FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 01 feb 2023, 11:43

spezial je napisao/la:
01 feb 2023, 11:39
Ne kontam koja je korist od pustanja Muse. Doslovno jedan od rijetkih, mozda na momente jedini igrac koji je bio neka prijetnja u napadu
Imas Avdiju i mulalica pored Muse, Avdija ode do godine(starost), ovaj mali ce vjerovatno propasti, Musu si otjero i onda u sezoni 23/24 ponovo dovodi 2 beka i nakog akademca. I tako iz godine u godinu fula za fulom, nikad nauciti.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 feb 2023, 11:45

Mulalic se dobro pokazo. i treba njega gurati a ne Musu koji je rupa u odbrani.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 feb 2023, 11:46

FK Rasulo
ISTINA ZA VEDRANA!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 01 feb 2023, 11:46

Zukanovic je napisao/la:
01 feb 2023, 11:45
Mulalic se dobro pokazo. i treba njega gurati a ne Musu koji je rupa u odbrani.
A i igroman plus kod rjesavanja Muse je sto ce Mulalic igrati. Uzrocno-posljedicno necemo morati gledati soliranje baletana kojem je babo slagao da je fudbaler

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 feb 2023, 11:47

Zukanovic je napisao/la:
01 feb 2023, 11:26
Općina Centar Sarajevo iz godine u godinu obezbjeđuje sve značajnija sredstva za razvoj sporta, iako ta oblast nije u njenoj direktnoj nadležnosti, javlja press služba Općine u saopštenju koje prenosimo u cjelosti.

“Tako je u općinskom budžetu za 2023. godinu izdvojeno dva miliona i 310 hiljada konvertibilnih maraka za podršku sportu.

Za nastavak aktivnosti na realizaciji projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase“ izdvojeno je 300.000 KM.

Podršku iz budžeta Općine u iznosu od 20.000 maraka dobit će i Košarkaški klub Bosna Royal, u iznosu od 100.000 maraka Fudbalski klub Sarajevo, te u iznosu od 50.000 maraka Fudbalski klub Željezničar.
sta ima da daju pomozi.ba kad im klub i nije u njihovoj opcini. Jesmo mi slucajno dobili od Novog Sarajeva? Komunjaro jedva cekam da letis za godinu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 feb 2023, 11:47

Jos kaki smo pehovi, avdija se opet povrijedi, mali nije za prvi tim, moras ikica vratit nazad il ekperimentisati, al ikica si poslo na posudbu, aj kuku sta sad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2023, 11:52

pitara je napisao/la:
01 feb 2023, 11:19
napoleon72 je napisao/la:
01 feb 2023, 11:10
MortemHz je napisao/la:
01 feb 2023, 11:00
Dizdarević/Šahinović i Dal u prvoj sad moraju biti?
Tako je, s tim da jedan mora najmanje 45 min a drugi cijelu utakmicu. Tako da Dalara ima sigurno poluvrijeme svaku tekmu...
Ili on ili Trako/Mulalic, al buduci da na njihovim pozicijama imamo druge opcije a Dalov stari je trener...
Čuo sam nešto, ne treba uzeti za gotovo, da je moguća prodaja i Dala i Muse pa da uz Šahinovića drugo mjesto U21 popunjavaju Mulalić, Trako i Ramić
Ramić sigurno neće igrati kako god da okreneš ali može biti u rosteru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 feb 2023, 11:54

bolje i Dal da igra nego Trako. Zar nema niko u citavoj Bosni da je 20-tak godina i da moze odmah uskociti u prvi tim.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 feb 2023, 11:54

miky_hz je napisao/la:
01 feb 2023, 11:13
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
01 feb 2023, 11:05
spezial je napisao/la:
01 feb 2023, 10:07
Klasika pod Mirvicevom vladavinom je ovo. Besmisleno prodavanje kicme ekipe bez ikakvog plana i strategije jer se ukazala prilika da se uzme smijesna cifra. I opet na kraju sezone kuknjava kad se ne dovede adekvatna zamjena i ne udjes u evropu, pa izgubis triput vise...

Sve sto su uradili u ovom transfer roku ce posrat ako andreja prodaju za male pare. Dovest ce se neka izraubovana ubleha iz hrvatske koja ce na ljeto raskinut ugovor :thumbdown: stopera svakako i nemamo, tako da novo primanje po 5 komada je u najavi ocito
Uz duzno postovanje ka Andreju, njegovim zaslugama i sposobnostima vjerujem da se nece osjetiti njegov izostanak
Mozes malo to sa fudbalske strane objasniti,evo recimo tom odlukom je sigurno da ce Dal igrati prije Avramovskog,dali se po tebi osjeti razlika igranja kada igra Dal a kada Avramovski?

Druga opcija je da ce Trako biti udarni stoper pored Crnogorca.Treca opcija da Mulalic igra prije Muse/Vrsajevica.

Fudbalski pricano morat ces izabrati neke lošije igrace da ti pocinju zbog ovoga.
Mislim na poziciju kao poziciju, da ce ga moci neko dostojno zamjeniti. E sad jel u-21 ili ne, to je drugi par cipela.. i koja ce pomjeranja u timu izazvati.
Ja se nadam da znaju sta rade, ocito je da su imali nekih jako dobrih ponuda za Dala, pa su ih odbili i uz dobru polusezonu ga misle unovciti. Ce da vidimo, mozda i ja mlatim ko maksim
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 feb 2023, 11:59

FCUM je napisao/la:
01 feb 2023, 11:54
bolje i Dal da igra nego Trako. Zar nema niko u citavoj Bosni da je 20-tak godina i da moze odmah uskociti u prvi tim.
Trebali su probat Mahmica izganjat, momku 19 god a ima vec dvije i po sezone seniorskog fudbala iza sebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 01 feb 2023, 11:59

Najpametnije bi rjesenje bilo prodati Djokanovia ali da ostane kod nas na posudbi do ljeta. Kao sto smo Mujakica prodali u Belgiju na zimu i ostao kod nas do kraja sezone. Cini mi i slucaj sa Pidrom.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 feb 2023, 12:06

miky_hz je napisao/la:
01 feb 2023, 11:05

Uz duzno postovanje ka Andreju, njegovim zaslugama i sposobnostima vjerujem da se nece osjetiti njegov izostanak
Mozes malo to sa fudbalske strane objasniti,evo recimo tom odlukom je sigurno da ce Dal igrati prije Avramovskog,dali se po tebi osjeti razlika igranja kada igra Dal a kada Avramovski?

Druga opcija je da ce Trako biti udarni stoper pored Crnogorca.Treca opcija da Mulalic igra prije Muse/Vrsajevica.

Fudbalski pricano morat ces izabrati neke lošije igrace da ti pocinju zbog ovoga.
Mislim na poziciju kao poziciju, da ce ga moci neko dostojno zamjeniti. E sad jel u-21 ili ne, to je drugi par cipela.. i koja ce pomjeranja u timu izazvati.
Ja se nadam da znaju sta rade, ocito je da su imali nekih jako dobrih ponuda za Dala, pa su ih odbili i uz dobru polusezonu ga misle unovciti. Ce da vidimo, mozda i ja mlatim ko maksim
Pa to ja kažem trenutno je najveci problem zbog zasticenog godista,jel ta prodaja povlaci puno drugih poteza na koje nisi spreman u ovom trenutku kao ekipa jel gubis na kvaliteti tim drugim potezima.

Da se razumijemo ja nisam hejter Dala i mislim da cemo uzeti pare za njega solidne,ali nemogu biti slijep pa reci da je on bolji igrac od Avramovskog u ovom trenutku ,kvalitet je kvalitet taman on imao 37 il 17 godina,bolji igrac mora da igra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 feb 2023, 12:10

miky_hz je napisao/la:
01 feb 2023, 12:06
miky_hz je napisao/la:

Pa to ja kažem trenutno je najveci problem zbog zasticenog godista,jel ta prodaja povlaci puno drugih poteza na koje nisi spreman u ovom trenutku kao ekipa jel gubis na kvaliteti tim drugim potezima.

Da se razumijemo ja nisam hejter Dala i mislim da cemo uzeti pare za njega solidne,ali nemogu biti slijep pa reci da je on bolji igrac od Avramovskog u ovom trenutku ,kvalitet je kvalitet taman on imao 37 il 17 godina,bolji igrac mora da igra.
sigurno, od Avrama mali Dal treba da uci sa zadovoljstvom. Da mu nosi vodu, i da upija kako covjek s lakocom igra unaprijed misleci prije nego lopta dodje do njega koje je najbolje a najsigurnije rjesenje, u tom i naubojitije.

Saha na golu - u 21. Znaci jos jednog, e sad ima strucni stab i priprema pred utakmicu. Pa se vidi ko nam dolazi, kako igra taj protivnik, koji mu je najbolji adut. Shodno tome birati tog drugog u-21. Nekad Mulalic, nekad Dal pa nekad i Trako..
Ili sto veli Keli, zadrzati ga do kraja sezone.
- 1 9 4 6 -

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 01 feb 2023, 12:23

Nije problem što Dal igra, problem je što MORA da igra, na stranu što mu je babo trener jer je ista stvar bila i prije Mirze.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 feb 2023, 12:28

Haver ! je napisao/la:
01 feb 2023, 12:23
Nije problem što Dal igra, problem je što MORA da igra, na stranu što mu je babo trener jer je ista stvar bila i prije Mirze.
ma kad su budalasti varesanovici uprkos svemu se uzeli u kolo, fakat nisu normalni u glavu.. Evo neka ih, ja cu progutati knedlu ovu polusezonu. Dabogda Dal bude ko Dani Olmo..
- 1 9 4 6 -

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 01 feb 2023, 12:34

Kakav je to obraz da vidiš da ti sin ima dvije lijeve, ali svakako ga furaš da je igračina ("vjerovatno" do sada i pritisak vršio da igra), marišeš ljude po tribinama. I na kraju još sebe uvjeriš da iako si jedva Tuzla City ostavio u ligi, imaš kvalitet da vodiš najveći klub u državi.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 01 feb 2023, 12:51

Pa Mulalic mora igrat!!! Najinteligentniji bek u historiji. Kakav crni Avdija i Musa

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 01 feb 2023, 12:57

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
01 feb 2023, 12:34
Kakav je to obraz da vidiš da ti sin ima dvije lijeve, ali svakako ga furaš da je igračina ("vjerovatno" do sada i pritisak vršio da igra), marišeš ljude po tribinama. I na kraju još sebe uvjeriš da iako si jedva Tuzla City ostavio u ligi, imaš kvalitet da vodiš najveći klub u državi.
Jedino sto me veseli u svemu ovome je sto ce se mladuncetu hebavati sve od do, i da ce puknuti pod pritiskom, a i masnokosom isto

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 feb 2023, 13:02

Meni je Andrej drag, jedan od rijetkih omladinaca koji je pokazao od početka da može igrati u prvom timu. Svaka mu čast za ove prethodne sezone. Ali zadnju godinu dana on je baš pao u formi. Njega u ovoj šaban ligi driblaju poluprofesionalni igrači iz Solge i Igmana. Defanzivni vezni koji hoće da se proda iz naše lige, mora biti na tom nivou da ga niko ne meože driblati u ovoj našoj ligi. Ista stvar je i za Mujakića. On da je ostao odbrana bi nam bila još gora, jer je Nihad stvarno loše igrao. Ovo malo ga po portalima hvale, a kad pogledaš, Mujakić igra u ekipi koja gleda da izbori opstanak, i koja je već primila 31 gol, čime je među gorim odbranam lige. Tako da ako ima ponuda da se proda đokanović i da se za naše uslove uzmu fine pare, ne treba se dvoumiti. Ako je tačna cifra od 400000 EUR, to je taman da se plati poreska i da se ima za plate igračima. Teško da ćemo za njega uzeti ikada više para, jer stagnira.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 01 feb 2023, 13:13

spezial je napisao/la:
01 feb 2023, 11:39
Ne kontam koja je korist od pustanja Muse. Doslovno jedan od rijetkih, mozda na momente jedini igrac koji je bio neka prijetnja u napadu
Istina. Al i istina je da je rupetina u odbrani, nije ga prosao samo ko nije probao.

Mislim da se Musin eventualni izostanak nece osjetiti. Steta sto nam je desno krilo pretrpano, ja bih ga probao i tamo.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, Google Adsense [Bot] i 95 gostiju.