obuca i adilovic moze biti samo nestrucni….H8Z7 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:22Stručni štab
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i molim te 25% od iduceg transfera i od slijedecg tamo 15%.. to je posteno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve iznad 500k€ je solidno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vise ste dosadni i sa zalizanim i spidarima itd jer nam je jasno sve svima... likovi su tu, vode ekipu i treninge.. Zelim da odemo u europu, pojacanja su dobili..BordoBBoja je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:23“Strucni” stab u kojem su spidar, repuh, obuca i adilovic moze biti samo nestrucni….
a mozemo li sacekati da zavrsimo polusezonu pa da vidimo sta su nam ljudi na dandi spremili hvala
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
200 hiljada eura max od turaka !
Sve iznad 500.000 eura je fina cifra s obzirom na okolnosti, naravno uz procente od iduceg transfera. Zna se da ide u Tursku i ljudi pisu o nekim ponudama iznad milion eura, Boze sacuvaj.
Mogu ući u grupe LP, podršku nemaju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:28vise ste dosadni i sa zalizanim i spidarima itd jer nam je jasno sve svima... likovi su tu, vode ekipu i treninge.. Zelim da odemo u europu, pojacanja su dobili..BordoBBoja je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:23“Strucni” stab u kojem su spidar, repuh, obuca i adilovic moze biti samo nestrucni….
a mozemo li sacekati da zavrsimo polusezonu pa da vidimo sta su nam ljudi na dandi spremili hvala
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ee ebiga... sikter arkadisima odmah.. imaju primjer mujakica kakav je igrac, odmah se ustalio u prvih 11. Andrej ce se uvijek boriti, truditi ginuti, voditi sportski zivot, igrati vise pozicija. Mlad je, snazan je, uz dobar rad se moze etablirati u standardnog reprezentativca BiH.
Sta vise, inflacija pojede... 500K E MINIMUM!
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne kazem da ih treba podrzati. Kazem da treba Klub prije svega podrzati !mnon46 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:30Mogu ući u grupe LP, podršku nemaju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:28vise ste dosadni i sa zalizanim i spidarima itd jer nam je jasno sve svima... likovi su tu, vode ekipu i treninge.. Zelim da odemo u europu, pojacanja su dobili..BordoBBoja je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:23
“Strucni” stab u kojem su spidar, repuh, obuca i adilovic moze biti samo nestrucni….
Jesmo se to doveli do tog da radi zalizanog prizivamo propast Sarajeva? Ne brate moj po boji - veliko hvala..
- 1 9 4 6 -
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma europu cemo izboriti, posebno ako budemo imali, kao sto zalizani narkoman birvaktile rece, sudiju kao 12 igracaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:28vise ste dosadni i sa zalizanim i spidarima itd jer nam je jasno sve svima... likovi su tu, vode ekipu i treninge.. Zelim da odemo u europu, pojacanja su dobili..BordoBBoja je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:23“Strucni” stab u kojem su spidar, repuh, obuca i adilovic moze biti samo nestrucni….
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
AylaH zapratila Roka Kurtovića. I on nju zapratio.
Pa eto, kad se već prati ko je koga zapratio da i to ispratimo.
I da, Vrančić također sinoć Aylu zapratio
Pa eto, kad se već prati ko je koga zapratio da i to ispratimo.
I da, Vrančić također sinoć Aylu zapratio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne prizivam propast, Bože sačuvaj. Ja najiskrenije želim sve najbolje klubu, samo govorim da očima ne mogu par osoba i da se to neće promijeniti kakav god uspjeh imali.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:33ne kazem da ih treba podrzati. Kazem da treba Klub prije svega podrzati !mnon46 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:30Mogu ući u grupe LP, podršku nemaju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:28
vise ste dosadni i sa zalizanim i spidarima itd jer nam je jasno sve svima... likovi su tu, vode ekipu i treninge.. Zelim da odemo u europu, pojacanja su dobili..
Jesmo se to doveli do tog da radi zalizanog prizivamo propast Sarajeva? Ne brate moj po boji - veliko hvala..
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
dobit cemo 300 000 na 10 rata i 5% od iduceg transfera. Ipak nema vece bagre od turaka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jucer je jedan portal obisao stadion, nigdje ni ljudi, a ni masina.
Ako ne krenu sa radovima u narednih par dana onda izvjesno postaje da do Zrinjskog nece stici zavrsiti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Turska je drugacija od liga EU. Tu nema restrikcija za igrace s ovog podrucja i mogucnost je dosta veca naci angazman. Plate su također, ako uleti se dobru šemu, poprilicne. Ono sto je problem dole je liga u kojoj igraci jako rijetko prave napredak i ako ne pokazu se vrlo brrzo, automatski lete. Uz to i cesto se zna ostati bez love ali to opet zavisi od kluba u koji se dodje.
Opet kazem, mi necemo prodavati igrace za velike pare sve dok bar dvojica ne naprave nseto u prvih 5-6 liga evrope, da se cuje za nas. Do tada, ovih 500k ili gore ili dole je realnost.
Opet kazem, mi necemo prodavati igrace za velike pare sve dok bar dvojica ne naprave nseto u prvih 5-6 liga evrope, da se cuje za nas. Do tada, ovih 500k ili gore ili dole je realnost.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
onda ne trebamo da se trujemo,ovim po nas nepozeljnim i nedoraslim imenovanjem. Trosimo energiju, i umjesto da fokus bude na ekipi mi pricamo o 3-4 hohstaplera koji ce kad tad svakako otici...mnon46 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:35Ne prizivam propast, Bože sačuvaj. Ja najiskrenije želim sve najbolje klubu, samo govorim da očima ne mogu par osoba i da se to neće promijeniti kakav god uspjeh imali.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:33ne kazem da ih treba podrzati. Kazem da treba Klub prije svega podrzati !

- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sve se radi, odnosno ne radi da nam teren ne bude spreman.. Isto tako su nam ga zabili pred tuzlu city i kola su uspjesno po planu krenula nizbrdo...JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:38Jucer je jedan portal obisao stadion, nigdje ni ljudi, a ni masina.
Ako ne krenu sa radovima u narednih par dana onda izvjesno postaje da do Zrinjskog nece stici zavrsiti
Tako i ovo, hajmo malo @FK Sarajevo da se dosadjuje po tom pitanju.. jer znajuci nas, prve dvije utakmice ako budu losiji rezultati nego planirano sve ce otici u zrak
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Hajdeee, misstianopenaldo, mosarajvosa83, nedimmmm1337, SHZ82, Uvijeknapravojstrani i 70 gostiju.