Ti si stvarno uvreda za inteligenciju ?
Nemam vremena za gluposti , a i ti si moj memaga previse glup lik da bi razumio sta je podvojena licnost. Nazalost tako je kako je.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ti si stvarno uvreda za inteligenciju ?
Nemam vremena za gluposti , a i ti si moj memaga previse glup lik da bi razumio sta je podvojena licnost. Nazalost tako je kako je.
Pioli bi pod Berlusconijem popio otkaz nakon 10 utakmica. To je cinjenica. Onaj se nije libio da sutne trenera. A Carlo je bio trener Milana 8 godina.memaga je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:31Vidi sa Karlom sam ti primjer naveo, Karlo je i kod nas dobio otkaz zbog slabih rezultata ( mozda se ti ne sjecas ).... Pioli je RADIO odlican posao ( izuzev par igraca ostalo su PARMACI ) uzeo neocekivano seriju A... sada uz sve okolnosti prilicno lose stoji i mozda ga treba zamjeniti i ja ne vidim sta je tu cudno...
Ma sutnut ce oni njega i isplatit mu 10 miliona jer ako ostanu bez LP to je gubitak blizu 100 miliona iduce sezone. Bielsa bi bio dobar izbor do kraja sezone , a onda na ljeto da dovedu nekog ko zna raditi s mladim igracima i ko ima neku viziju i plan.muha milanez je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:46Možda bi ga i šutnuli da je bolja finansijska situacija i da ne moraju isplatiti odštetu. Nagledat ćemo se mi Polia još dugo. Da se ne lažemo, nadam se da će predbroditi ovu krizu nekako i da će ostati jer je zaslužio po onome što je do sad uradio. Mada teško, ovo je već raspad sistema koliko se može vidjeti.
Memaga ja i ti znamo voditi zustre rasprave. Znas me ispizditi , ali opet brat si sta cu
Pioli je isčupao max iz squadre lani i preklani, ali kao što si i sam napisao; pogledaj pojačanja, niko nikad čuo za nijednoga, sami klinci. Električar i Sale su ubjedljivo najslabiji RW u Serie A, mimo RW imamo rupetinu u Tataruşanu pa i na CB (Tomori loš cijelu sezonu, Kjaer 70% odsutan, Gabbia za Serie B). Svaku bogovetnu utakmicu počet sa 3 rupetine, to bi bilo previše čak i Realu, Bayernu...
Doveli smo golmanaZenga je napisao/la: ↑31 jan 2023, 20:15Kontam doveli bar' trojicu čim ste ispisali par stranica, kad ono Pioli ovakav, onakav. Ne vidim poentu pisati "ne rise" "glupane" i sl. Držite se diskusije bez uvreda, ljudi smo, nismo Interiste![]()
Nego, kad je se desilo da prošao januarski mercato a da nismo nikoga doveli? Me's čini nešto dismr oko Zaniola![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.