FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Avram je madzionicar sa prejebnom pas igrom kada je zdrav. Zašto ne obadvojica, Avram na Cm a Dala ako već moramo bliže Renanu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako ne može Husic za stopera, onda dovesti ovog Kvakića sto je napustio Velež.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Adnan Kovacevic 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Misli vjerovatno na nekog stopera koji igra ili je igrao u Mađarskoj u zadnjem angažmanu.Nirton je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:45Prije na Serbecica, ali cisto sumnjam da ce on ovamo jer je standardan u Norveskoj.
Ja bi najradije Švicarsku za stopera

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ako ima ikakve šanse da dovedemo Anela Husića, to bi bio ubjedljivo najinteligentniji potez u ovom prelaznom roku. Pokriješ i poziciju koja ti fali i U-21 igrača.
Izgleda da voli doći u Šeher.

Izgleda da voli doći u Šeher.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Adnan Kovacevic, da li je realan?.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:55Misli vjerovatno na nekog stopera koji igra ili je igrao u Mađarskoj u zadnjem angažmanu.
Ja bi najradije Švicarsku za stopera![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo ne pokriješ mogući nedostatak kvaliteta ukoliko prethodno nije studiozno skautiran.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:55Ako ima ikakve šanse da dovedemo Anela Husića, to bi bio ubjedljivo najinteligentniji potez u ovom prelaznom roku. Pokriješ i poziciju koja ti fali i U-21 igrača.
Izgleda da voli doći u Šeher.![]()
![]()
![]()
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma blizu je dogovora jedan bas dobar stoper, a domaci je.
Sto realno nece promijeniti moje pljuvanje po spidaru, aylah i mirvahu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je Adnan Kovačević, stvarno aferim.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:58Ma blizu je dogovora jedan bas dobar stoper, a domaci je.
A i Šerbečić bi solidno pojačanje bio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Bezveze je takvog igraca zavaljivat na neprirodnu poziciju, frajer je majstor koji treba da igra ono sto najbolje zna i da bude udarna igla ekipe. A jos kad uzmes da mi igramo 4231 sa dva DMFa, jos veca zavala. Kod nas u ekipi nema CMFa, zato smo proyebali mnogo dobrih centralnih veznih. TSS, Kapic, sad i Ramica malog pljujemo jer je los a momak zavaljen skroz. Nije cudo sto je kod Sablica bio odlican jer 343 koju je Sablic igrao iziskuje prave centralne veziste na terenu.
Kako vrijeme prolazi sve vise jedem svoja gov.na za Sablica. Kad vidim ove strucnjake poslije njega i uslove u kojim rade a kakve rezultate biljeze, za njih je bio Unai Emery licno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako je drago Poljacima što su se bar na kratko riješili Ivana sad me trema hvata kakav je.
P.S. ako je Kovačević novi igrač topčina prelazni rok.
P.S. ako je Kovačević novi igrač topčina prelazni rok.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Adnan Kovačević ce biti novi/stari igrac 

Kova standardan u Ferencvarosu, cisto sumnjam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma kakav Kovacevic ljudi, sta vam je
Kovaaa je strasan ako ima istine...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne sekirajte se, sad ce on u bolnicu samo sto nijenapoleon72 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:02Bezveze je takvog igraca zavaljivat na neprirodnu poziciju, frajer je majstor koji treba da igra ono sto najbolje zna i da bude udarna igla ekipe. A jos kad uzmes da mi igramo 4231 sa dva DMFa, jos veca zavala. Kod nas u ekipi nema CMFa, zato smo proyebali mnogo dobrih centralnih veznih. TSS, Kapic, sad i Ramica malog pljujemo jer je los a momak zavaljen skroz. Nije cudo sto je kod Sablica bio odlican jer 343 koju je Sablic igrao iziskuje prave centralne veziste na terenu.
Kako vrijeme prolazi sve vise jedem svoja gov.na za Sablica. Kad vidim ove strucnjake poslije njega i uslove u kojim rade a kakve rezultate biljeze, za njih je bio Unai Emery licno.
Nista od njega, ne prati ga Ajla na Instagramu

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt: