Jeste, dvije utakmice, ove sezone je konstantno počeo igrati tu poziciju week in week out, na to sam mislio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jeste, dvije utakmice, ove sezone je konstantno počeo igrati tu poziciju week in week out, na to sam mislio.

Naravno da nije očekivano.gaston je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:58Pa nek ova ista ekipa odigra i sljedecu sezonu ovako sampionski ja cu se sam popisat, al' necemo se sad ba ubjedjivati da je ovo ocekivano na pocetku sezone kad se do neki dan pisalo kako je i dalje top4 cilj.
@harden 4 tekme odigrao kao RB za 3 sezone u Brightonu.
Salah u svojoj najgoroj sezoni opet igra efikasniju sezonu od Sake.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:00Saka je ove sezone najbolje krilo lige i to je činjenica koju svako realan treba da kaže. Upitno je i da li je trenutno najbolje desno krilo na svijetu (govorim ove sezone), ali to je već tema za neke druge stvari. Najbolje partije od svih desnih krila daleko, što statistički što ovako "okom".gaston je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:52Sve dok Messi ne zaigra u EPLu Salah ce biti najbolje krilo istog. Iako igra najlosiju sezonu od dolaska.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:43Jedno pitanje, čisto me zanima tvoje mišljenje i viđenje, ko je bolje desno krilo u ligi od Sake?
White je ove sezone naš najkonstantniji igrač koji svako kolo napreduje, tek od ove sezone je počeo igrati desnog beka kako treba. Naravno da je budućnost s obzirom koliko je Zinchenko ofanzivan i koliko ulazi u sredinu, White je faktički nama treći štoper skoro, s tim da je u ofanzivi baš dosta napredovao ove sezone.
Salah ove sezone nije na svom nivou kakvom je bio do sad, kao i kompletna ekipa Poola. Ima tu raznih faktora, što zbog Trentove veće opreznosti u odbrani koliko sam primjetio pa ne izlazi gore, što zbog ostalih stvari i problema u veznom redu i ostatku napada.
Eh OK hvala, izvinjavam se na nebulozama.
Pa dobro, ali poenta je da nije izmisljena topla voda prebacivanjem njega na RBa. Oni igraju slicno Bayernu, sa lijeve strane ultra ofanzivan bek dok sa desne skoro treci stoper ( White ima slicnu rolu ko Pavard ).
A Salahovih 7 komada u LP necemo pominjat jel?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:07Ne znam odakle ti to, ali ok, poštujem mišljenje i stav![]()
![]()
Sad ide all out attack. 1 stoper, 1 veznjak, ostalo sve nakrhati gore

Čelzi će vjerovatno amortizaciju rasporedit na 8 godina koliko im traje većina ugovora, i samo na odštetu će plaćati 75 miliona funti svake godine, plus plate koje nisu dio ovih cifri. Znači brat brat minimalno 80 miliona funti narednih 8 godina će im ići na amortizaciju samo zbog ova dva transfer roka.
To će biti posebna patnja sve su prilike, kako su se sinoć sa Ziyechom pokazali.
Ovako slično sam ja FM igrao, upali editor i dodijeli sebi milijardu, kucaj na google best wonderkids in fm list, pa daj od svake pozicije po 2-3 i obavezno plaćanje u maximalnom broju rata
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 4 gosta.