Gu-gu guuknii
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Balta je nas Jan Venegor of Heselink 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pretpostavljam da mu je Kuwait još više para dao, zna i on otići gdje valjaado-hz je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:22https://www.transfermarkt.com/seydouba- ... ler/118972
Ovog budalaša dovesti![]()
Kurko moj da ce moci vise traziti pare koje je uzeo Partizanu, ima i on 31kuku ostario.
Vrančić i ovaj budalaš dobar vezni red![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoćemo prodati ovog jjebenog Dala, krenem napisati sastav i uvijek me sjebe jer u podsvjesti kontam kako mora igrati radi starog + U-21 pravilo.
Nije samo to već imamo odlične igrače na papiru u ofanzivnom dijelu i tu nema mjesta za njega. Dizdarević/Šahinović i možemo se strpiti 5-6 utakmica i neka Trako igra stopera sa Martinovićem u paru dok se Aničić ne vrati. Nije loš nijedan stranac kojeg trenutno imamo, fakat je teško napraviti neku smislenu formaciju a doći će još igrača..
Nije samo to već imamo odlične igrače na papiru u ofanzivnom dijelu i tu nema mjesta za njega. Dizdarević/Šahinović i možemo se strpiti 5-6 utakmica i neka Trako igra stopera sa Martinovićem u paru dok se Aničić ne vrati. Nije loš nijedan stranac kojeg trenutno imamo, fakat je teško napraviti neku smislenu formaciju a doći će još igrača..
- hordasDoboj
- Kontakt:
“Ovo je razvojna liga. Igrači koji su talentovani sa 17-18 godina mogu biti standardni igrači. Broj jedan treba biti proizvodnja igrača, dosta je igrača koji nisu željni i gladni uspjeha. To su istrošeni igrači. I ranije je to bila naša politika, sjetit će se svi. Zašto će nam Akademija ako nećemo proizvoditi igrače? Ako ne mogu igrati Premijer ligu ti momci, onda nisu za tog posla. Djeci treba dati šansu, tako će biti sigurni. Akademija dobro radi, treba im dati šansu, hrabar biti. Ja sam taj“
KERU MASNI
UBLEHE ODLAZITE! KOTBOJ!
KERU MASNI
UBLEHE ODLAZITE! KOTBOJ!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Hahaha haj dobro. Nas najbolji desni bek u zadnjih 10 godina kako god obrnes. Njegov centarsut je sam kvalitetniji od svih prethodnih desnih bekova. I ne sjecam se da je plaho toliko ispadao osim onog gola protiv sloge u drugom kolu.cookiech je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:17U pravu si, nije los, prelos je u odbrani.. I hvala mu za derbi, ugl za njega nema vise mjesta u ekipi, visak je i trazi se opcija gdje bi mogao otici
Predlažem da pocinjemo sa 2 golmana i time riješimo problem U-21MortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:31Da hoćemo prodati ovog jjebenog Dala, krenem napisati sastav i uvijek me sjebe jer u podsvjesti kontam kako mora igrati radi starog + U-21 pravilo.

Nabacana je realno ova ekipa,nije baš dobar balans,tacno ko Celzi dobro neko napisa ,all in guraš al ne onako kako bi trebao
Meni svakako pada u vodu sve kad znam da necemo na Koševu igrat,dzaba sva pojacanja
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 feb 2023, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prodati Musu, isforsirati Mulalica !
Ako iko daje 3-4 milje necega za Dala, s masnicom ga poslati !
I da nam igra najboljih 11.
Avram na klupi, mladunce u prvih 11 je ravno yebenom samoubistvu !!!
Ako iko daje 3-4 milje necega za Dala, s masnicom ga poslati !
I da nam igra najboljih 11.
Avram na klupi, mladunce u prvih 11 je ravno yebenom samoubistvu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sta biste radije
ili 
-
- Kontakt:
Zbog tog u21 i vjerujem da ce doci i ovaj iz svice
Bio bi dobar ovaj Husic iz Svicarske, U21 i stoper. Taman za:
Sahinovic
Musa Husic Martinovic Radovic
Balta Cajic
Kyeremeh Avramovski Ziljkic
Oliveira
Sahinovic
Musa Husic Martinovic Radovic
Balta Cajic
Kyeremeh Avramovski Ziljkic
Oliveira
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne budemo li sad davali golove glavom iz prekida, treba ih sve streljat
-
- Kontakt:
Ako misliš na Ordagića, taj će možda u Igman.
Za mladunce uzeti bilo sta ako neko nudi. Ne mora biti novac. Moze vreca brasna Mlin Nezic tip 450 ostro, 10 kg krompira Zuta Agrija, 15 markera Patrik, 3 lopte Select, 150 metara optickog kabla...
Bilo sta ljudi, ovo je zadnji vapaj
Bilo sta ljudi, ovo je zadnji vapaj
Prije na Serbecica, ali cisto sumnjam da ce on ovamo jer je standardan u Norveskoj.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
On je tajhordasDoboj je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:34“Ovo je razvojna liga. Igrači koji su talentovani sa 17-18 godina mogu biti standardni igrači. Broj jedan treba biti proizvodnja igrača, dosta je igrača koji nisu željni i gladni uspjeha. To su istrošeni igrači. I ranije je to bila naša politika, sjetit će se svi. Zašto će nam Akademija ako nećemo proizvoditi igrače? Ako ne mogu igrati Premijer ligu ti momci, onda nisu za tog posla. Djeci treba dati šansu, tako će biti sigurni. Akademija dobro radi, treba im dati šansu, hrabar biti. Ja sam taj“
KERU MASNI
UBLEHE ODLAZITE! KOTBOJ!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ko je novi štoper?
Trenutno korisnika/ca: Proximic, rimljanin90, Rule_hz, WeekendOffender i 37 gostiju.