Musi se trazi nova ekipa, hoce da ga prodaju. Mulalic i Vrsajevic ce se rotirati na beku
A o Kovi mozemo sanjat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Musi se trazi nova ekipa, hoce da ga prodaju. Mulalic i Vrsajevic ce se rotirati na beku
Na zvaničnoj piše hrvatski internacionalac, vjerovatno je doveden kao rezerva ako se ne daj Bože opet neko povrijedi kao Aničić. Doveden je samo na 6 mjeseci i pretpostavljam da će mu bar dio plate plaćati Poljaci. Nema šanse da će on zauzimati mjesto 1 od 5 stranaca. Glavni stoperi će biti Martinović i daj Bože Kovačević, a tu su još Trako i Aničić.
Koliko znam 600.000€ + 15%.donDondon je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:17OPET PONAVLJAM
prodaja Djokanovica za ove smijesne pare je pokazatelj da nemamo ideje sta i kako u buducnosti,uz ova pojacanja mi cemo biti jaci i Djokanovic samim tim ce biti jaci i bolji
vjerujem da ovim timom mozemo izbaciti u kvalifikacijama konferencije,litvanske,latvijska,islandske,finske,svedske ekipe pa mozda uz neku srecu nesto vise,samim tim bi i rasla cijena igracima.
prodaja Djokanovica za ove pare sto se pominje je smijesno
Mislim da u ovoj zabokracini to nebi trebalo praviti toliku razliku al otom potom.napoleon72 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:02Bezveze je takvog igraca zavaljivat na neprirodnu poziciju, frajer je majstor koji treba da igra ono sto najbolje zna i da bude udarna igla ekipe. A jos kad uzmes da mi igramo 4231 sa dva DMFa, jos veca zavala. Kod nas u ekipi nema CMFa, zato smo proyebali mnogo dobrih centralnih veznih. TSS, Kapic, sad i Ramica malog pljujemo jer je los a momak zavaljen skroz. Nije cudo sto je kod Sablica bio odlican jer 343 koju je Sablic igrao iziskuje prave centralne veziste na terenu.
Kako vrijeme prolazi sve vise jedem svoja gov.na za Sablica. Kad vidim ove strucnjake poslije njega i uslove u kojim rade a kakve rezultate biljeze, za njih je bio Unai Emery licno.
Jos Borna da dode i to je to
Ma vidi mu se i po karijeri da nije nikakva pljacka,30 godina sprco u guzicu nema dvije sezone prvoligaškog fudbala,sve drugoligaške ekipe.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:10https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=RUbZ1f
Pronađi pozitivan komentar![]()
Posudba, 6 mjeseci...ok dealunitarista je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:44Ova Wisla danas je bezveze ekipa iz bezveze poljske lige i onda dovedeš bezveze igrača, bezveze ekipe, bezveze poljske lige u još bezvezniju ligu i nadaš se da će biti iole pojačanja. Sumnjam, ali bumo videli.
Doveli 7 igraca i ti bas ovog nasao da komentarises i pljujesunitarista je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:44Ova Wisla danas je bezveze ekipa iz bezveze poljske lige i onda dovedeš bezveze igrača, bezveze ekipe, bezveze poljske lige u još bezvezniju ligu i nadaš se da će biti iole pojačanja. Sumnjam, ali bumo videli.