Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobit cemo i manje od 400 000. Neka plate taj dug poreznoj i gotovo
Sto tuces zenu ?
Tuga boga mi. Najveceg dragulja i najperspektivnijeg igraca, i sto je najgore igraca koji ce nam faliti do kraja sezone zestoko dajemo za par stotina hiljada eura. Ja bih ga radije ostavio do kraja da odigra i da pomogne za europu pa makar dzaba otisao.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 feb 2023, 07:58Ankara treba jednog DM, uklapa se Djokanovic. Para neka ima da se plati porezna + da se do kraja sezone ima za plata igracima; dosta. Valjda se na ljeto izadje u Evropu, onda ce biti sve lakse...sto se para tice.
Kakav dug poreznoj da se plati od jednom što bi to iko radio.Postoji sporazum sa njima,postoje mjesecne rate,koje se izmiruju i porezna ti ne visi nad glavom,i to ide i placa se onako kako je dogovoreno.
Nista Ismir nije kamarao igrace, dosli su igraci koje je Dudić Feđa zelio, ispunjeno mu je sve,npr. sta se sve uradilo da se Ikić uzme od Zrinje i Širokog, da imalo znas drugacije bi pisao. Greska jeste prodaje MUjakica to svu u klubu znaju, al tako je to splet raznih okolnosti se desio da to bude najveci problem(povrede Aničića i Drobarova).Stroj1946 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 09:51Isto ovako je Mirvić uradio sa Mujakićem. Nabaco kamaru nekih polovnjaka i da vrati novac, nazor uvalio Mujakića u Tursku, nije bitno kome i gdje, samo novac. Isti scenario sa Đokanovićem. Besmisleni potezi. Isto će biti i sa Dalom, Šahinovićem i još nekim mladim igračima. Samo da vrati ono što je potrošio, ako ništa onda pola od toga.
Razmisljaš li ti prije nego što napišeš glupost. Čuj nazor, frajer najstandardniji u Ankaragucu.Stroj1946 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 09:51Isto ovako je Mirvić uradio sa Mujakićem. Nabaco kamaru nekih polovnjaka i da vrati novac, nazor uvalio Mujakića u Tursku, nije bitno kome i gdje, samo novac. Isti scenario sa Đokanovićem. Besmisleni potezi. Isto će biti i sa Dalom, Šahinovićem i još nekim mladim igračima. Samo da vrati ono što je potrošio, ako ništa onda pola od toga.
Nije problem u tome sto je otišao Mujakic u smislu toga gdje je otišao,nit sto je otišao Andrej mislim transfer ko transfer ali ti moras imati plan da ne osjetiš to na ekipi,rezultat je preci od svega,Mujakic je otišao iako su i trener a i Mujakic bili protiv te odluke,opet naglašavam za samu ekipu u smislu rezultata nije pametan bio odlazak Mujakic tada ,a ni sada Andreja.
Dokan nije za Turske sam je covjek rekao da su bile ponude iz Portugala i Belgije a te lige su 100x bolje lige za razvoj...Herson je napisao/la: ↑01 feb 2023, 10:22Ne bih se bas slozio s tim. Kome ces ti drugo prodati igraca iz bh lige? Jedini kojima je uopste i interesantna nasa liga su Turci, Slovenci, Hrvati i eventualno jos neka manje bitna liga. Ako je cifra oko 500.000 eura+, uz procente od iduceg transfera, to treba prihvatiti bez ikakvog razmisljanja. Mi smo jos uvijek na tom nivou i jednostavno moramo se zadovoljavati takvim ponudama, veci fokus stavljati na procente od iduceg transfera.Znali smo u proslosti vezati par sezona bez izlaznog transfera, a sad nam kao problem kad igrac ode za milion maraka. Evo ti Kovacevica, za momka su svi znali da ce biti vrhunski golman, ali on iz nase lige nije mogao otici za vise od pola miliona eura, pa taman da je bio najbolji golman svijeta u tom trenutku. Nasi klubovi, kao i liga, nemaju ugled u svijetu fudbala i ne mozes ti sad ocekivati da igraca koji igra iskljucivo nasu ligu, prodas za neki milionski iznos. Na kraju krajeva, Djokanovic je mlad momak, ali fudbalski gledano on je vec skoro formiran igrac. Sa 22 godine, on ima par odigranih Evropskih utakmica i sve se svodi na nasu ligu. Svi bi mi voljeli da on ode za 2 miliona eura u Dinamo ili Benficu, ali od toga nema nista.
Nismo u EU, slaba liga i nismo igrali Europu. Svi bi mi voljeli da on ode u Genk ili nešto slično ali trenutno to nije moguće ako se nešto drastično ne promijeni što se tiče ranka lige i naših rezultata.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, jurisicduska, nedimmmm1337, skoJaa i 43 gosta.