FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 feb 2023, 01:11

NazorUso je napisao/la:
01 feb 2023, 00:53
Cajic i Balta bi od petka trebali biti s ekipom.
:tokralju: :tokralju:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 feb 2023, 03:01

balta ima nase drzavljanstvo koliko znam...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 feb 2023, 07:26

cookiech je napisao/la:
31 jan 2023, 23:12
Djokanovic ide u Anakaragucu :salut:
Dobit cemo i manje od 400 000. Neka plate taj dug poreznoj i gotovo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 feb 2023, 07:58

Ankara treba jednog DM, uklapa se Djokanovic. Para neka ima da se plati porezna + da se do kraja sezone ima za plata igracima; dosta. Valjda se na ljeto izadje u Evropu, onda ce biti sve lakse...sto se para tice.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 01 feb 2023, 08:02

A hocel nam taj Smajlagic vise potpisati, pitam nazor za druga :urnebes:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 01 feb 2023, 08:48

nokee je napisao/la:
01 feb 2023, 08:02
A hocel nam taj Smajlagic vise potpisati, pitam nazor za druga :urnebes:
Sto tuces zenu ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 01 feb 2023, 09:42

muhamedhulk je napisao/la:
01 feb 2023, 07:58
Ankara treba jednog DM, uklapa se Djokanovic. Para neka ima da se plati porezna + da se do kraja sezone ima za plata igracima; dosta. Valjda se na ljeto izadje u Evropu, onda ce biti sve lakse...sto se para tice.
Tuga boga mi. Najveceg dragulja i najperspektivnijeg igraca, i sto je najgore igraca koji ce nam faliti do kraja sezone zestoko dajemo za par stotina hiljada eura. Ja bih ga radije ostavio do kraja da odigra i da pomogne za europu pa makar dzaba otisao.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 feb 2023, 09:49

FCUM je napisao/la:
01 feb 2023, 07:26
cookiech je napisao/la:
31 jan 2023, 23:12
Djokanovic ide u Anakaragucu :salut:
Dobit cemo i manje od 400 000. Neka plate taj dug poreznoj i gotovo
Kakav dug poreznoj da se plati od jednom što bi to iko radio.Postoji sporazum sa njima,postoje mjesecne rate,koje se izmiruju i porezna ti ne visi nad glavom,i to ide i placa se onako kako je dogovoreno.

I da grozno je sto se Andrej sad prodaje,na kraju sezone bi ga i free dao,jbt pare i kur.ac,znajul da nemamo U-21 igraca standardnih,znajul da nemamo zadnjeg veznog u rotaciji ni sa njim a kamoli bez njega.

Dobio si eto nešto i za Mujakica kad si ga prodao ,a izgubio si 20 puta više,neznam kako im to ne bude pokazatelj necega ,istu grešku radis jbt

I šta sad gledat cu Avramovskog na klupi,jel ce mu Dal uzimati mjesto jel ce morati zbog godina biti drugi igrac,ma pušite kura.c ako se ovo tacnim pokaže.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 feb 2023, 09:51

Isto ovako je Mirvić uradio sa Mujakićem. Nabaco kamaru nekih polovnjaka i da vrati novac, nazor uvalio Mujakića u Tursku, nije bitno kome i gdje, samo novac. Isti scenario sa Đokanovićem. Besmisleni potezi. Isto će biti i sa Dalom, Šahinovićem i još nekim mladim igračima. Samo da vrati ono što je potrošio, ako ništa onda pola od toga.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 01 feb 2023, 10:05

Jedne su zelje, drugo je realnost.
Andreju sve najbolje i momku treba čestitati na svemu do sada. On je dostigao vrhunac u ovoj nasoj zabokrecini i treba da ide. Sigurno nece za manje pare od Mujakica. Grehota bi bila momka ucjenjivati ako se ukaze prilika za prodaju.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 01 feb 2023, 10:06

Stroj1946 je napisao/la:
01 feb 2023, 09:51
Isto ovako je Mirvić uradio sa Mujakićem. Nabaco kamaru nekih polovnjaka i da vrati novac, nazor uvalio Mujakića u Tursku, nije bitno kome i gdje, samo novac. Isti scenario sa Đokanovićem. Besmisleni potezi. Isto će biti i sa Dalom, Šahinovićem i još nekim mladim igračima. Samo da vrati ono što je potrošio, ako ništa onda pola od toga.
Nista Ismir nije kamarao igrace, dosli su igraci koje je Dudić Feđa zelio, ispunjeno mu je sve,npr. sta se sve uradilo da se Ikić uzme od Zrinje i Širokog, da imalo znas drugacije bi pisao. Greska jeste prodaje MUjakica to svu u klubu znaju, al tako je to splet raznih okolnosti se desio da to bude najveci problem(povrede Aničića i Drobarova).
Za Đokana, nikad bolje vrijeme za prodati ga, jer je on ovdje dostigao max maksimuma, a neminovnost ga je prodati sad il za 6 mjeseci.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 01 feb 2023, 10:07

Klasika pod Mirvicevom vladavinom je ovo. Besmisleno prodavanje kicme ekipe bez ikakvog plana i strategije jer se ukazala prilika da se uzme smijesna cifra. I opet na kraju sezone kuknjava kad se ne dovede adekvatna zamjena i ne udjes u evropu, pa izgubis triput vise...

Sve sto su uradili u ovom transfer roku ce posrat ako andreja prodaju za male pare. Dovest ce se neka izraubovana ubleha iz hrvatske koja ce na ljeto raskinut ugovor :thumbdown: stopera svakako i nemamo, tako da novo primanje po 5 komada je u najavi ocito
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 01 feb 2023, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 feb 2023, 10:08

Naravno da klub gleda ko najvise nudi. sta je sada lose sto je Mujakic otisao u Tursku? dobili dobre pare i on tamo jedan od 10 igraca koji svaku minutu igrao.

ja se nadam da svi mladi igraci sto prije idu iz BiH.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 feb 2023, 10:12

Turska je upitanju a ne neka zapadnoevropska liga gdje može napredovati. Ko ide u Tursku 99% neće otići u jače evropske lige. Koliko je naših otišlo zadnjih par godina, niko se nije prodo vani iz Turske, svi su još tamo.

Herson

Post Postao/la Herson » 01 feb 2023, 10:22

Ne bih se bas slozio s tim. Kome ces ti drugo prodati igraca iz bh lige? Jedini kojima je uopste i interesantna nasa liga su Turci, Slovenci, Hrvati i eventualno jos neka manje bitna liga. Ako je cifra oko 500.000 eura+, uz procente od iduceg transfera, to treba prihvatiti bez ikakvog razmisljanja. Mi smo jos uvijek na tom nivou i jednostavno moramo se zadovoljavati takvim ponudama, veci fokus stavljati na procente od iduceg transfera.Znali smo u proslosti vezati par sezona bez izlaznog transfera, a sad nam kao problem kad igrac ode za milion maraka. Evo ti Kovacevica, za momka su svi znali da ce biti vrhunski golman, ali on iz nase lige nije mogao otici za vise od pola miliona eura, pa taman da je bio najbolji golman svijeta u tom trenutku. Nasi klubovi, kao i liga, nemaju ugled u svijetu fudbala i ne mozes ti sad ocekivati da igraca koji igra iskljucivo nasu ligu, prodas za neki milionski iznos. Na kraju krajeva, Djokanovic je mlad momak, ali fudbalski gledano on je vec skoro formiran igrac. Sa 22 godine, on ima par odigranih Evropskih utakmica i sve se svodi na nasu ligu. Svi bi mi voljeli da on ode za 2 miliona eura u Dinamo ili Benficu, ali od toga nema nista.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 01 feb 2023, 10:32

Stroj1946 je napisao/la:
01 feb 2023, 09:51
Razmisljaš li ti prije nego što napišeš glupost. Čuj nazor, frajer najstandardniji u Ankaragucu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 feb 2023, 10:33

Zukanovic je napisao/la:
01 feb 2023, 10:08
Naravno da klub gleda ko najvise nudi. sta je sada lose sto je Mujakic otisao u Tursku? dobili dobre pare i on tamo jedan od 10 igraca koji svaku minutu igrao.

ja se nadam da svi mladi igraci sto prije idu iz BiH.
Nije problem u tome sto je otišao Mujakic u smislu toga gdje je otišao,nit sto je otišao Andrej mislim transfer ko transfer ali ti moras imati plan da ne osjetiš to na ekipi,rezultat je preci od svega,Mujakic je otišao iako su i trener a i Mujakic bili protiv te odluke,opet naglašavam za samu ekipu u smislu rezultata nije pametan bio odlazak Mujakic tada ,a ni sada Andreja.

I opet kažem tranfer Andreja pa taman i u Afganistan na kraju sezone je bezbolan za ekipu,sad nije.

Nemojte mješat babe i žabe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 01 feb 2023, 10:36

Herson je napisao/la:
01 feb 2023, 10:22
Ne bih se bas slozio s tim. Kome ces ti drugo prodati igraca iz bh lige? Jedini kojima je uopste i interesantna nasa liga su Turci, Slovenci, Hrvati i eventualno jos neka manje bitna liga. Ako je cifra oko 500.000 eura+, uz procente od iduceg transfera, to treba prihvatiti bez ikakvog razmisljanja. Mi smo jos uvijek na tom nivou i jednostavno moramo se zadovoljavati takvim ponudama, veci fokus stavljati na procente od iduceg transfera.Znali smo u proslosti vezati par sezona bez izlaznog transfera, a sad nam kao problem kad igrac ode za milion maraka. Evo ti Kovacevica, za momka su svi znali da ce biti vrhunski golman, ali on iz nase lige nije mogao otici za vise od pola miliona eura, pa taman da je bio najbolji golman svijeta u tom trenutku. Nasi klubovi, kao i liga, nemaju ugled u svijetu fudbala i ne mozes ti sad ocekivati da igraca koji igra iskljucivo nasu ligu, prodas za neki milionski iznos. Na kraju krajeva, Djokanovic je mlad momak, ali fudbalski gledano on je vec skoro formiran igrac. Sa 22 godine, on ima par odigranih Evropskih utakmica i sve se svodi na nasu ligu. Svi bi mi voljeli da on ode za 2 miliona eura u Dinamo ili Benficu, ali od toga nema nista.
Dokan nije za Turske sam je covjek rekao da su bile ponude iz Portugala i Belgije a te lige su 100x bolje lige za razvoj...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2023, 10:37

Stroj1946 je napisao/la:
01 feb 2023, 10:12
Turska je upitanju a ne neka zapadnoevropska liga gdje može napredovati. Ko ide u Tursku 99% neće otići u jače evropske lige. Koliko je naših otišlo zadnjih par godina, niko se nije prodo vani iz Turske, svi su još tamo.
Nismo u EU, slaba liga i nismo igrali Europu. Svi bi mi voljeli da on ode u Genk ili nešto slično ali trenutno to nije moguće ako se nešto drastično ne promijeni što se tiče ranka lige i naših rezultata.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 01 feb 2023, 10:42

Ma sve u svemu nelogican transfer potpuno. Sumnjam da i Andreju gori da bas sad ide, bio je strpljiv dosad, a nije ni neki klub. A vala nije ni da ce klub nesto profitirati. Samo ce nam ugroziti odlican transfer rok i ostatak sezone gdje cemo ostat bez zadnjeg veznog i jednog od rijetkih borbenih igraca. Bas ce mustafic cirjak dal avramovski i ovi jablani stoperi ganjat nekoga po terenu...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, jurisicduska, nedimmmm1337, skoJaa i 43 gosta.